alexandra97 Reputație: 163 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Momentan da,pt inca o luna Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Buna,de astazi revin ,va pup 150 lei finalizare 250 lei/hWelcome back baby ! Link spre comentariu
unky Reputație: 153 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2014 fara Adela ? Link spre comentariu
Vizitator stefan16081990 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 O poza reala cu tine daca mai este valabil anuntul? Link spre comentariu
Vizitator stefan16081990 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 O poza reala cu tine daca mai este valabil anuntul? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Stefane, citeste tot topicul fetei si vei gasi poze. Alexandra este la fel de frumoasa sa stii. Link spre comentariu
Vizitator stefan16081990 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Ms Laury Am citit o mare parte din Topic si am inteles ca face decat Incall la locatie ei din Stefan cel Mare pentru 250/h Link spre comentariu
alexandra97 Reputație: 163 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Anuntul este valbil stefan,si pt a ma vedea eventual poti face un drum pana la locatia mea 1 Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 I also want to come Link spre comentariu
alexandra97 Reputație: 163 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 I m waiting for you 1 Link spre comentariu
alexandra97 Reputație: 163 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Astazi ma gasiti pana la ora 19 Link spre comentariu
unky Reputație: 153 Postat Decembrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Alexa, mai lucrezi ? De o saptamana tot sun, am dat si sms, si nimic... Link spre comentariu
unpuscarsijumate Reputație: 179 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Alexa, mai lucrezi ? De o saptamana tot sun, am dat si sms, si nimic... Din intamplare am vorbit cu colega ei Adela pe Watts'up si a zis ca nu mai activeaza nici ea nici Alexandra. Daca altcineva stie mai multe sa anunte. O zi usoara. Link spre comentariu
Vizitator giumbix Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 nu mai activeaza pt ca fata se pare ca are alte plnuri .. ia uitati aici sters Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Vrabia malai viseaza. 1 6 Link spre comentariu
melasuta Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 deci nu mai activeaza domnisoara ? Link spre comentariu
hardtocure Reputație: 20 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Nu a vrut sa isi puna poze cu fata pe site...porma l pune pe un site public...si cu numele de familie...asta da logica:))) 1 Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Pai tocmai asta-i logica. Aici este locul unde oamenii opereaza cu pseudonime, in timp ce pe siturile publice, Facebook de exemplu, isi fac conturi cu numele reale. Ti s-ar fi parut mai logic sa-si puna aici poze cu fata si numele real si pe facebook sa fie blurate si cu pseudonim? Tu ti-ai face cont aici cu numele real? Astea-s riscurile, sau ca sa zic asa, efectul de bumerang al acestei meserii, daca vrei sa ai si viata sociala dup-aia. 1 6 Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Salut Bucurescu faza cu alexandra din cate vad eu este urmatoarea : tipa nu statea bine cu banii si acest forum a fost o rampa de lansare ... eu personal nu o cunosc pe alexandra dar intamplator o am la prieteni pe facebook . Adela colega ei este de fapt sora ei )) aici nu as vrea sa intru in foarte multe detalii.. dupa cum ziceam s.a lansat oarecum pe plan financiar poate cand o sa se termine banii o sa o vezi din nou pe aici ca se agita sa se vada ca s.a intors inapoi .. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Mai bine stergeti totusi link-ul ala. Asa se face legatura intre numele ei si ocupatia de aici. Ceea ce cu siguranta nu si-ar dori. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Nu a vrut sa isi puna poze cu fata pe site...porma l pune pe un site public...si cu numele de familie...asta da logica:)))Pai una-i una, alta-i alta.Daca cineva ii vede numele acolo, ce zice? A vrut si fata sa apara in revista.Dar daca cineva o vede aici? Sunt doua situatii complet diferite. Iar impactul pentru viata ei personala e total diferit. Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Cred ca link-ul ar trebui sa fie public doar cu acordul ei. E echivalent cu facerea publica a facebook-ului sau a adresei complete....sau a numelui real / complet.Lasati-o pe ea sa decida asta. Link spre comentariu
spaclu Reputație: 269 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Linku' ala ar trebui sa fie scos imediat. Cati dintre voi v-ati bucura sa va vedeti profilu' de facebook atasat profilului de aici? Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Mai bine stergeti totusi link-ul ala. Asa se face legatura intre numele ei si ocupatia de aici. Ceea ce cu siguranta nu si-ar dori. pei bine daca nu isi doreste asta de ce isi pune poze cu tatuajele ? Eu am recunoscut.o dupa ele ... ca si pe fb are poze cu tatuajele ... (adica se vad in poze ) Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Tatuajele alea nu sunt chiar atat de evidente incat sa-si dea seama oricine ca e vorba de ea. In timp ce link-ul ala pus aici e mult mai evident. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum