advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Eu nu stiu daca cineva a observat, dar la postul cu numarul 172, alexandru a raspuns intr-un stil latrat la un post de al sau. Ventrino, te rog sa le observi pe ale tale tati! Nu cred ca esti in masura sa bagi degetul in ochi altcuiva. Cu asta sper sa se termine! 1 2 Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ventrino, te rog sa le observi pe ale tale tati! Nu cred ca esti in masura sa bagi degetul in ochi altcuiva. Cu asta sper sa se termine! nu mai fi atat de suparat si nu mai lua totul in serios, viata e un amalgam de trairi, ia ce e mai bun din tot! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Advanced,investește într-o tastatură capabilă să-ți evidențieze inteligența și după aceea ne citim cu tot dragul În cazul de față mă văd nevoit să-ți dau reject deoarece nu vreau să-mi maltratez retina Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 nu mai fi atat de suparat si nu mai lua totul in serios, viata e un amalgam de trairi, ia ce e mai bun din tot! Aia spuneam si eu maestre! 1 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Advanced,investește într-o tastatură capabilă să-ți evidențieze inteligența și după aceea ne citim cu tot dragul În cazul de față mă văd nevoit să-ți dau reject deoarece nu vreau să-mi maltratez retina Fix la o suta de m de pula mi se rupe de tine. Oricum, esti un om maltratat de soarta! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Fix la o suta de m de pula mi se rupe de tine. Oricum, esti un om maltratat de soarta!Asta tot încerc să-ți explic,ești atât de prost incât nici nu poți realiza că ești........ Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Asta tot încerc să-ți explic,ești atât de prost incât nici nu poți realiza că ești........ Chiar incepi sa devi plictisitor. Asa ai fost tot timplul "sfantule". Marsh bai ciobane Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Asta tot încerc să-ți explic,ești atât de prost incât nici nu poți realiza că ești........ Stiu ca ai incercat sa imi explici ca esti maltratat de soarta dar mai aveam o speranta pt tine! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Stiu ca ai incercat sa imi explici ca esti maltratat de soarta dar mai aveam o speranta pt tine!Speranța moare intotdeauna ultima,roagă-ți de soartă p.s roagă-ți și de tastatură Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Speranța moare intotdeauna ultima,roagă-ți de soartă p.s roagă-ți și de tastatură Este ok , eu am probleme cu tastatura... tu cu mansarda. Ai dreptate, sper sa te faci bine! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 ps. Se spune roaga-te de ... da la cat de idiot esti, speranta moare ultima. Stiu ce esti analfabet si iti scrie altcineva mesajele. Deh... Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Este ok , eu am probleme cu tastatura... tu cu mansarda. Ai dreptate, sper sa te faci bine!Stau la bloc,nu sunt posesor de mansardă Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Stau la bloc,nu sunt posesor de mansardă Asta nu trebuie sa fie o problema, marea majoritate stam la bloc. Da' ma rog, tu oricum esti un neadaptat! Ba mai bine taci in pula mea ca vorbesti pe nas!Calu tot magar ramane! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Asta nu trebuie sa fie o problema, marea majoritate stam la bloc. Da' ma rog, tu oricum esti un neadaptat! Ba mai bine taci in pula mea ca vorbesti pe nas!Calu tot magar ramane!Și pula catârului este mit.......ofticosule Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Și pula catârului este mit.......ofticosule Ti-am spu eu, mai bine taci. Ai dreptate, este mit coarda nesimtita! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ti-am spu eu, mai bine taci. Ai dreptate, este mit coarda nesimtita! Dement, tu iti administrezi pastila(presupun ca pe cale orala si nu buco-anala ) cu spirt? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 9, 2014 Și pula catârului este mit.......ofticosule Oare ? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ti-am spu eu, mai bine taci. Ai dreptate, este mit coarda nesimtita! Virgule nu știi să pui,de jignit,intotdeauna jignești numai și numai gratuit, crezând cu ardoare că lovești pe cineva anume...... în ultimul timp ai cășunat pe De ce?, în prostia ta considerându-te deasupra lui.... află de la mine că omul ( de ce ? ) face pipi pe tine și-n diRECT și-n reluare din toate punctele de vedere......te oftici??? A plecat victima ta de zi cu zi,Amelia,acum încerci cu Sorina....De ce??? Viață reală ai și tu ? Scuza-mi indiscreția 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Dement, tu iti administrezi pastila(presupun ca pe cale orala si nu buco-anala ) cu spirt? Fa tu chiar esti proasta? Sti ca nu te duce mintea! Ce pula mea vrei? Nu sunt pe invers, nu te pot satisface tampitule! Mai cauta, poate gasesti pe cineva la subnivelul tau, cu toate ca nu cred! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Virgule nu știi să pui,de jignit,intotdeauna jignești numai și numai gratuit, crezând cu ardoare că lovești pe cineva anume...... în ultimul timp ai cășunat pe De ce?, în prostia ta considerându-te deasupra lui.... află de la mine că omul ( de ce ? ) face pipi pe tine și-n diRECT și-n reluare din toate punctele de vedere......te oftici??? A plecat victima ta de zi cu zi,Amelia,acum încerci cu Sorina....De ce??? Viață reală ai și tu ? Scuza-mi indiscreția Ti-o scuz calule! Sa ma pupi in cur! Haidi bre, am spus clar ce si cum ce este cu sorina. Nu am nimic cu ea. De ce o arunci in fata? Barbat de cacat ce esti! Mi-a casunat si pe tine pt ca esti la fel de idiot ca de ce? Vad ca va futeti unul pe altul, n gluma!Poponari ce sunteti! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 9, 2014 Fa tu chiar esti proasta? Sti ca nu te duce mintea! Ce pula mea vrei? Nu sunt pe invers, nu te pot satisface tampitule! Mai cauta, poate gasesti pe cineva la subnivelul tau, cu toate ca nu cred! Te doresc!!! )) Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Fa tu chiar esti proasta? Sti ca nu te duce mintea! Ce pula mea vrei? Nu sunt pe invers, nu te pot satisface tampitule! Mai cauta, poate gasesti pe cineva la subnivelul tau, cu toate ca nu cred!O replică fără injurii,jigniri și alte alea poți să ai și tu? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 O replică fără injurii,jigniri și alte alea poți să ai și tu? Iti raspund cu aceiasi moneda. Vezi ca te doreste curva ta! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Iti raspund cu aceiasi moneda. Vezi ca te doreste curva ta! Repetentule Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Repetentule Hai marsh la de ce? sunteti doi rujati bulangiilor! Calule, sti ca ai lacune in tot ce cuprinde, ai recunoscut-o! Nu credeam ca esti si pe invers! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum