alexandra97 Reputație: 163 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 18, 2014 Astazi ma gasiti in locatie pana la ora 21, va astept, pupici !
shrek69 Reputație: 73 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2014 Salutare confrati,Ieri am recidivat după o lunga pauză şi o lungă documentare.De data asta m-am hotarat sa o vizitez pe Alexandra, o caprioara tanara si sexi.Programat prin PM si telefon si la ora 11 pentru ora 16, confirmare prin sms cu o ora inainte.Locatia este langa circ, bloc nou cu portar si camere video, un apartament modern, curat, baie dotata cu tot ce trebuie(apa de gura, gel de dus, prosoape curate), singurul minus ar fi lipsa papucilor. Alexandra este o pustoaica frumoasa, sexy cu ochi frumosi, parul lung si blond(cu extensii din cauza carora nu te lasa sa te joci cu el), aviz amatorilor, picioare frumoase si un fund beton. Am stat un pic de vorba, am lasat amenda(250 ron) la cererea ei, m-a servit cu un pahar de apa, dupa care m-am cerut la dus, dupa care a mers si ea, eu asteptand-o in camera, a iesit din baie infasurata in prosop, am inceput sa ne sarutam din ce in ce mai pasional, dupa care a trecut la oral neprotejat, m-a anuntat sa am grija ca nu face CIM, incearca deep, este atenta la toate zonele, totusi se simte lipsa de experienta. Mi-a montat balonasul si am trecut la normal unde din cauza ca este stramta, iar ca fizic este foarte senzuala, am terminat neasteptat de repede.Am plecat la dus, dupa care a fost si Alexandra, ne-am reintors in pat, am stat un pic de vorba, am inceput cu saruturi, a incercat iar un oral de revigorare dar putin grabit a pus balonul(putin chinuit), deoarece inca nu se trezise bine juniorul, dupa care exact cum a zis si colegul Gyorgye69 in postul 245, din cauza lipsei de experienta(nu a incercat toate manevrele de resuscitare) m-a anuntat ca nu mai are ce sa-i faca si nu am mai reusit al doilea numar, lasandu-l pentru data viitoare.Am fugit la dus, m-am imbracat, ne-am luat ramas bun tot printr-un sarut pasional si gata 50 min in compania Alexandrei!Acum notele: Locatie: 9.0 din cauza portarului si camere video(in afara locatiei)Igiena 10GFE: 8Aspect: 10Oral: 8 (fara prez dar si fara CIM )Normal: 9.0 (stramta)Anal: a zis ca nu faceFK: 9Halatul: 250 lei 1 oraConcluzii: Da,o recomand daca vreti o pustoaica sexy!Eu, deja am pus ochii pe alta caprioara!Stima!Shrek! 5
malekith Reputație: -15 Postat Septembrie 19, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2014 Fata asta raspunde la telefon? Ca tot incerc de cateva zile si nimic....
shrek69 Reputație: 73 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2014 La mine a raspuns ieri dupa ce i-am trimis sms, dar nu imediat!Incearca asa!
alexandra97 Reputație: 163 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2014 Astazi ma gasiti in locatir pana la ora 20:00 , va astept ,pupici
bogdannbog Reputație: 13 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 dar nu rasp
sterminator Reputație: 27 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 azi ai program?
malekith Reputație: -15 Postat Septembrie 21, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 Deja topicul asta e stresant, up fara numar,azi am program bla bla bla si la telefon sau msj nu raspunde..... 1
sterminator Reputație: 27 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 Pe mine m-a enervat foarte tare in urma cu o luna: am vrut sa merg la ea, sun de cateva ori, dau si un sms ca vreau sa fac o programare, nici un raspuns. Partea cea mai enervanta a fost ca duduia imi da sms a doua zi: "da spune", LA DRACU!!! Ca majoritatea suntem casatoriti p-aici, sau avem alte obligatii, mi se pare foarte ne la locul lui sa dai sms A DOUA ZI riscand sa faci probleme "domestice" unui eventual client. Cel putin bine ca eram la birou cand s-a hotarat duduia sa raspunda la sms. Poate ar fi o lectie ca daca nu raspunde in 30 min sa o lase asa.
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 21, 2014 hai ba lasati vrajeala
sterminator Reputație: 27 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2014 nu e vrajeala
malekith Reputație: -15 Postat Septembrie 22, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 hai ba lasati vrajealaNu e nicio vrajeala domnu' xoxo
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 baaaeu am inventat vrajeala asta da ? asa ca ciocu mic si joc de glezne
malekith Reputație: -15 Postat Septembrie 22, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 Esti un muie'n gat atunci! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2014 Postat Septembrie 22, 2014 Esti un muie'n gat atunci!Vorbeste frumos mah........
malekith Reputație: -15 Postat Septembrie 22, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 Imi cer scz public pt vb urate, sunt doar un pic nervos...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2014 Postat Septembrie 22, 2014 Imi cer scz public pt vb urate, sunt doar un pic nervos...Se accepta .PS: Asa e xoxo asta .... enerveaza pa toata lumea
echo Reputație: 75 Postat Septembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 Pe mine m-a enervat foarte tare in urma cu o luna: am vrut sa merg la ea, sun de cateva ori, dau si un sms ca vreau sa fac o programare, nici un raspuns. Partea cea mai enervanta a fost ca duduia imi da sms a doua zi: "da spune", LA DRACU!!! Ca majoritatea suntem casatoriti p-aici, sau avem alte obligatii, mi se pare foarte ne la locul lui sa dai sms A DOUA ZI riscand sa faci probleme "domestice" unui eventual client. Cel putin bine ca eram la birou cand s-a hotarat duduia sa raspunda la sms. Poate ar fi o lectie ca daca nu raspunde in 30 min sa o lase asa. Un telefon "cu butoane" costa max 100ron; o cartela prepay 5eur/luna. Pe de alta parte, de pe 15 a inceput scoala, poate acum are teme pentru acasa si mai putin timp de "meditatii"!
nid 35 Reputație: 637 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 Cand esti insurat si faci programare prin sms sau suni la fete deja i-ti asumi un risc sa fii depistatEu cand trimit sms le cer sa ignore mesajul daca nu-mi raspund intr-o ora -doua si n-am avut surprize pana acumsa nu crezi ca sta vreuna cu grija ca te prinde radaru....
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 27, 2014 Va salut frati, Am ajuns saptamana asta la Alexandra, programare prin sms, telefon, cu cateva ore inainte, 0766851851. Locatia in complex rezidential din stefan cel mare spre circ, portar, firma de paza, camere de luat vederi, intimitate, tot ce trebuie, locatia super misto, totul nou. Alexandra arata foarte bine, ochi superbi, carne tare, sani si cur belea, sa tot dai la ea..... Ca si aspect top 5 pentru mine. Am decartat la inceput 250 lei pentru o ora cu doua finalizari, mers la dus, apoi ea si trecut in camera de actiune. Ambele numere au debutat cu oral neprotejat executat cu interes si pasiune, apoi normal protejat pozitia capra pe la spate. Corp superb, buze senzuale, priveliste minunata pe la spate, este printre putinele care m-au finalizat de doua ori intr-o ora. Gemete misto, ii place futaiul, se uda natural...o papusa de fata asa cum a fost descrisa si de colegii de mai sus. Dusuri intre actiuni, ai ce vb cu ea, inteligenta, spontana si lipicioasa. Este de mers macar o data si de revenit macar de cateva ori. Prospetimea ei cat si corpul, merita toata atentia si investitia domnilor. Nu mi s-a parut cu fitze dar are personalitate si nu este proasta deloc. Se observa ca este la inceput si face asta pentru nevoile financiare ale unei vieti decente, insa cred ca isi va perfectiona serviciile pentru ca este dezinvolta si ii place futaiul, nu face figuri si se muleaza pe client daca stiti sa ii cereti, ce si cum. ca si note din partea mea: locatie - 10 aspect - 10 oral - 9,5, nu face cim normal - 9,5 nu am facut decat pe la spate dar se implica si ii place anal - nu cred ca face igiena - 10 gfe - 9,5 cadou - 250 lei asa cum am spus dati la inceput din initiativa mea Intradevar arata mai bine in realitate decat in pozele postate, ma voi intoarce la ea pentru continuari.... Oricum as vrea sa o incerc si pe colega ei dupa ce va reveni la treaba. recomand! ciocane maxime sa aveti! 14
alexandra97 Reputație: 163 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2014 Buna , astazi ma gasiti in locatie pana la ora 21:00 , va astept cu drag ,pupici !! 3
apocalipsus Reputație: 341 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 30, 2014 Buna , astazi ma gasiti in locatie pana la ora 21:00 , va astept cu drag ,pupici !!O modalitate de a face Up... pfffff trist... 1 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 30, 2014 lasa ma fata in pace )
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Postat Septembrie 30, 2014 lasa ma fata in pace )Vezi ca Grasu' i-a dat cu minus 1
Barbugiu* Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 30, 2014 Lume rea,baaaaa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum