Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Nu stiu cum ati dat voi de domnisoara asta ca mie ba nu raspunde sau cand raspunde da tepe.

Ieri am chemat-o de 3 ori, iar a treia oara am chemat-o la un hotel ca ma gandeam ca poate nu ii convine zona in care stau. Bine naiba ca nu am luat camera dinainte. Si bineinteles ca de fiecare data m-a asigurat ca vine sigur sigur.

Sa nu indrazneasca sa ma contrazica ca am sms-urile dovada.

Ramasese pe azi sa se revanseze dar vad ca nu raspunde. Poate o fi ea buna, dar de top nu are cum cu faze dinastea si sunt sigur ca nu sunt singurul.

• Like 3
Link spre comentariu

Nu stiu cum ati dat voi de domnisoara asta ca mie ba nu raspunde sau cand raspunde da tepe.

Ieri am chemat-o de 3 ori, iar a treia oara am chemat-o la un hotel ca ma gandeam ca poate nu ii convine zona in care stau. Bine naiba ca nu am luat camera dinainte. Si bineinteles ca de fiecare data m-a asigurat ca vine sigur sigur.

Sa nu indrazneasca sa ma contrazica ca am sms-urile dovada.

Ramasese pe azi sa se revanseze dar vad ca nu raspunde. Poate o fi ea buna, dar de top nu are cum cu faze dinastea si sunt sigur ca nu sunt singurul.

Am scris si eu ca am vorbit sa vina si nu a mai raspuns, nu esti singur.

Imi pare rau sa aud ca deja s-a stricat. Asteptam explicatiile Alexandrei si eventual scuze.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca se intampla asa si imi pare si mai rau daca vreodata va incurc cu ceva , dar inca depind de parinti si ei daca imi zic sa stau in casa stau, sper ca pe viitor sa nu se mai intample si nu o sa ramana asa, va multumesc mult pt intelegere, chiar imi pare foarte rau!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Imi pare rau ca se intampla asa si imi pare si mai rau daca vreodata va incurc cu ceva , dar inca depind de parinti si ei daca imi zic sa stau in casa stau, sper ca pe viitor sa nu se mai intample si nu o sa ramana asa, va multumesc mult pt intelegere, chiar imi pare foarte rau!

adica tu vrei sa te futi si ei nu te lasa  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Eu cand dau confirmare, chiar merg , azi dupa o confirmare a unui client , am mai dat un mesaj si mi-a zis nu mai lasa mersi, eu daca nu pot incerc sa reprogramez, acum daca unii vor sa-si bata joc si de mine si dupa sa-mi sara si in cap, nu e ok nici din partea lor , imi mai cer odata scuze si clientii care s-au declarat nemultumiti ca "le-am dat teapa" i-am contactat prin mesaj, poate reusesc sa-i multumesc, pupici :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Alexandra,imi cer scuze ca intervin pe topicul tau,insa te-as ruga sa iei in considerare cateva sfaturi de la o "batranica" in bransa:

-Tepe telefonice vei primi. Se practica. Asta nu inseamna ca trebuie sa introduci in aceeasi oala toti domnii.

-Nu ai stabilit un interval orar. In momentul cand nu lucrezi,ori il tii deschis si raspunzi spunand ca nu lucrezi,ori il inchizi si se va subintelege.

-Odata ce ai stabilit o programare,tine-te de ea. Ai deja 3 recenzii superbe,ceea ce inseamna ca esti pe drumul bun,insa incearca sa mai lucrezi putin la programari.

-Incearca sa pastrezi o decenta si o calitate a postarilor. Sunt cartea ta de vizita.

Mult succes in continuare! :*

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

k, eu nu am primit mesaj de la tine cum ca nu mai poti, posibil sa fi primit mai multe mesaje.

Inteleg , ai avantajul ca vorbesti frumos, apreciez.

Ar fi bine sa dai detalii despre situatiile cand nu poti sa raspunzi , daca nu poti avea un program fix.

Nu stiu  - sa te gandesti cumva - sa nu mai incurci.

Link spre comentariu
Vizitator memol
Reputație: 0

Ce reprezinta numarul 97 din nick-ul tau, este cumva anul nasterii?

E nascuta in 96

Scrie in profilul ei

Caprioara are 18 ani si aproape 2 luni

Link spre comentariu

Inca o teapa data azi. Am stabilit ieri ceva la telefon pentru azi dimineata (la ora propusa de ea) si azi am sunat-o pe parcursul a doua ore degeaba.

• Like 1
Link spre comentariu

1.Vreau sa lamureac situatia cu vpop, nu vreau sa fiu vreodata in contradictie cu posibilii mei clienti, dar atunci cand eu te rog sa-mi lasi numarul de telefon pe mesagerie sa te contactez eu sa rezolvam situatia si tu nu raspunzi, si ma chemi si dupa imi zici nu mai veni,si imi faci recenzii proaste cu TEAPA, nu cred ca e ok, si cred ca nu o sa mai fac aceasta "meserie" deoarece e prea multa bataie de joc ,nu ai cum sa zici teapa de 2 ori, scumpul meu , teapa era daca iti luam banii si nu prestam nimic pt tine , nu cand eu ma rog prin mesaje de tine sa-mi dai numarul de telefon sa te sun sa rezolvam problema.

2. Numarul 97 aflat in nickname-ul meu , NU REPREZINTA DATA NASTERII, si nici numarul PANTOFILOR ,anumiti clienti mi-au cerut buletinul si chiar ii rog daca vad postarea sa confirme varsta, sunt nascuta pe 18.mai.1996 , deci nu o sa aveti vreodata voi probleme, sau poate doar vreti sa gasiti un nod in papura si sa fiu considerata TEAPA!

Imi pare rau pt clientii care s-au purtat frumos cu mine, dar nu-mi place sa fiu atacata! Pupici :*

• Like 3
Link spre comentariu

Cand te-am contactat eu si am zis sa nu vii?

Mesajul din mesageria privata de pe forum abia acum l-am vazut, doar nu stau sa verific mesageria de pe forum, din moment ce ne intelesesem deja.

Uite te sun acum din nou, sa vedem ce iese.

PS: sa stii ca si timpul nostru pierdut inseamna ceva, nu numai al tau.

Link spre comentariu

Asa si? Asta nu scuza faptul ca nu raspunzi la telefon? De ce trebuia sa-mi verific PMul daca stabilisem ieri la telefon?

Iar in bransa asta si cand nu te prezinti la intalnire tot teapa ii zice.

Link spre comentariu

Am chemat o la mine acum vreo 2 zile. A venit chiar putin mai devreme decat ora stabilita. Arata bine. Tate, cur e ok si la fata, ochi verzi, par blond, cand a venit la mine il avea cret. Tatele sunt bine de tot, foarte ok pt corpu ei, curu la fel. E mica de inaltime, 1.60 aprox. Am poftit-o inauntru, i am dat un pahar cu apa, am decartat 250 si am trecut la actiune.

O suge bine, deep total, o tine chiar si 10 secunde. S-a si inecat de vreo 2 ori :). In rest fara prea mari artificii, nu m a dat gata prin tehnica. S a dus si cei doi gemeni din saculet insa cand am rugat o sa se uite la mine a zis ca nu poate.

La normal bine si acolo, stramtuta, a durut-o putin cand i am bagat o, dup aia a inceput sa i placa. Se fute bine, da contre, se implica, nu sta ca bleaga. Am pus-o deasupra, caprese, si lingurita. Am ciufulit o, nu a comentat. Am terminat in ea prima data si a 2a oara pe tate. nu face cim si nici cof.

O experienta foarte ok per total insa nu cred ca o sa o mai chem. Nota 9 pe linie. E docila si face (aproape) tot ce-i zici insa nu m a dat pe spate. Are 18 ani are timp sa invete. 

Futeti-o fratilor ca asa ii trebuie !

• Like 2
Link spre comentariu

Nu stiu cum ati reusit sa o futeti dar eu sincer de 3 zile tot o sun , am avut norocul ieri sa vb cu ea sa stabilesc locul si ora si am stat cu coaiele umflate ! TEAPA sun sun ca prostul nimic , isi inchide telefonul . E clar ca e o copila care se fute cand ii arde buza de bani ! Rog un moderator sa faca ceva in privinta asta , merita sa stea pe centura nu pe forumul asta sa isi bata joc de noi !! 

#jonic o fi venit gagicasu sa o ia :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...