Sari la conținut

0768770525

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Bună! Sunt Corina, 26/1,65/55, sexy, stilată şi ofer clipe de plăcere maximă domnilor generoşi. Deţin loc şi mă deplasez la hotel. tel 0768770525.

Buna ziua,

Am fost la aceasta domnisora,pret 80/150.Locatia este in zona Restaurant Cotnari(denumirea veche),acum nu stiu cum se numeste.

La usa o blonda vopsita,huge tits,o fata cam rotunjoara dar la corp e ok.Aleg un ON,ma asez pe spate si incepe lent,fara graba,fara atentie imprejurimi.Devenind prea monoton i-am propus sa o frecam intre tate.Am tras de ele pana n-a mai putut si in final am tremurat putin si gata.A mentionat ca nu face CIM.

Locatie 6

Aspect 7

GFE 8

Oral+tits 8

Platit 80 ron.

Recomand o data in rest decideti singuri

• Like 5
Postat

Buna ziua,                                                                                                                                                                                        Recunosc.M-ai prins.De fapt a inceput cu un dans la bara, timp in care am servit un Jack Daniels cu gheata si un Red Bull.Apoi a urmat un muschilet de vitel in sange,stropit cu o Busuioaca de Bohotin.In final o sedinta in jacuzzi cu sampanie,frisca si capsuni.La plecare a vrut sa-mi returneze 30 Ron,am refuzat si m-a condus acasa ca eram ametit.

Asta e adevarul. 

• Like 1
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Buna ziua,                                                                                                                                                                                        Recunosc.M-ai prins.De fapt a inceput cu un dans la bara, timp in care am servit un Jack Daniels cu gheata si un Red Bull.Apoi a urmat un muschilet de vitel in sange,stropit cu o Busuioaca de Bohotin.In final o sedinta in jacuzzi cu sampanie,frisca si capsuni.La plecare a vrut sa-mi returneze 30 Ron,am refuzat si m-a condus acasa ca eram ametit.

Asta e adevarul. 

dar a revenit la muncă, nu?

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Nu a revenit la nici o munca. Suna telefonul ca la relatii cu clientii Eon, deci nu raspunde la el nici dracu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.