Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

am fost strict maseuza fara nici o treaba cu pula.

Ei, în ultima instanță aveai și ceva treabă cu pula, chiar și ca maseuza.

Macar asa, tangențial :P

• Like 5
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Mi-ai luat vorba din tastatura =))

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

posibil..dar nu era obligatoriu

nici acum nu e obligatoriu :laugh2 :laugh2 :laugh2

tot vreau sa conving toti barbatii de pe forum sa dea limbi femeilor  pe bani. pizda nu e gratis. si daca e un privilegiu sa futi pizda, apoi de ce sa nu fie un privilegiu sa o saruti? :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

posibil..dar nu era obligatoriu

nici acum nu e obligatoriu :laugh2 :laugh2 :laugh2

tot vreau sa conving toti barbatii de pe forum sa dea limbi femeilor  pe bani. pizda nu e gratis. si daca e un privilegiu sa futi pizda, apoi de ce sa nu fie un privilegiu sa o saruti? :laugh2 :laugh2

Sa nu cumva sa fie altul efectul :)) -> http://www.kanojotoys.com/

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

radem, glumim,

da-mi limbi!

platim :))))))))))))))

Postat

Randunico, eu apreciez ca ai initiative, iar faptul ca s-au găsit amatori confirma ca ideea a fost viabila. Vreau sa îți sugerez ca mai exista si alte categorii de bărbați care își doresc o relație un pic mai ...sofisticata (nu găsesc alt cuvânt acuma), decât 30 min de dat limbi sau m...e.

De ex. Interesul stârnit de petrecerea Sorinei ma face sa cred ca mulți ar dori sa participe la astfel de evenimente organizate, contra cost , desigur.

Fa o analiza de piața, costuri, profituri etc si vezi poate merge (aviz fetelor care au spirit întreprinzător, nu doar tie)

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Eu m-as inscrie dar de la Arad la Bucuresti e dist cam lunga si daca intind limba asa de depare nu mai pot s-o misc si sigur nu castig. Nu faci si faza zonala la concurs de ex la Arad ?

Postat

Bah, ati innebunit de tot??? Si cun sa o numim: Olimpiada de limbi, faza pe oras? Sau Kangoroo, ca olimpiada nu mai e la moda:))))) Irinuco, se pare ca editia urmatoare trebuia sa o incepi din ianuarie cu fazele locale, si finala sa o pui inainte de bac:p

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu cred. Nimic. :D

:rax2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Actualizare concurs cunnilingus

Dragii mei, va multumesc pentru interesul acordat concursului de cunnilingus.

Pentru ca au fost foarte multe cereri, am luat in considerare propunerea voastra de a incepe competitia mai devreme .

Va atasez si o poza cu "pofticioasa" mea!

Concursul poate incepe de luni 16 iunie dupa orele 18 00.

Ma adresez numai barbatilor cu o igiena impecabila!!

Locatia pentru concurs va fi in apartamentul prietenelor mele Inna si Andreea, situat foarte aproape de Rondul Alba Iulia. 

In momentul in care veti face inscrierea  (programarea propriuzisa) va voi explica si unde trebuie sa ajungeti.

Programarea se face telefonic (postez maine dimineata numarul de telefon valabil pentru inscriere) in ziua respectica, cu minim 30 de minute in prealabil.

Cadoul pentru participarea la concurs este 100 ron, iar examenul dureaza aproximativ 30 de minute.

Va rog sa nu ma mai plictisiti cu conversatii pe messenger, nu am nici timp nici chef sa va raspund intrebarilor. De aceea am si scris aici toate detaliile. (nu suport intrebarile alea gen "iti dai drumul?" . De asta e concurs, sa depinda de tine. 

Este un concurs in care eu ma voi bucura de limbutele vostre!Daca veti fi castigatori va alegeti cu cine doriti sa va consumati energia pozitiva acumulata.

Programul pentru concurs este dupa pranz pana noaptea tarziu (sunati si vedem ce stare am, lucrez doar daca am chef si dispozitie).

Imi rezerv dreptul de a refuza indivizii care nu imi sunt pe plac, din orice punct de vedere decid eu, telefonic sau direct la fata locului.

Au intervenit si cateva modificari in ceea ce priveste concursul- prin urmare ii vom da startul incepand de luni 16 iunie (in loc de 1 iulie) si se va incheia pe 7 iulie.

O alta modificare este urmatoarea-nu va exista doar un singur castigator, ci 3. Trei dintre voi se vor bucura de premiul ales de voi.

Sper ca nu am omis nimic. Adaug maine si numarul de telefon pentru inscriere.

Multi pupici dulci!!

• Like 2
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

trei Doamne si toti 3 - sfanta treime, vor fute pe sfanta virgina randunica - tatal, fiul si sfantu duh

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

fara futut. doar limbi :)))

• Like 1
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Trag nadejde ca futacul roman are IQ-ul mai mare decat nr de la pantof :slap2 .

Vezi ca ai pene pe vrabiuta neagra :slap2 ;daca totusi sunt d`astia cu iQ mic,pot sa :jerkoff in timpul procesului,macar sa iasa si ei satisfacuti :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Pai dacă pula este un accesoriu....pe tine cum te-au făcut ai tai ??? Cu limba în pizdă ???....:)))

@ Marius pericol vezi că mai demult a mai organizat rândunica petreceri cu manele și bere la pet...:))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Greu cu gramtica

post-53465-0-20145300-1402864343_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Totul regal, burghezie....:)) caută pe forum acum 2 - 3 ani în urmă...eu nu am participat ...Cred că futacios_ man, poate și ventrino ? Nu știu sigur

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...