Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

De la Kuza mov la Kuza banat,de la extaz la agonie,de la aplauze la huiduieli,de la utilizatorul luni la banare.Eu unul apreciez munca depusa da Kuza pt. acest site,el era un cautator foarte activ de prospaturi,fete noi,diamante neslefuite sau simple pietre fara valoare.

Receziile lui erau foarte bune ajutandu-ne pe unii dintre noi sa ne ducem cu incredere la ele sau sa nu ne ducem din motive recenzate.Imi pare sincer rau ca un asemenea user a fost banat deoarece cunoscandu-i orgoliu nu cred ca v-a reveni pe acest site.

Nu il cunosc personal,nu ne-am vorbit niciodata,il stiu doar din multele recenzii...

Cu stima pt. Kuza...

• Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica

In orice firma, chiar si in guvern, o persoana care ajunge mai la putere... ofera senzatii neplacute conducerii...

Atata timp cat nu sare prea mult in evidenta, se trece cu vederea, cand se considera ca a trecut masura... se cauta inlocuitor...

Nu stiu daca m-a inteles cineva acum.

Daca nu, asta este. :)

:hug1

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

In orice firma, chiar si in guvern, o persoana care ajunge mai la putere... ofera senzatii neplacute conducerii...

Atata timp cat nu sare prea mult in evidenta, se trece cu vederea, cand se considera ca a trecut masura... se cauta inlocuitor...

Nu stiu daca m-a inteles cineva acum.

Daca nu, asta este. :)

Cred ca nici tu nu prea ai inteles mare lucru...sau folosesti cuvinte prea mari gen Onoare, Respect, Putere, pe un site dedicat inselaciunii si banilor castigati pe numere.

Link spre comentariu

:laugh2

Asa e.

Eu am tendinta proasta sa scriu pe scurt si la obiect, sarind peste multe aspecte...

Trebuie sa fac niste meditatii pentru cum sa vorbesc mai pe ocolite si mai pe intelesul tuturor...  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:in gura randunicai
  • Oras:in gura randunicai

cei mai amuzanti sunt boschetarii de genu: ``pisicuts se poate inchide, pisicuts s-a incalcat regulamentul, bla bla bla``  de parca l-ar durea in penis pe pisi de gura lor. vreti sa se inchida threadul incepeti discutii despre ssl si securitatea siteului :))))

• Like 2
Link spre comentariu

... the show must go on, zice pisicuts ... asa ca stai linistit, ca te agiti de pomana, aici discutam de un business care produce bani, nene, iar unii sau altii ca noi, mai mult sau mai putin fraieri, aducem si mai mult continut si trafic acestui forum, rasplata fiindu-ne punctata prin puncte de reputatie si/sau banari sau injuraturi de pe alti membri ai forumului, tacit "trecute cu vederea" de "conducere" (aka CEO/CTO/CFO astia ai site-ului)

De la Kuza mov la Kuza banat,de la extaz la agonie,de la aplauze la huiduieli,de la utilizatorul luni la banare.Eu unul apreciez munca depusa da Kuza pt. acest site,el era un cautator foarte activ de prospaturi,fete noi,diamante neslefuite sau simple pietre fara valoare.

Receziile lui erau foarte bune ajutandu-ne pe unii dintre noi sa ne ducem cu incredere la ele sau sa nu ne ducem din motive recenzate.Imi pare sincer rau ca un asemenea user a fost banat deoarece cunoscandu-i orgoliu nu cred ca v-a reveni pe acest site.

Nu il cunosc personal,nu ne-am vorbit niciodata,il stiu doar din multele recenzii...

Cu stima pt. Kuza...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...