picpoc Reputație: 791 Postat Iunie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Te-ai bagat cu Joistii si din ''platinium"" ai ajuns negru....de suparare
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Urmeaza si INTREBAREA...sa fie banat pisicu sta la plaja nu vrea sa fie deranjat.. Sper sa nu fi tu numarul 3 pe lista
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 8, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iunie 8, 2014 de ce l-a banat pe Kuza?ce s-a intamplat?nu am fost pe faza....Cred ca de la tichie i s-a tras...sau poate de la topicul ce aducea aminte de ciocolata, cu lapte de data aceasta.O alta varianta ar fi traditia ca UL sa se pensioneze anticipat, n-ar fi primul.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Cred ca de la tichie i s-a tras...sau poate de la topicul ce aducea aminte de ciocolata, cu lapte de data aceasta.O alta varianta ar fi traditia ca UL sa se pensioneze anticipat, n-ar fi primul. Nici n-a ajuns bine UL si deja i s-a aprobat dosarul de pensionare ?
Da' Toate Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Rotisor Oras:Rotisor Postat Iunie 8, 2014 Inca o dovada ca intentiile bune sunt apreciate. Salutare pisicuts & Co! Merge firma bine, vad. 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Eu am zis sa lase culorile si medaliile, el a sarit la cearta... Ziua de azi e naspa pana la capat.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 8, 2014 Sa mai indulcim ziua de azi. Votez Amada incolora!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Pana una alta propun o banare virtuala a userului " De Ce ? " inversat . Hai sa nu ii mai raspundem nici unul dintre noi. Sa-l lasam sa posteze de nebun. Chiar daca ne jigneste, chiar daca spune ceva interesant ( asta e mai greu de crezut ) sa trecem peste postarile lui ca si cum nu ar exista . Vroiam sa scriu iar "referate" dar ma plictisesti...sincer! Esti lame! Nu mai propune tu...eu zic sa nu mai traiesti din trecut (stiu ca iti lipseste faptul ca nu mai esti 'Dj', pe forumul asta), sa nu mai incerci sa fii miezul din dodoasca , si sa nu o mai sugi aiurea, cu acele "jigniri"...vreau sa cred ca tu chiar jignesti mai mult ca mine pe forumul asta, chiar si pe printesele alea pe care tu le futi (mai bine zis, ELE te fut pe tine), pe BANII TAI.Nu mai fa apel la ignoranta din partea userilor, la adresa mea...cine ma ignora, o face deja, si fara interventiile tale umile...ti se pare ca incerc sa pup in cur vreun user de pe forumul asta, asa cum o faci tu sau alti membri de non valoarea ta?Stai drept, nu mai sta aplecat,ca te fute coloana, stii?
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 http://youtu.be/QQ6ylKUn6BQ
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 8, 2014 Votez De Ce alb! Ca prafu'... de copt!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 De ce?, treci acasa!
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 de ce treci la pula lu' surica si nu mai comenta atat.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 de ce treci la pula lu' surica si nu mai comenta atat. Tu, du-te in pula mea de trist, de deprimat! Iti scriu asa, fiindca doar asa poti intelege ce scriu!
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Tu, du-te in pula mea de trist, de deprimat! Iti scriu asa, fiindca doar asa poti intelege ce scriu! bai oparitule tu ai piza.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 bai oparitule tu ai piza. Bine boss!Observ ca vrei sa interactionezi cu mine, dar eu nu vreau! Esti putin prea plat(up there)! Sa fii fericit!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Bă,ce-aveti? Daca si noi trolii ne certam intre noi,chiar ca s-a ales prafu' de forumul asta 1
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 ala nu e troll, ala e de ce. enjoy:
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Bine boss!Observ ca vrei sa interactionezi cu mine, dar eu nu vreau! Esti putin prea plat(up there)! Sa fii fericit!eu cu tine, nu merci, am suficiente pizde pe care le fut. pe contul alalalt erai la respinsi, acum te bag nou, futu-te-n in cur de bulangiu rulat cu smegma.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Rulat sau rujat?
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 e bine si asa
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 8, 2014 vedeti ca faza cu "bulangiu rujat" este trademark by Xoxo sau Xo xo... Asa ca, despre ce vorbim ?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 eu cu tine, nu merci, am suficiente pizde pe care le fut. pe contul alalalt erai la respinsi, acum te bag nou, futu-te-n in cur de bulangiu rulat cu smegma. Baga-ma unde vrei tu, du-te in pula mea de non sens! Nu mersi(asta in legatura cu fututul)...nu sunt gay si nici bataus...si nu am lucrat la spalatorii!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 8, 2014 si totusi, de ce este banat Kuzakelu ?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 si totusi, de ce este banat Kuzakelu ?S-a razvratit impotriva sistemului
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum