Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Pai tocmai asta-i logica. Aici este locul unde oamenii opereaza cu pseudonime, in timp ce pe siturile publice, Facebook de exemplu, isi fac conturi cu numele reale. Ti s-ar fi parut mai logic sa-si puna aici poze cu fata si numele real si pe facebook sa fie blurate si cu pseudonim? Tu ti-ai face cont aici cu numele real?

Astea-s riscurile, sau ca sa zic asa, efectul de bumerang al acestei meserii, daca vrei sa ai si viata sociala dup-aia.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Salut Bucurescu faza cu alexandra din cate vad eu este urmatoarea : tipa nu statea bine cu banii si acest forum a fost o rampa de lansare ... eu personal nu o cunosc pe alexandra dar intamplator o am la prieteni pe facebook . Adela colega ei este de fapt sora ei :))) aici nu as vrea sa intru in foarte multe detalii.. dupa cum ziceam s.a lansat oarecum pe plan financiar poate cand o sa se termine banii o sa o vezi din nou pe aici ca se agita sa se vada ca s.a intors inapoi ..

Link spre comentariu

Nu a vrut sa isi puna poze cu fata pe site...porma l pune pe un site public...si cu numele de familie...asta da logica:)))

Pai una-i una, alta-i alta.

Daca cineva ii vede numele acolo, ce zice? A vrut si fata sa apara in revista.

Dar daca cineva o vede aici? Sunt doua situatii complet diferite. Iar impactul pentru viata ei personala e total diferit.

Link spre comentariu

Mai bine stergeti totusi link-ul ala. Asa se face legatura intre numele ei si ocupatia de aici. Ceea ce cu siguranta nu si-ar dori.

pei bine daca nu isi doreste asta de ce isi pune poze cu tatuajele ? Eu am recunoscut.o dupa ele ... ca si pe fb are poze cu tatuajele ... (adica se vad in poze )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...