Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Pretul la tine este mai mare ca la deplasare - care este explicatia - tu esti cea care complica lucrurile.

Succes celui care se incumeta sa o viziteze sau sa o cheme.

Link spre comentariu

Pretul la tine este mai mare ca la deplasare - care este explicatia - tu esti cea care complica lucrurile.

Succes celui care se incumeta sa o viziteze sau sa o cheme.

Se deduce ca prefera deplasarile. Probleme cu locul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pula mea, ba nu merge numarul, ba nu are locatie, etc..  au trecut  deja 2 saptamani de cand si-a deschis topicul si n-a futut-o nimeni pe bagaboanta asta? Poate din cauza ca nu-i reala?!?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Nici nu a inceput bine si deja face si anal, e tare faza :) Doar sa nu o viziteze Afriq, dupa aia s-ar putea sa se razgandeasca :laugh2

Poate a experimentat înainte cu castravetele sau cu alte obiecte: spray, sticle de pepsi...

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cu siguranta este nesigura de ceea ce-si doreste. Daca faci asta dar din cauza unor probleme cu banii, analizeaza-ti foarte bine situatia si vezi daca nu cumva poti gasi alta solutie.

Daca totusi alegi calea asta ar fi recomandat sa-ti gasesti o colega care sa te indrume si cu ajutorul careia sa devii profesionista.

Sper ca intr-un final sa iei decizia pe care tu sa o consideri ca fiind ceea mai buna si cu care sa fi impacata altfel treaba nu va merge.

• Like 1
Link spre comentariu

Pai citez: "Tinand cont ca in privinta locatiei am probleme si prietena mea nu ramane mereu singura acasa preturile vor fi urmatoarele" ce sa inteleg, ca prietena sta cu barbatu, colegele sau parintii acasa, adica mergi sa dai o spinare si te trezesti cu musafiri? WTF expresia asta cu ramas singur acasa imi aminteste de liceu cand ramanea cineva "singur acsa" si futeam cate un chef, dar cateodata eram si prinsi in fapt :)).

Regards,

G.

Link spre comentariu

Vreau sa raspund intr-un mesaj tuturor

1. Diferenta de pret dintre incall si outcall este pt a fi acelasi pret de 250 le cu tot cu taxi si pt ca prefer outcall

2.Eu raspund la fiecare apel pe care il primesc

3.Nu e vina mea ca voi sunati si spuneti ca reveniti si nu mai o faceti, sau imi lasati adrese false la care se afla cladiri de birouri

4.in privinta locatiei, tocmai de-aia nu este sigura pt a "nu ne trezi cu musafiri" , cand e sigura anunt eu

5.Am si o prietena care vrea sa faca asta, o sa pun poze cu ea mai incolo, poate ea are mai mult succes

Astept sa ma sunati, va pup

Link spre comentariu
  • Oras:where it's money

Am sunat, ne-am inteles la pret 200 + taxi, am dat adresa sa vina la mine.

Nu a venit - am sunat dup ce a trecut timpul - fara semnal

TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Aici ce s-a intamplat de nu ai putut onora ceea ce ai vorbit la telefon?

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

esti buna alexandro!! daca vrei sa fii si tu smechera sa te faca pisicuts rosie trebuie sa vii la mine sa ne futem.. nu te costa decat un anal! dupa aia sa vezi cum suna telefonul :D

• Minus 2
Link spre comentariu

Adela97 e prietena mea, putem oferi show la cerere!

unde dai si unde crapa...deci te putem gasi in aceeasi locatie cu adela97 ..sau ce ?!? ..postezi de 10 ori dar niciodata cu ceva la obiect...fii mai explicita

Link spre comentariu

Alexandra...in ultimul set de poze esti tot tu sau vreo prietena..? cu siguranta este o alta persoana decat in primul set de poze...am comparat foarte atent pozele intre ele...poate ne lamuresti te rog

Eu cred ca este aceeasi uita-te pe umarul drept spate si vei observa un tatuaj,la fel si alunita sub nivelul buzelor in partea stanga doar  intr-un set este mai vizibila probabil din lipsa fardului.Interiorul judecand dupa usi este acelasi.Probabil forma sanilor te-a nedumerit putin care intr-adevar este putin diferita.

Link spre comentariu

Vizitator pardon
Reputație: 0

Dragii mei,

Tocmai ce am terminat intalnirea cu Alexandra si sunt extaziat pana in varful degetelor de pe tastatura.

Am contactat-o telefonic la 0766851851 si dupa o prima convorbire cam aiuristica (era pe langa cineva si nu putea sa vorbeasca) am convenit sa ne vedem intr-o ora la mine.

Am sunat iar, pentru confirmare, iar discutia telefonica a fost muuuult mai placuta (era singura) si mi-a spus ca ajunge fara probleme la ora stabilita.

A venit cu un taxi, si-a platit cursa, si a a juns la mine.

Este fata din poze si nu stiu cum se poate dar e mai frumoasa in realitate :). Are 18 ani si e la liceu. UN VIS!!!! 

A venit imbracata cu o pereche de blugi pe corp si un maieu in care lasa sa se vada o frumusete de side boob :)). Toata lumea stie ca side boob-ul e cea mai buna tzatza!

Pana sa intre la dus am luat-o la o runda de FK foarte placut mai ales ca era sustinut de ea.

Odata intoarsa de la dus am gustat din ea si este exact cum va imaginati o copila de 18 ani.

Am continuat cu ea la oral si lady on top. In toate pozitiile privelistea era extraordinara.

Nr 2 a continuat in acelasi stil.

Note:

Fata: 10 la toate capitolele

Oral: 9 

Normal: 9 - stramta, se umezeste frumos, geme placut  - ii lipseste putin initiativa

Igiena - 10.

PS: Mi-a spus ca sunt al 2-lea ei client si nu pot sa imi dau seama cum a scapat pana acum :)

Numai bune! Va salut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...