Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Macar sa facem ceva cu adela.. :) . si ea este cu alexandra prin cluburi? :)

Sokrat, de un an ai patru postari si acum te-ai trezit din somn cu intrebari? Care este aportul tau la forum ca sa iti raspunda cineva la intrebari?

• Like 4
Postat

Aici aveti dreptate , am vazut-o aseara pe Alexandra intr-un club si sincer sa fiu e bomba fetita :))) acum as vrea sa ma intalnesc cu ea :))

Acum este prea tarziu!

O laba cu gandul la Alexandra iti va face bine! Spor!

:)

Reputație: -387
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mihai,de ce zici ca sunt sanse mici sa porti o discutie cu ea?

Postat

Ca nu are tupeu sa o abordeze. :))

• Like 3
  • Oras:Bucharest
Postat

Pai am incercat frumos sa port o discutie cu ea pe oretea de socializare si in zadar :)) pierdere de timp ...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

exagerati cu discutiile despre viata ei personala.

Motane, la arhiva?  :hihat

Postat

exagerati cu discutiile despre viata ei personala.

Motane, la arhiva?  :hihat

nu a exagerat nimeni cu nimic. ti se pare   :angry

Postat

nu a exagerat nimeni cu nimic. ti se pare   :angry

Gata Mihai...fata nu mai activeaza....sa-i lasam topicul sa intre la arhiva.

:)

Reputație: -387
Postat

Depinde cat produce din videochat,daca nu ii merge prea bine sigur mai activeaza :)

Postat

N-aveti idee daca mai activeaza cumva?am vazut-o prin centru vechi de mai multe ori,fata arata incredibil de bine.

• Like 1
Postat

Ce futaiuri am tras cu puștoaica asta . A fost la mine de câteva ori . Era super combinație la 250 / h ( lăsam mereu 300). Arăta beton și o sugea bine de tot pt o puștoaică de 18 ani . Cred că s-a dat " la joacă " de la 13 -14 ani de avea așa experiență . Era ff frumoasă și f curată . Se futea pe bani ca să plătească restanțele uriașe la întreținere . Era singura persoană care aducea bani în casă deoarece spunea că părinții ei nu munceau nicăieri . Păcat de ea . Chiar mi-a arătat niște poze cu chitanțe , facturi , etc . Chestia asta m-a făcut să am o mică apăsare și să nu mă mai văd cu ea .

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Ce mi bag unghia in gat k n am fost pe faza si am ratat-o pe fatuca asta cand era disponibila....mai era si trufanda...dar se pare k si din chat se scot bani...Poate cine stie o reveni la un moment dat fie si pe scoruri de 100 euro...Alexandra dk citesti, sa ai parte numai de bucurii  :bow

Postat

(0726) 765 719

Descrierereala 100%doresti sa petreci clipe de neuitat alaturi de o tanara reala sexy cu forme apetisante, si senzuala ???…sunt pregatita ma dezbrac de inhibitii si sa va fac sa va simtiti in al 9-lea cer..serviciile mele sunt de sex oral protejat/neprotejat,sex normal protejat,accept ani.cuni.,pozitia69 ,sarutari pe corp ...sau alte mici fantezi.. sunama si nu ezita !!caut colega

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să vină xoxo pă toping!

e cu curca la raze , mai intarzie ca e coada :)))

• Like 1
Postat

Ea e sigur. Cunosc persoana personal acum am avut un soc cand am vazut cine e... dar cred ca inca lucreaza cu anuntul de pe publi.. eu nu sun si nu ma duc ptr ca o stiu am recunoscut tatuajele de sub sanu stang si spate.. plus ca are poze cu fatza... in fine tipa r buna in draci dar e f fitoasa in viata reala.. nuj cum e la mumca :))

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...