Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila

Concursul s-a incheiat!

VA rog nu mai trimiteti PMuri pentru participare, nu sunt disponibila!

Va pup!

Link spre comentariu

Concursul s-a incheiat!

VA rog nu mai trimiteti PMuri pentru participare, nu sunt disponibila!

Va pup!

Pai de ce?

Ti s-a ofilit randunica?  :D

Nu mai "este" prosti? :laugh2

Link spre comentariu

Actualizare concurs cunnilingus

Dragii mei, va multumesc pentru interesul acordat concursului de cunnilingus.

Pentru ca au fost foarte multe cereri, am luat in considerare propunerea voastra de a incepe competitia mai devreme .

Va atasez si o poza cu "pofticioasa" mea!

Concursul poate incepe de luni 16 iunie dupa orele 18 00.

Ma adresez numai barbatilor cu o igiena impecabila!!

Locatia pentru concurs va fi in apartamentul prietenelor mele Inna si Andreea, situat foarte aproape de Rondul Alba Iulia. 

In momentul in care veti face inscrierea  (programarea propriuzisa) va voi explica si unde trebuie sa ajungeti.

Programarea se face telefonic (postez maine dimineata numarul de telefon valabil pentru inscriere) in ziua respectica, cu minim 30 de minute in prealabil.

Cadoul pentru participarea la concurs este 100 ron, iar examenul dureaza aproximativ 30 de minute.

Va rog sa nu ma mai plictisiti cu conversatii pe messenger, nu am nici timp nici chef sa va raspund intrebarilor. De aceea am si scris aici toate detaliile. (nu suport intrebarile alea gen "iti dai drumul?" . De asta e concurs, sa depinda de tine. 

Este un concurs in care eu ma voi bucura de limbutele vostre!Daca veti fi castigatori va alegeti cu cine doriti sa va consumati energia pozitiva acumulata.

Programul pentru concurs este dupa pranz pana noaptea tarziu (sunati si vedem ce stare am, lucrez doar daca am chef si dispozitie).

Imi rezerv dreptul de a refuza indivizii care nu imi sunt pe plac, din orice punct de vedere decid eu, telefonic sau direct la fata locului.

Au intervenit si cateva modificari in ceea ce priveste concursul- prin urmare ii vom da startul incepand de luni 16 iunie (in loc de 1 iulie) si se va incheia pe 7 iulie.

O alta modificare este urmatoarea-nu va exista doar un singur castigator, ci 3. Trei dintre voi se vor bucura de premiul ales de voi.

Sper ca nu am omis nimic. Adaug maine si numarul de telefon pentru inscriere.

Multi pupici dulci!!

Frumoasa pofticioasa ta Randunico!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...