Sari la conținut

De ce tratati fetele asa?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu este vorba numai despre tratamentul aplicat fetelor/femeilor, ci despre intreaga intreactiune populatiei mioritice in lumea virtuala.

De ce se intampla toate astea ?...este foarte simplu :

- din cauza realitatii sociale si deloc imbucuratoare in care se afla romanica,
- din cauza saraciei, 
- din cauza subculturii,
- din cauza lipsei celor sapte ani de acasa, a familiilor distruse si a anturajelor nocive ce vor lasa traume adanci in psihicul tinerilor,
- din lipsa identitatii nationale,
- din cauza mioritzei si a lui Caragiale,
- din cauza adevaratelor modele lipsa ce ar trebui sa duca la dezvoltatrea societatii,
- din cauza mentalitatii ca viata si totul se rezuma la mica ciupeala, la furatul caciulii, la capra vecinului infipte adanc in mentalul colectiv in cei aproape 50 de ani izolare fata de lumea civilizata de ciuma comunista. 
- din  cauza mentalitatii paguboase prezenta la majoritatea societatii, cum ca viitorul se rezuma doar la maine, fiind necesar in a fi asigurat prin orice fel de mijloace chiar si prin  cele imorale, ilegale, nefiind necesera dezvoltarea individului cat si a societatii plecand de la o baza solida.

Toate acestea produc frustrari inimaginabile coroborate cu lasitatea nationala specifica-data de lipsa identitatii nationale, astfel toate aceste acumulari nocive vor fi eliberate in lumea virtuala, unde tragerea la raspundere pentru faptele comise este inexistenta.

Cazurile de natura psiho-patologica, vezi cei cativa troli de baza ai forumului in frunte cu Xanax-Xoxo-Botox, nu pot fi incadrati in cele de mai sus, ei nemaiavand prea multe sanse la o viata normala.

Da..nu-i asa? De parca virtualul asigura rotile de iarna ori vreun Loubutin. Agresivitatea virtuala (si nu numai) nu aduce nimic bun. Cheama spiritele rele si ghinionul :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Postat

Politia secreta a Germaniei de alta data [aka Gestapo] is no longer alive. Unde iti e uniforma, Heinrich? :habarnam

Nici macar elegant nu ai ocolit raspusul. :slap2

• Oras:Oz
Postat

V-SHIPS, on 15 Jun 2014 - 20:18, said:snapback.png

nu doar in lumea virtuala, femeile casatorite din interes care au tinut cu dintii de relatie fac frecvent glaucom iar sotii lor ochi de strigoi (schizo), care n-a fumat tigari, e foarte posibl sa-si fi fumat creierul copiilor lui dupa care se da moral (fără vicii), e surprinzator ca preotii nu au nici un fel de boli psihice, nici vicii! de ce? pentru că ei fură muuuult, autorizeaza moral orice mizerie (femeie+preot=prostituție instituționalizată), tot ce fac ei pe bani, in haită tine de crimă organizată (BOR=mafie), tinerii care astăzi nu-si mai pot face prietene (din diverse cauze sociale, de sanatate) pot fi viitorii nazisti de mâine, cand am avut 19-20 de ani am avut prietene frumoase dar pe considerente materialiste pt că....am fost deturnat in directia asta, evident ca relatiile alea au puscat, fiecare am iesit tot mai goi din ele, si fetele alea sunt azi singure, cu copii cu probleme, aia pe care am iubit-o cel mai mult are cele mai mari probleme, fff grave. dar nu recunoaste nimeni nimic. este esential sa ajunga la final morti si ingropati cu diagnostice somatice (cancere, infarct cardiac, cerebral) cand de fapt au fost criminali. Bețivanii aia care 3-4 zile sunt baieti gigei si in a 4-a zi muci sunt mari mari ipocriti, ca si fumatorii si fumatoarele, in final trebuie fiecare sa crapam cumva, dar mportant e să nu se știe cauza reala. adica e normal sa faci sex pe bani dar...de aici si pana la grandomanie, e cale lunga (sa vrei sa futi 90-60-90 si daca se poate la 500 euro, sau la 2 mii euro ora, pe bani furati, desi fata aia arata ca si una care o face pe 18 euro dar unde e valoarea daca nu te imbraci de la Hugo Boss - nazi?). Si falsa moralitate, fetele pe bani trebuiau sa existe, dintotdeauna, altfel nu erau azi in Romania oficial 1 milion de persoane cu handicap psihic (majoritatatea de sex masculin), dar apare un preot la tv care spune, nu e bine sa avem fete cu probleme psihice din cauza asta (cate, 1-2-3 mii in toata tara), mai bine sa avem 1 milion de persoane cu probleme (zisi labagii), e mai ieftin asa, pt buget, si tot bugetu sa-i suporte si pe preoti, pai ce-i mai ieftin, un antipsihotic care e 500-1000 lei pe luna sau vreo 3-4 sute de lei pe luna si dispare nevoia de antipsihotic? desigur asta inainte sa se duca dracului creierul pe câmpii cu cruci, deja încep să se deconteze astea....urât de tot (colaps social)

V-SHIPS, on 15 Jun 2014 - 20:18, said:snapback.png

Nu este vorba numai despre tratamentul aplicat fetelor/femeilor, ci despre intreaga intreactiune populatiei mioritice in lumea virtuala.

De ce se intampla toate astea ?...este foarte simplu :

- din cauza realitatii sociale si deloc imbucuratoare in care se afla romanica,
- din cauza saraciei, 
- din cauza subculturii,
- din cauza lipsei celor sapte ani de acasa, a familiilor distruse si a anturajelor nocive ce vor lasa traume adanci in psihicul tinerilor,
- din lipsa identitatii nationale,
- din cauza mioritzei si a lui Caragiale,
- din cauza adevaratelor modele lipsa ce ar trebui sa duca la dezvoltatrea societatii,
- din cauza mentalitatii ca viata si totul se rezuma la mica ciupeala, la furatul caciulii, la capra vecinului infipte adanc in mentalul colectiv in cei aproape 50 de ani izolare fata de lumea civilizata de ciuma comunista. 
- din  cauza mentalitatii paguboase prezenta la majoritatea societatii, cum ca viitorul se rezuma doar la maine, fiind necesar in a fi asigurat prin orice fel de mijloace chiar si prin  cele imorale, ilegale, nefiind necesera dezvoltarea individului cat si a societatii plecand de la o baza solida.

Toate acestea produc frustrari inimaginabile coroborate cu lasitatea nationala specifica-data de lipsa identitatii nationale, astfel toate aceste acumulari nocive vor fi eliberate in lumea virtuala, unde tragerea la raspundere pentru faptele comise este inexistenta.

Cazurile de natura psiho-patologica, vezi cei cativa troli de baza ai forumului in frunte cu Xanax-Xoxo-Botox, nu pot fi incadrati in cele de mai sus, ei nemaiavand prea multe sanse la o viata normala.
  • Like 1
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

sa vrei sa futi 60-90-60 si daca se poate la 500 euro

Inginerule: tot respectul pentru inteligenta dumitale :hihat

Dar dumneata ai descris acolo masurile femeii-butoias. Cele futomodel sunt 90-60-90. :*

• Like 4
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

CE PULA MI S-A SCULAT! CARE VREI SA INTRI IN EA ?

• Minus 2
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

A pus Amerie asta preturile si serviciile sau o suge gratis ?

Mi-e lene sa citesc 11 pagini

• Like 1
  • Minus 2
Postat

nu e ba stefa13, ala era barbat si era retardat :(

• Minus 2
Postat

e tot vreun bulangiu rujat care vrea sa-i punem ROCHIE si sa-l futem in cur..

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Inginerule: tot respectul pentru inteligenta dumitale :hihat

Dar dumneata ai descris acolo masurile femeii-butoias. Cele futomodel sunt 90-60-90. :*

corecteaza-ma! doar cu tine dau doctoratu

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Meriti o muie! Am retinut ca sti sa folosesti diacriticile, pacat ca si bosorogul pe care il slujesti nu este prost, doar idiot. La varsta lui nu are nimic! Este un cacat singur si ignorant, iar tu esti o sluga!

Stii*

• Oras:bucuresti
Postat

e tot vreun bulangiu rujat care vrea sa-i punem ROCHIE si sa-l futem in cur..

E Randunica bai desteptilor!

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

1,2 3 la perete STAI!!!

ce puteti discuta in 11 pagini?!?!

face cineva un rezumat plSSSS?!?!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E Randunica bai desteptilor!

bah esti nebun?!? :slap2 :slap2

• Like 1
Postat

1,2 3 la perete STAI!!!

ce puteti discuta in 11 pagini?!?!

face cineva un rezumat plSSSS?!?!

ai noroc ca esti randunica si treci de usor de antiaeriană altfel de mult erai lebădă

Postat

Capitane, ai declansat jihadul:)))))

Pe mine sa nu contati, mie mi-e somn, bateti-va intre voi.

Postat

A pus Amerie asta preturile si serviciile sau o suge gratis ?

Mi-e lene sa citesc 11 pagini

Spre Hades, prima la stanga. N-o lua la dreapta, e si mai rau :laugh2

Postat

ai găsit soluții la probleme sau tot victima trebuie sa-si salveze (iubeasca) agresorii? pana una alta exact asta si facem aici

Sex feminin, poza reala.

Postat

Fa pirando, tu esti, lua-mi-ai iubirea in pix,  :laugh2

lui ventrino i-a fost dor de tine

:kiss3

Am incercat sa pun o fotografie, pirande sunt mai spre Dolj ;)))).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...