ionut4141 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2014 Cum te-ai descurcat cu interogatoriul?
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 3, 2014 mmmm...n-am fost "supus" la interogatoriu ... mi-a raspuns cea matura. Cu mine a vorbit ok,...de fapt am relatat asta in recenzie. Oi fi avut noroc ! Cea matura e ok? Merita testata? P.S. si eu urasc astfel de atitudini la telefon, te inteleg... 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/27303-matura-noua-in-constanta-0720763726/ acesta este topicul madalinei, colega matura!
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/27303-matura-noua-in-constanta-0720763726/ acesta este topicul madalinei, colega matura!merci! am rezolvat aseara dilema:). am sa scriu acolo impresiile.
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 4, 2014 Al 2lea nr a fost la domnisoara Tania Aici o sa fiu scurt la recenzie ca sunt in graba.... dupa ce am term futaiu cu doamna am chemat-o pe Tania sa vedem cum sta treaba si cu ea, e o domnisoara draguta sanii mici dar ai pe ce pune mana, corp ok chiar ok parerea mea .. 170+ inaltime....oralul ok dar fara atentie la oo - , sus cu ea pe catarg. se misca bine se vede ca ii place sexul, schimbat alte 2-3 pozitii, gemete etc nu stiu daca false sau nu dar .. a fost ok , chiar avea chef de futai fata si mie nu mi-a parut rau se vedea ca se ii place cucul odata activata, la fel ca doamna, colega ei. Note : oral 8 , neprotejat fara CIMNormal : 9 ( am prins-o in toane bune )Igiena : 10Aspect : 9 sanii mici dar okLocatie ... 8-9.. eu stiu nu am vizitat baia , doar cameraAmenda : 100 ron De revenit ? dap... Cheers seara buna. 4
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2014 Al 2lea nr a fost la domnisoara Tania Aici o sa fiu scurt la recenzie ca sunt in graba.... dupa ce am term futaiu cu doamna am chemat-o pe Tania sa vedem cum sta treaba si cu ea, e o domnisoara draguta sanii mici dar ai pe ce pune mana, corp ok chiar ok parerea mea .. 170+ inaltime....oralul ok dar fara atentie la oo - , sus cu ea pe catarg. se misca bine se vede ca ii place sexul, schimbat alte 2-3 pozitii, gemete etc nu stiu daca false sau nu dar .. a fost ok , chiar avea chef de futai fata si mie nu mi-a parut rau se vedea ca se ii place cucul odata activata, la fel ca doamna, colega ei. Note : oral 8 , neprotejat fara CIMNormal : 9 ( am prins-o in toane bune )Igiena : 10Aspect : 9 sanii mici dar okLocatie ... 8-9.. eu stiu nu am vizitat baia , doar cameraAmenda : 100 ron De revenit ? dap... Cheers seara buna.asa am conchis si eu: de revenit
sorinu Reputație: 3230 Postat August 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 20, 2014 Stie cineva ceva de domnisoara? Am sunat-o de 3 ori si are tel inchis, s-a retras s-a dus prin alte locuri ceva? Nr tel 0720225295 asta e nr care il stiu eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum