Sari la conținut

Randunica pe la voi?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ma bate un gand sa schimb decorul... :rockettes-1

ce spuneti dragilor?

se cauta la voi ceea ce ofer eu?(masaj, cunni, nebunii, GFE fara sex).

daca vin pe acolo (vreo cateva zile) sunt binevenita?  sa vin singurica sau sa-mi iau si prietenele (petiteinna si andreutza21) cu mine?

dar va rog, raspundeti sincer. nu vin decat daca ma primiti cu bratele deschise si daca nu ma strangeti prea tare, caci mi-s micuta tare si sa nu-mi rupeti vreo coasta doua. :laugh2

va pupacesc maxim!! :kiss3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu zic ca mai bine ramai acasa ca astia "e" bagabonti, asa am auzit :P Plus ca au limba aspra ca pisicile :laugh2

aolo, nu ma speria!! :laugh2 :laugh2

• Oras:bangkok
Postat

rinduneao, cu tot respectul. iti apreciez marketingul , esti o valoare dar aici la constanta pe teritoriul meu ma simt obligat sa iti preiau pr -ul impreuna cu anonna. te respectam dar trebuie sa treci selectia . iti propunem un trio cu anonna si cu mine , , daca ne intelegem iti oferim toata constanta cu recomandare, daca ne refuzi , ma retrag din competitia cu limbile de la bucuresti si ma declar dusmanul tau in constanta. nu vreu sa te santajez dar  trebuie sa o convingi pe conitza anonna ca esti  VALOARE adaugata daca vii la noi. de locatie ma ocup eu , la pret bun si cu conditii occidentale , ce zici? ne imprietenim sau ne dusmanim?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ne dusmanim!

pana la capat!

nu ma bag intre voi, mi-e frica :laugh2 :laugh2 :laugh2

mai bine ma duc la timisoara, vad ca acolo ma primesc gazdele

Postat

aolo, nu ma speria!! :laugh2 :laugh2

adevar graieste colegul jack, sintem limbisti cu caracter

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

adevar graieste colegul jack, sintem limbisti cu caracter

caracter caracter..dar cu limba de pisica e grav... :laugh2 :laugh2 :laugh2 nu ma bag!i m out!!

Postat

noi te asteptam cu drag , esti binevenita , dar nu incerca sa faci regulile in constanta, vei fi dezamagita daca incerci sa ne prostesti.

• Like 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

poate vreti sa fac eu regulile!

• Minus 2
Postat

eu am incredere in tine, majoritaea baietilor, nu. tota lumea in constanta cosidera ca ai avea pene , le poti demonstra ca nu e adevarat?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu am regulile deja stabilite. tocmai de aceea am si formulat intrebarea "se cauta la voi ce ofer eu?"

deci clar vin cu regulile mele. de la sine inteles intrebarea e logica, daca se cauta la voi ceea ce eu am deja stabilit si "regulat" :laugh2 :laugh2

pentru mine nu e musai,nu tin neaparat sa vin. Oricum trec prin Constanta cateva zile ca merg la mare cu fetiliii!!

important e daca sa incerc sa imbin utilul cu placutul sau daca imi vad de treburile mele,fara sa deranjez inutil pe cineva. Am mai zis, eu vin daca sunt dorita, nu ma bag cu japca in orasul vostru.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu am incredere in tine, majoritaea baietilor, nu. tota lumea in constanta cosidera ca ai avea pene , le poti demonstra ca nu e adevarat?

nu vin sa demonstrez nimic. vin sa ma distrez

Postat

locatia t-o ofer eu , ca o buna gazda ce sint. te asteptam cu drag . dar sa nu fii meschina, esti binevenita, inca o data.nu vrei de loc sa ma cunosti si sa iti dai seama ca gindim la fel

Postat

fa-le xoxo , sa vedem ce imaginatie ai

mie ce-mi iese ?

• Minus 2
Postat

mie ce-mi iese ?

Ochii :laugh2

Acum serios nene Obiectiv, Randunica e fata de treaba chiar daca cateodata e mai "apriga" pe forum fiind si provocata de multe ori. La ceea ce ofera ea se pricepe foarte bine. Plus ca daca vine cu Inna si Andreea si Andreea alea sunt futacioase rau si pline de energie, s-ar putea sa "faca victime" pe acolo :laugh2

Postat

le astept cu drag , daca vor sa imi inchirieze apartamentul , sint cele mai binevenite, ce sa mai zic?>

Postat

hai fetili , pe cai si la lupta, m-ati convins, constanta va asteapta. mi-am pus obrazul pentru voi. cind sositi?

Postat

o vreau pe andreea deea =))

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu stiu cine e dar daca o vrei, ia-o!

daca te vede sigur te vrea si ea pe tine :))

Postat

andreea deea e fata mea, din prima casatorie.daca te porti frumos cu ea , e a ta. dac esti mitocan , nu indrazni sa te apropi de ea

Postat

=))

• Minus 2

Postat

am auzit ca ai fi cam prea pulos , ai grija cu andreea ca e delicata, sa nu ii provoci rupturi de mandibula

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...