Sari la conținut

Petrecerea de ieri ...

Postări Recomandate

• Administrator
Reputație: 114274
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

fuck off, you know it, @pisicuts ... toti te iubim pentru esti peste noi, dar cand o dai in bara, nimeni nu are curajul sa-ti spuna in fatza.... eu unul cred ca te-as bana in secunda doi daca as fi moderator pe forum .... uneori chiar o faci de oaie rau de tot ... 

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

Bai,stiti care e concluzia?Ca nu avem voie sa "ne urlam fericirea pe strazi" ca pe unii ii deranjaza.Poate ca au dreptate,eu in urma unei bucurii prea mari era s-o belesc rau de tot.Insa...NU E TREABA LOOOR.

Imi pare rau ca nu a ajuns si fata noastra cea bolnavioara.Si cu prietenuta ei aia mititica,numai buna de....

Ma gandesc sa ma duc la o televiziune sa propun o emisiune despre viata de curvar.S-ar numi "Cu acordul nevestii".Caut colaboratori

Nu. Nu este vorba de treaba aceasta. Ideea este ca poti sa iti strigi fericirea atat timp cat nu incomodeaza pe altcineva. Ce se petrece acolo, se petrece in grup! Iar daca o singura persoana din acel grup prefera sa fie ceva privat, fie i se spune fuck off si ne pare rau, fie restul se conformeaza. Nu este taman ilogic.

Cei care vor sa fie total libertini - sa fie! Insa nu cu dreptul la discretie al altora.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu. Nu este vorba de treaba aceasta. Ideea este ca poti sa iti strigi fericirea atat timp cat nu incomodeaza pe altcineva. Ce se petrece acolo, se petrece in grup! Iar daca o singura persoana din acel grup prefera sa fie ceva privat, fie i se spune fuck off si ne pare rau, fie restul se conformeaza. Nu este taman ilogic.

Cei care vor sa fie total libertini - sa fie! Insa nu cu dreptul la discretie al altora.

1despre ce vorbesti tu se stabileste intr-o discutie cu...usa inchisa.E clar,niste reguli sint necesare pentru linistea tuturor.In urmatoarea sedinta stabilim.

2eu m-am referit la cei ce stau pe mal si-si dau cu parerea

3exista deja un grup al discretilor si trambiteaza de vreo 2 luni ....au umplut forumul de atata discretie

Link spre comentariu

Bai,stiti care e concluzia?Ca nu avem voie sa "ne urlam fericirea pe strazi" ca pe unii ii deranjaza.Poate ca au dreptate,eu in urma unei bucurii prea mari era s-o belesc rau de tot.Insa...NU E TREABA LOOOR.

Imi pare rau ca nu a ajuns si fata noastra cea bolnavioara.Si cu prietenuta ei aia mititica,numai buna de....

Ma gandesc sa ma duc la o televiziune sa propun o emisiune despre viata de curvar.S-ar numi "Cu acordul nevestii".Caut colaboratori

Eu cred ca mai bine stai linistit, marea e faina si poti sa te relaxezi suficient de bine chiar si fara camere TV care sa-ti inregistreze fiecare trecere pe la un grup sanitar .... :) Privacy, se numeste, iar daca vrei televiziuni, atunci incearca sa uiti pe vecie termenul asta "privacy" ... 

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

xoxo, manca-ti-as gurita ta..

m-am indragostit...ce ma fac?! :no2

nu cred :no2

Dragii mei.Nimeni nu are dreptul sa judece pe altul.Oamenii sint foarte diferiti.Sinteti pe nimfomane?Rezulta ca mergeti la fete platite.Altii nu ar face asta sub nicio forma.Insa ar fi ok pt. ei sa isi cafeasca muierea.Sau nu stiu,sa fie gay sau agenti imobiliari.SINTEM DIFERITI.Gasca, nu mai raspundeti la provocari.DELOC

eu sunt agent imobiliar =))

Nebunilor , ati baut , ati cantat , ati dansat , dar te futut v-ati futut ?

Coccolino unde umbli ca ai belit pula ? Te-ai dat la vrabie ?

sa ma ierti =))

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila

xoxo, nu-mi pune cuvantul la indoiala!!

bic.c, toata noaptea m-am intrebat unde esti :laugh2 :laugh2

pe voi doi v-as lua la pachet :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

1despre ce vorbesti tu se stabileste intr-o discutie cu...usa inchisa.E clar,niste reguli sint necesare pentru linistea tuturor.In urmatoarea sedinta stabilim. - Pai tocmai asta era ideea

2eu m-am referit la cei ce stau pe mal si-si dau cu parerea - Parerea exista datorita prezentei materialului de baza

3exista deja un grup al discretilor si trambiteaza de vreo 2 luni ....au umplut forumul de atata discretie - A se vedea punctul 1

Concluzia: Se poate bucura omul de moment si fara sa il bucure si pe altul...

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica

Daca e cu acordul nevestii inseamna ca, curvarul e castrat!  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

wow, foarte tare chestia cu party-urile, deh, Bucuresti, Bucuresti, nu capatul tarii, oricat am fi noi de mandri de orasul nostru :)

Link spre comentariu

@pisicuts, pe topicul asta deja s-au dat pe gura mult prea multe chestii private, intr-un final ... te rog sa inchizi si "tzeava" asta, sunt cam multi care ar putea avea probleme din pricina unora din aceste informatii puse public

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Dragii mei.Nimeni nu are dreptul sa judece pe altul.Oamenii sint foarte diferiti.Sinteti pe nimfomane?Rezulta ca mergeti la fete platite.Altii nu ar face asta sub nicio forma.Insa ar fi ok pt. ei sa isi cafeasca muierea.Sau nu stiu,sa fie gay sau agenti imobiliari.SINTEM DIFERITI.Gasca, nu mai raspundeti la provocari.DELOC

Discretie,paparazii,pai cine sintem noi frate?Brad Pitt,Jack Nicolson?Nu ne urmareste nici dracu,nici macar "organu" ,ca nu facem nimic ilegal.Si nu uitati,unii dintre voi v-ati alaturat gastii tot in urma unor discutii pe forum.DAR,pentru linistea celor ce vor discretie ,nu mai spuneti nume de locatii sau relatii dintre personaje sau in general nimic ce ar putea fi considerat detaliu personal.

Tinind cont ca petrecerea Sorinei are caracter privat iar prezenta acolo nu este deschisa decat invitatilor nu cred ca se poate discuta aici de continuare acolo.Sint petreceri diferite in locuri diferite.

Pisicuts,mutumim pt intelegere

Kuza,pai caii postalionului au baut toata berea si abia s-au tarat azi.

nebunache, daca tot vei ajunge peste citeva saptamini la mare , ar fi frumos sa organizam ceva  si acolo,  ai vazut vara trecuta ca se poate .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

insight joke Randunico....nu i-a zis asa.

i-a zis ca-i face ce i-a facut cucu' la barza.

inside* joke :)

(dar restul postarii merita puncte...)

Link spre comentariu

nebunache, daca tot vei ajunge peste citeva saptamini la mare , ar fi frumos sa organizam ceva  si acolo,  ai vazut vara trecuta ca se poate .

nebunache abia astept.mai ales ca aveti atitea fete noi iar ale voastre nu sint asa de secretoase.Bine, acum si noi avem in gasca multe fetite dulci ,ca-Bucuresti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...