mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 7, 2014 Prietene, nu vorbeam de mentalitatea ei, ci faceam referire la afirmatia "nu mai conteaza setul 3".Daca nu ai urmarit conversatia e ok, dar limbajul tau de mahala te defineste.Poate ca pentru tine este usor! Nu ma mira. Sti cata munca este in spatele fetei asteia? Marsh mai!
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 7, 2014 Bravo, Simona! Ai luptat ca o leoaica!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Bravo Simonaaaaaaa! Nu conteaza rezultatul.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Păcat...bravo Simona!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Felicitari Simona, felicitari Constanta! Marius, chiar nu are rost! Care limbaj de mahala cocos?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Ca si corolar... se ieftineste gazul pentru francezi (. Felicitari arbitrului ca a impins-o pe Sharapova exact cand a trebuit.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Gabi, este important unde a ajuns fata asta! Sa traiesti si tu momentele astea frate!
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 7, 2014 "Marsh mai"?Felicitari Simona, felicitari Constanta! Marius, chiar nu are rost! Care limbaj de mahala cocos?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Sa ne traiasca Simonica si sa-mi bag pula-n Fredo,ca numai ala a fost paguba 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 7, 2014 Nu-i nimic Simonica! Urmeaza un nou traseu spre victorie!! Wimbledon!! Nu i-as face recenzie Sharapovei pentru ca se va supara pe mine Grigor Dimitrov
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 7, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 7, 2014 Sa ne traiasca Simonica si sa-mi bag pula-n Fredo,ca numai ala a fost paguba http://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/ban.gif
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Sa ne traiasca Simonica si sa-mi bag pula-n Fredo,ca numai ala a fost paguba . sa te-audă D-zeu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Sa ne traiasca Simonica si sa-mi bag pula-n Fredo,ca numai ala a fost paguba http://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/ban.gif Trancekira,te mananca-n pizda? Stai dreacu' in banca ta,ca iar iti pun muia pe forum si iar plangi ca și copiii aia neînțărcați
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Respect Simona pentru tot ce ai facut in acest turneu.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Idiotu' ala de Gadea a fost la meciu' care l-am vazut si eu???? PLM....mentalitate mioristica de roman..arbitru naspa,gazon ud,ghinion...plm...
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Idiotu' ala de Gadea a fost la meciu' care l-am vazut si eu???? PLM....mentalitate mioristica de roman..arbitru naspa,gazon ud,ghinion...plm... TIPIC Antena 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Respect Simona pentru tot ce ai facut in acest turneu.Tot respectul
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 7, 2014 Idiotu' ala de Gadea a fost la meciu' care l-am vazut si eu???? PLM....mentalitate mioristica de roman..arbitru naspa,gazon ud,ghinion...plm... TIPIC Antena 3 Ei acuma... tipic Antena 3 ar fi fost o demonstratie riguroasa despre cum a pierdut din vina lui Basescu... On-topic, mersi celor care au tinut scorul pe-aici si mult respect + felicitari fetei. Ma alatur celor mandri de ea!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Fata asta a luptat, a realizat mai mult decat oricine altcineva! Jos palaria in fata ei! Ce este atata de greu?
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Ei acuma... tipic Antena 3 ar fi fost o demonstratie riguroasa despre cum a pierdut din vina lui Basescu... On-topic, mersi celor care au tinut scorul pe-aici si mult respect + felicitari fetei. Ma alatur celor mandri de ea! Pai o sa-ti zica Badea Hipsteru' ca din cauza lu' Basescu...ca a facut voodoo cu flacara violeta...
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Prietene, nu vorbeam de mentalitatea ei, ci faceam referire la afirmatia "nu mai conteaza setul 3".Daca nu ai urmarit conversatia e ok, dar limbajul tau de mahala te defineste.Raspuns idiot!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Ca sa nu postez de doua ori la fel va rog sa va alaturati felicitarilor si celor doua fete ale noastre care au castigat roland Garos anul acesta. O merita din plin. E adevarat ca toata suflarea a fost alaturi de Simona, dar ar fi pacat sa minimalizam succesul celor doua Ioane. Felicitari Simona ! Felicitari Ioanelor ! http://nimfomane.com/forum/topic/27120-cine-o-iubeste-pe-simona-halep/?view=getlastpost
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Gabi, nu mai zice "fete ale noastre", ca sa nu se inteleaga... altceva.
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2014 unde fusesi coane?
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 7, 2014 Cu riscul sa ma repet pe acest topic, pot spune:Adevaratii campioni se construiesc cu multa munca, victorii dar si infrangeri!Ceea ce ii face cu adevarat sa fie lider este atitudinea fata de acestea si puterea de a merge inainte, catre top. Felicitari Simona Halep !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum