the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Inginerul sexy este matur? un pic mai normal ca tine, tu te crezi `mnezo`, eu mâna Lui dreaptă
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Valutistul Barbugiu : "ca si Amerie" este o sintagma gresita dpdv gramatical. Ia un loc (observi, nu am scris "stai jos" ) si mai invata . Te rog.
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Asa e , ai perfecta dreptate . Dar tu ............TARFA CUI ESTI ???????Greu de spus. A cui se nimereste cand iubesc. Daca iubesc, fireste ca sunt. Doar ce am scris ca e normal.
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Machiavelli : nu ai tu bani si nici inima pentru a ma putea taxa. Observi, am scris si normalul, nu doar anormalul. Normalul fiind inima
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Inca un topik de kkt de la noi din combinat... 1
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Imi place acest joc. Este racoritor. Este precum o bere scoasa de la congelator ma duc sa beau bere neagra, e ultima zi, prind greu asa ceva (cum zic sodomitii cand dau de una cu anale)
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Hooo mă,că nu te-a întrecut pe tine,plângăciosule Cred ca sunteti prea stransi la simt. Relax. Nu sunt pimp, nici meseriasa. Nu pescuiesc, nu sunt nada .
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Inca un topik de kkt de la noi din combinat...Nu sunt de acord. Sau...spune tu..ce e important si frumos mirositor (opusul lui kakao) ? Ce ar fi trebuit sa simt ? Sa scriu?
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 talent, asa m-am nascut, injurand de toti sfintii si dumnezeii, si daca ne-am vedea acum te-as face tencuială pe perete p.s. am retras lucrurile esentiale pt ca intr-adevar nu e de dat margaritare la porci (mai ales la scroafe), si sunt sadic, imi place sa vad omul că suferă fără să știe de ce, că dacă știe, i s-ar reduce mult suferința tancurile mele sunt peste tot si nu le poti tu retrageInginerul buclucas : are you drunk? Scuze.
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Serios? Asa usor ti-a fost tie sa treci prin facultate? Felicitari! Mie, nu. Am terminat-o de mult timp (sa nu exageram, n-a trecut un secol) insa daca nu aveam nervi, ma termina ea pe mine, parol.păcat că ai terminat=o demult, deaia ești asa prost, eu sunt zilnic la facultate
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Rezumatul ar fi cam asa: de ce sunt barbatii niste porci cu femeile ? Incorect. DE CE SUNT AICI BARBATII ASA CUM AI SPUS TU (eu nu reproduc).
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 păcat că ai terminat=o demult, deaia ești asa prost, eu sunt zilnic la facultateInginerul pe alta carare: spun de 2 ore ca sunt ea dar daca te face fericit sa crezi ca sunt 'el', fie.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 15, 2014 STOP La prostitutia verbala .Eu am iesit .
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Rezumatul ar fi cam asa: de ce sunt barbatii niste porci cu femeile ? de multe ori nu avem afinitati comune altele decat dansa intr-ansa, deaia multi stau la pescuit
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 sa suga pula AmerieSa stii ca fac si asta. Toate facem. Nu tuturor place aceasta actiune insa mai toate o fac. . E ca dusul florilor. It's a must have.
Paradise paradise Reputație: 37 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 15, 2014 Eu nu inteleg nimic din acest topic
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Acum...serios vorbind, vedeti ca se poate si asa? N-am suparat pe nimeni, n-am ofensat pe nimeni, n-am raspuns urat. Despre asta scriam. Sau ma rog, si despre asta.
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Deja hraniti prea mult troll-ul. I se da prea multa importanta,relevanta. A deschis un topic prin care spera/intentiona sa schimbe mersul unui forum care functioneaza de 4 ani in aceasta maniera.Din pacate,cu libertizarea off-topicului ne pricopsim si cu astfel de personaje. Ignorarea ei/lui e cea mai buna solutie. corect directore!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Amerie,un ultim sfat și-am plecat: du-te și vino! Dacă nu știi unde,dă-ne PM,mie și lui Xoxo
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Eu nu inteleg nimic din acest topicEste ok. Vrei sa -ti fac un rezumat. Il fac. Sunt o femeie tanara si sexy. In urma cu doua saptamani mi-am pierdut o noapte citind acest forum. Am ramas putin (mai mult) uimita. Intai de nivelul conversatiilor, apoi de...habar n-am...recenziile caraghioase gen 'mi-a luat-o asa', "mi-a dres-o asa", "a pus leustean', "era mica", 'era balena jos", 'duceti-va', "ba nu! nu va duceti".Hilar . Iata, am facut un rezumat.
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 CE ESTE TROL, serios, ce este?
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Wait, ce este aici? Plantatie? Coreea de Nord? O persoana din afara nu isi poate spune parerea? De aceea se numesc "Discutii generale", nu?
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Barbu Delavrancea ; PM = pruna mare . Am scris, eu citesc alt dictionar
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Deja hraniti prea mult troll-ul. I se da prea multa importanta,relevanta. A deschis un topic prin care spera/intentiona sa schimbe mersul unui forum care functioneaza de 4 ani in aceasta maniera.Din pacate,cu libertizarea off-topicului ne pricopsim si cu astfel de personaje. Ignorarea ei/lui e cea mai buna solutie. Sexyrhing,ți-ai pus vreodata intrebarea că,doua puncte : dacă erai și tu ignorată așa cum pretinzi în mod expres a fi această non-prostituată? ce se întâmpla?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Tine mult de fete cum o sa fie tratate.. si cred ca ai omis recenziile care sunt adevarate novele erotice Cel mai bun raspuns 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum