Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iunie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 6, 2014 fuck off, you know it, @pisicuts ... toti te iubim pentru esti peste noi, dar cand o dai in bara, nimeni nu are curajul sa-ti spuna in fatza.... eu unul cred ca te-as bana in secunda doi daca as fi moderator pe forum .... uneori chiar o faci de oaie rau de tot ... 1 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 6, 2014 Bai,stiti care e concluzia?Ca nu avem voie sa "ne urlam fericirea pe strazi" ca pe unii ii deranjaza.Poate ca au dreptate,eu in urma unei bucurii prea mari era s-o belesc rau de tot.Insa...NU E TREABA LOOOR.Imi pare rau ca nu a ajuns si fata noastra cea bolnavioara.Si cu prietenuta ei aia mititica,numai buna de....Ma gandesc sa ma duc la o televiziune sa propun o emisiune despre viata de curvar.S-ar numi "Cu acordul nevestii".Caut colaboratori Nu. Nu este vorba de treaba aceasta. Ideea este ca poti sa iti strigi fericirea atat timp cat nu incomodeaza pe altcineva. Ce se petrece acolo, se petrece in grup! Iar daca o singura persoana din acel grup prefera sa fie ceva privat, fie i se spune fuck off si ne pare rau, fie restul se conformeaza. Nu este taman ilogic.Cei care vor sa fie total libertini - sa fie! Insa nu cu dreptul la discretie al altora. 2 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 ma "leshi" ? cand se reintroduce functia aia de reputatie negativa, daca nu ti-e cu suparare ? ia de-acilea ceva mai de bun simt ... Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Nu. Nu este vorba de treaba aceasta. Ideea este ca poti sa iti strigi fericirea atat timp cat nu incomodeaza pe altcineva. Ce se petrece acolo, se petrece in grup! Iar daca o singura persoana din acel grup prefera sa fie ceva privat, fie i se spune fuck off si ne pare rau, fie restul se conformeaza. Nu este taman ilogic.Cei care vor sa fie total libertini - sa fie! Insa nu cu dreptul la discretie al altora.1despre ce vorbesti tu se stabileste intr-o discutie cu...usa inchisa.E clar,niste reguli sint necesare pentru linistea tuturor.In urmatoarea sedinta stabilim.2eu m-am referit la cei ce stau pe mal si-si dau cu parerea3exista deja un grup al discretilor si trambiteaza de vreo 2 luni ....au umplut forumul de atata discretie Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Bai,stiti care e concluzia?Ca nu avem voie sa "ne urlam fericirea pe strazi" ca pe unii ii deranjaza.Poate ca au dreptate,eu in urma unei bucurii prea mari era s-o belesc rau de tot.Insa...NU E TREABA LOOOR.Imi pare rau ca nu a ajuns si fata noastra cea bolnavioara.Si cu prietenuta ei aia mititica,numai buna de....Ma gandesc sa ma duc la o televiziune sa propun o emisiune despre viata de curvar.S-ar numi "Cu acordul nevestii".Caut colaboratoriEu cred ca mai bine stai linistit, marea e faina si poti sa te relaxezi suficient de bine chiar si fara camere TV care sa-ti inregistreze fiecare trecere pe la un grup sanitar .... Privacy, se numeste, iar daca vrei televiziuni, atunci incearca sa uiti pe vecie termenul asta "privacy" ... Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iunie 6, 2014 Asta e alt grup de joi sau acelasi??....ca m-ati confuzat Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 6, 2014 xoxo, manca-ti-as gurita ta.. m-am indragostit...ce ma fac?! nu cred Dragii mei.Nimeni nu are dreptul sa judece pe altul.Oamenii sint foarte diferiti.Sinteti pe nimfomane?Rezulta ca mergeti la fete platite.Altii nu ar face asta sub nicio forma.Insa ar fi ok pt. ei sa isi cafeasca muierea.Sau nu stiu,sa fie gay sau agenti imobiliari.SINTEM DIFERITI.Gasca, nu mai raspundeti la provocari.DELOC eu sunt agent imobiliar Nebunilor , ati baut , ati cantat , ati dansat , dar te futut v-ati futut ?Coccolino unde umbli ca ai belit pula ? Te-ai dat la vrabie ? sa ma ierti 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 7, 2014 xoxo, nu-mi pune cuvantul la indoiala!!bic.c, toata noaptea m-am intrebat unde esti :laugh2pe voi doi v-as lua la pachet :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 7, 2014 1despre ce vorbesti tu se stabileste intr-o discutie cu...usa inchisa.E clar,niste reguli sint necesare pentru linistea tuturor.In urmatoarea sedinta stabilim. - Pai tocmai asta era ideea2eu m-am referit la cei ce stau pe mal si-si dau cu parerea - Parerea exista datorita prezentei materialului de baza3exista deja un grup al discretilor si trambiteaza de vreo 2 luni ....au umplut forumul de atata discretie - A se vedea punctul 1 Concluzia: Se poate bucura omul de moment si fara sa il bucure si pe altul... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Bai,stiti care e concluzia?Ca nu avem voie sa "ne urlam fericirea pe strazi" ca pe unii ii deranjaza.Poate ca au dreptate,eu in urma unei bucurii prea mari era s-o belesc rau de tot.Insa...NU E TREABA LOOOR.Imi pare rau ca nu a ajuns si fata noastra cea bolnavioara.Si cu prietenuta ei aia mititica,numai buna de....Ma gandesc sa ma duc la o televiziune sa propun o emisiune despre viata de curvar.S-ar numi "Cu acordul nevestii".Caut colaboratori Daca e cu acordul nevestii inseamna ca, curvarul e castrat! 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Daca e cu acordul nevestii inseamna ca, curvarul e castrat! Iar daca nu e inca, o sa fie dupa ce afla nevasta :D 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iunie 7, 2014 Iar daca nu e inca, o sa fie dupa ce afla nevasta :D Doixdoi nu o sa fie niciodata! 6 10 Link spre comentariu
motanelu Reputație: 269 Postat Iunie 7, 2014 Oras:aici. Oras:aici. Partajează Postat Iunie 7, 2014 ia trimiteti-mi si mie o adresa ( pe PM ) unde tineti intalnirile astea de joi si o sa incerc si eu sa ajung sa mai cunosc o parte de pe forum . Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 8, 2014 wow, foarte tare chestia cu party-urile, deh, Bucuresti, Bucuresti, nu capatul tarii, oricat am fi noi de mandri de orasul nostru Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 @pisicuts, pe topicul asta deja s-au dat pe gura mult prea multe chestii private, intr-un final ... te rog sa inchizi si "tzeava" asta, sunt cam multi care ar putea avea probleme din pricina unora din aceste informatii puse public 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 8, 2014 de ce e banat Kuzakelu?ce s-a intamplat?n-am fost pe faza! Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 I-a zis lu pisicutz ca-l fute in cur sin gura ca la casa de cultura. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 8, 2014 acolo stau eu, la casa de cultura 3 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 8, 2014 I-a zis lu pisicutz ca-l fute in cur sin gura ca la casa de cultura. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 acolo stau eu, la casa de cultura insight joke Randunico....nu i-a zis asa.i-a zis ca-i face ce i-a facut cucu' la barza. 3 Link spre comentariu
nisak87 Reputație: 372 Postat Iunie 8, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 8, 2014 Un singur cuvânt:"Respect".... tuturor celor pe care i-am cunoscut in acea seară... 8 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 9, 2014 Dragii mei.Nimeni nu are dreptul sa judece pe altul.Oamenii sint foarte diferiti.Sinteti pe nimfomane?Rezulta ca mergeti la fete platite.Altii nu ar face asta sub nicio forma.Insa ar fi ok pt. ei sa isi cafeasca muierea.Sau nu stiu,sa fie gay sau agenti imobiliari.SINTEM DIFERITI.Gasca, nu mai raspundeti la provocari.DELOCDiscretie,paparazii,pai cine sintem noi frate?Brad Pitt,Jack Nicolson?Nu ne urmareste nici dracu,nici macar "organu" ,ca nu facem nimic ilegal.Si nu uitati,unii dintre voi v-ati alaturat gastii tot in urma unor discutii pe forum.DAR,pentru linistea celor ce vor discretie ,nu mai spuneti nume de locatii sau relatii dintre personaje sau in general nimic ce ar putea fi considerat detaliu personal.Tinind cont ca petrecerea Sorinei are caracter privat iar prezenta acolo nu este deschisa decat invitatilor nu cred ca se poate discuta aici de continuare acolo.Sint petreceri diferite in locuri diferite.Pisicuts,mutumim pt intelegereKuza,pai caii postalionului au baut toata berea si abia s-au tarat azi.nebunache, daca tot vei ajunge peste citeva saptamini la mare , ar fi frumos sa organizam ceva si acolo, ai vazut vara trecuta ca se poate . 2 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Bine ca nu i-ai zis "nebunici" ca facea pete de la ficat. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 10, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 10, 2014 insight joke Randunico....nu i-a zis asa.i-a zis ca-i face ce i-a facut cucu' la barza. inside* joke (dar restul postarii merita puncte...) Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 nebunache, daca tot vei ajunge peste citeva saptamini la mare , ar fi frumos sa organizam ceva si acolo, ai vazut vara trecuta ca se poate .nebunache abia astept.mai ales ca aveti atitea fete noi iar ale voastre nu sint asa de secretoase.Bine, acum si noi avem in gasca multe fetite dulci ,ca-Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum