sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 10, 2014 Free Pisicuts! Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 De la Kuza mov la Kuza banat,de la extaz la agonie,de la aplauze la huiduieli,de la utilizatorul luni la banare.Eu unul apreciez munca depusa da Kuza pt. acest site,el era un cautator foarte activ de prospaturi,fete noi,diamante neslefuite sau simple pietre fara valoare.Receziile lui erau foarte bune ajutandu-ne pe unii dintre noi sa ne ducem cu incredere la ele sau sa nu ne ducem din motive recenzate.Imi pare sincer rau ca un asemenea user a fost banat deoarece cunoscandu-i orgoliu nu cred ca v-a reveni pe acest site.Nu il cunosc personal,nu ne-am vorbit niciodata,il stiu doar din multele recenzii...Cu stima pt. Kuza... 3 8 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Iunie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Eu sunt vinovat , trebuia sa ma abtin , sa nu deschid topicul asta .Scuze Kuza pentru situatia creata.Pisicuts cred ca acest topic nu isi mai are rostul . Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 10, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 10, 2014 Puneti anunt in Anuntul...Cautam slefuitor de 'diamante', recenzor pentru site-ul Nimfomane.com! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 10, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 10, 2014 Lasa Mariane, nu fi trist, uite pt tine: kuzakelu Pe de alta parte, Pisicuts ar putea ridica embargoul si ar deveni erou, fara sa-l mai faca mov pe chel. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 In orice firma, chiar si in guvern, o persoana care ajunge mai la putere... ofera senzatii neplacute conducerii...Atata timp cat nu sare prea mult in evidenta, se trece cu vederea, cand se considera ca a trecut masura... se cauta inlocuitor...Nu stiu daca m-a inteles cineva acum.Daca nu, asta este. 1 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 10, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 10, 2014 Nu stiu daca m-a inteles cineva acum.Sa nu exageram. Poti inlocui "la putere" cu "populara", suna mai bine. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 10, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 10, 2014 In orice firma, chiar si in guvern, o persoana care ajunge mai la putere... ofera senzatii neplacute conducerii...Atata timp cat nu sare prea mult in evidenta, se trece cu vederea, cand se considera ca a trecut masura... se cauta inlocuitor...Nu stiu daca m-a inteles cineva acum.Daca nu, asta este. Cred ca nici tu nu prea ai inteles mare lucru...sau folosesti cuvinte prea mari gen Onoare, Respect, Putere, pe un site dedicat inselaciunii si banilor castigati pe numere. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 Sa nu exageram. Poti inlocui "la putere" cu "populara", suna mai bine. Un mic calcul... Popularitate = InfomatieInformatie = ?Tot acolo ajungi... Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 10, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 10, 2014 Tot acolo ajungi... Trebuie sa recunosti ca "mai popular" suna mai bine decat "mai la putere", intreab-o pe Deeana. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 Asa e.Eu am tendinta proasta sa scriu pe scurt si la obiect, sarind peste multe aspecte...Trebuie sa fac niste meditatii pentru cum sa vorbesc mai pe ocolite si mai pe intelesul tuturor... Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 10, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 10, 2014 cei mai amuzanti sunt boschetarii de genu: ``pisicuts se poate inchide, pisicuts s-a incalcat regulamentul, bla bla bla`` de parca l-ar durea in penis pe pisi de gura lor. vreti sa se inchida threadul incepeti discutii despre ssl si securitatea siteului ))) 2 Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 10, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 10, 2014 multu' pisi pentru puncte. daca tot te-ai bagat in seama, si fiind in ton cu threadul, n-ai vrea sa ma faci pe mine SC mai devreme? as fii foarte recunoscator. promit sa nu injur si sa nu fac spume la gura ca vadim. iti multumesc anticipat! Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 11, 2014 pune=ma in pula mea pe mine UL! 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 11, 2014 pune=ma in pula mea pe mine UL!Asa ar fi normal Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 11, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 11, 2014 ultimul labagiu Link spre comentariu
kuzakykelu Reputație: 6 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Si cam cui ii pasa ? ))))) Free Kuza!!! 3 Link spre comentariu
kuzakykelu Reputație: 6 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 ... the show must go on, zice pisicuts ... asa ca stai linistit, ca te agiti de pomana, aici discutam de un business care produce bani, nene, iar unii sau altii ca noi, mai mult sau mai putin fraieri, aducem si mai mult continut si trafic acestui forum, rasplata fiindu-ne punctata prin puncte de reputatie si/sau banari sau injuraturi de pe alti membri ai forumului, tacit "trecute cu vederea" de "conducere" (aka CEO/CTO/CFO astia ai site-ului) De la Kuza mov la Kuza banat,de la extaz la agonie,de la aplauze la huiduieli,de la utilizatorul luni la banare.Eu unul apreciez munca depusa da Kuza pt. acest site,el era un cautator foarte activ de prospaturi,fete noi,diamante neslefuite sau simple pietre fara valoare.Receziile lui erau foarte bune ajutandu-ne pe unii dintre noi sa ne ducem cu incredere la ele sau sa nu ne ducem din motive recenzate.Imi pare sincer rau ca un asemenea user a fost banat deoarece cunoscandu-i orgoliu nu cred ca v-a reveni pe acest site.Nu il cunosc personal,nu ne-am vorbit niciodata,il stiu doar din multele recenzii...Cu stima pt. Kuza... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Si cam cui ii pasa ? )))))Bine ai revenit boss ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Un pic mai repede trebuia sa revii........in 24 ianuarie 3 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Noroc Kuzake! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Februarie 1, 2015 Noroace Kuzakyeloo Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Februarie 1, 2015 Salutare Kuza! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Bine ai revenit Kuza....Pe la bere cand mai apari ? 1 4 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2015 vestile bune vin la pachet: vad ca s-a inverzit si xoxo... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum