Sari la conținut

Randunica pe la voi?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

iar nu ti-am inteles interventia....

problema care e?ca fac masaj fara sex sau?!...dar te rog, adopta o maniera mai calma!

Pai omu e calm dar cand ne iei de fraieri...

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai omu e calm dar cand ne iei de fraieri...

la misto v-as fi luat daca minteam ca ofer ceva si apoi nu ofeream. eu doar specific ce sunt dispusa sa ofer si ce nu. serviciile sunt diversificate. la fel si clientii. sunt foarte multi care nu concep o experienta fara sex. la fel cum sunt unii care nu concep o experienta cu sex, voind doar masaj, la fel cum sunt si domni care le combina, si masaj si sex. alegerea apartine fiecaruia.

• Like 1
Postat

la misto v-as fi luat daca minteam ca ofer ceva si apoi nu ofeream. eu doar specific ce sunt dispusa sa ofer si ce nu. serviciile sunt diversificate. la fel si clientii. sunt foarte multi care nu concep o experienta fara sex. la fel cum sunt unii care nu concep o experienta cu sex, voind doar masaj, la fel cum sunt si domni care le combina, si masaj si sex. alegerea apartine fiecaruia.

Si tu ce oferi ? Sex fara sex ? Inocente de genul care nu fac sex doar se fut in cur si un pic de muie am mai cunoscut si noi . Dar si Ileana Consanseaza era femeie .

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si tu ce oferi ? Sex fara sex ? Inocente de genul care nu fac sex doar se fut in cur si un pic de muie am mai cunoscut si noi . Dar si Ileana Consanseaza era femeie .

nu cred ca e cazul sa iti mai raspund.

o zi minunata!

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

iar nu ti-am inteles interventia....

problema care e?ca fac masaj fara sex sau?!...dar te rog, adopta o maniera mai calma!

.............................................

Mai femeie, vrei sa-ti desenez ca sa intelegi ?... inceteaza in a te mai preface in nestiutoare/neintelegatoare, sunt sigur ca nu-i cazul...nu faptul ca ai venit cu oferta asta aberanta, de a plati mai mult decat pentru sex, dar fara a face sex...ci  modul in care te-ai exprimat, in genul Tinei, cat si al Sorinei cand o apuca pandaliile, ca in rest nu este o fata chiar asa de rea...dar  la tine observ aroganta, cum ca tu ne-ai face noua un favor imens ca-ti inchiriezi/vinzi trupul pe o perioada bine determinata pe o anumita suma de bani, stai chill ca-s vreo 10 milioane de randunici de toate varstele, platite-neplatite, maritate-nemaritate in romanica, asa ca avem de unde sa alegem, chiar si perversi gen Feliciano.

Faptul ca eu prefer masajul erotic, este dat doar de maximizarea nivelului pe care-l poate atinge o partida de amor in care-mi doresc ca ambele parti implicate sa se simta bine, fara a folosi lubrifianti sintetici timp de cateva ore, stresati de telefoane, cat si de controalele ginecologice regulate ...fara a a ma plictisi cu una juma de ora pe coltu patului/saltelei/canapelei cu mijul rosu ca un chur de maimutza, uscat ca Sahara de la futut o duzina de futarici pe banda rulanta... ca sex fac toti meltenii, aia la voi in padure la Baneasa, la noi in Vii, bariere, variante ori ca maidanezii pe strazi, scari de bloc, parcuri, parcari, masini, in vama ori mai nou la vadu, in diferite faze de halucinatie provocate de alcool ori alte produse si combinatii mai mult sau mai putin interzise.

Adica tot ceea ce oferi tu, este doar o frectie cu ulei, in care nici macar nu ai specificat daca este sau nu, inclusa si finalizare noastra, dar in schimb tu ceri expres sa ti sa linga bijboaca si ciucurasu ?

Spor la gasit agarici impotenti dar cu bani...de dominare cand te apuci, ca sa le futi si-un plici pe chur daca nu te ling sclavetzii bine ? :thinking
Postat

Bai v-ships parcă ar fi anunţat că vine să-ţi fure ţie din buzunar. Chiar aşa te-ar deranja doar prezenţa ei în aceeaşi localitate cu tine? Femeia a zis că oricum avea drum pe acolo şi putea să-şi ofere şi serviciile. Pe cine a omorât?

Oricum felicitări Rândunica pentru calmul de care ai dat dovadă până acum. Dacă eu m-am enervat, da ea..

Postat

Bai v-ships parcă ar fi anunţat că vine să-ţi fure ţie din buzunar. Chiar aşa te-ar deranja doar prezenţa ei în aceeaşi localitate cu tine? Femeia a zis că oricum avea drum pe acolo şi putea să-şi ofere şi serviciile. Pe cine a omorât?

Oricum felicitări Rândunica pentru calmul de care ai dat dovadă până acum. Dacă eu m-am enervat, da ea..

Cand te ia lumea de prost te mai enervezi . Dar este si unii care nu se simte ... se numeste contribuitori .
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Cand te ia lumea de prost te mai enervezi . Dar este ai unii care nu se simte ... se numeste contribuitori .

taci ba in pula mea, agramatule

invata in pula mea sa scrii si dupa aia poti sa-ti dai cu parerea

tu si cu vships, n-aveti o chifla in stomac, ai draq agarici

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.............................................

Mai femeie, vrei sa-ti desenez ca sa intelegi ?... inceteaza in a te mai preface in nestiutoare/neintelegatoare, sunt sigur ca nu-i cazul...nu faptul ca ai venit cu oferta asta aberanta, de a plati mai mult decat pentru sex, dar fara a face sex...ci  modul in care te-ai exprimat, in genul Tinei, cat si al Sorinei cand o apuca pandaliile, ca in rest nu este o fata chiar asa de rea...dar  la tine observ aroganta, cum ca tu ne-ai face noua un favor imens ca-ti inchiriezi/vinzi trupul pe o perioada bine determinata pe o anumita suma de bani, stai chill ca-s vreo 10 milioane de randunici de toate varstele, platite-neplatite, maritate-nemaritate in romanica, asa ca avem de unde sa alegem, chiar si perversi gen Feliciano.

Faptul ca eu prefer masajul erotic, este dat doar de maximizarea nivelului pe care-l poate atinge o partida de amor in care-mi doresc ca ambele parti implicate sa se simta bine, fara a folosi lubrifianti sintetici timp de cateva ore, stresati de telefoane, cat si de controalele ginecologice regulate ...fara a a ma plictisi cu una juma de ora pe coltu patului/saltelei/canapelei cu mijul rosu ca un chur de maimutza, uscat ca Sahara de la futut o duzina de futarici pe banda rulanta... ca sex fac toti meltenii, aia la voi in padure la Baneasa, la noi in Vii, bariere, variante ori ca maidanezii pe strazi, scari de bloc, parcuri, parcari, masini, in vama ori mai nou la vadu, in diferite faze de halucinatie provocate de alcool ori alte produse si combinatii mai mult sau mai putin interzise.

Adica tot ceea ce oferi tu, este doar o frectie cu ulei, in care nici macar nu ai specificat daca este sau nu, inclusa si finalizare noastra, dar in schimb tu ceri expres sa ti sa linga bijboaca si ciucurasu ?

Spor la gasit agarici impotenti dar cu bani...de dominare cand te apuci, ca sa le futi si-un plici pe chur daca nu te ling sclavetzii bine ? :thinking

iar ai vorbit mult si fara sens..

nu stiu ce fac altii, nu ma intereseaza, face fiecare ce vrea, ce considera, ce doreste!

atitudine?unde?cum?>cand?

eu doar am intrebat daca, prin trecerea in vacanta, are rost sa pun la dispozitie si serviciile mele. nu am jignit pe nimeni, nu am facut comparatii, nu am dat in cap. A fost o simpla intrebare sub forma de informare, in nici un caz adresata ca sa supar pe cineva sau sa deranjez.

Modul tau de exprimare nu mi se pare tocmai unui potrivit, dar alegerea propriului limbaj te priveste.

Eu personal iti doresc numai bine si sa te bucuri numai de servicii exact asa cum iti plac si te definesc.

Dragi constanteni, imi cer scuze ca mi-am permis sa va adresez o intrebare de informare.

Rog un moderator sa inchida acest topic, nu au rost alte discutii. Am inteles punctul de vedere, nu este cazul sa ajungem la jigniri sau la supozitii neadevarate. Nu caut sa ma introduc cu forcepsul in viata nimanui, pur si simplu credeam ca era rost de distractie in oras cata vreme mergem la mare ca fetele, sa ne distram cateva zile si sa ne bucuram de frumosul vostru oras.

Va pupacim de la distanta si va vom anunta cand avem trecere prin Constanta, poate iesim la un suc pe faleza.

• Oras:București
Postat

Poti sa vii sa faci ce vrei, adu-le si pe prietenele tale care se si fut ca e seceta aici in Constanta. Multumim.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca si la Constanta este seceta.............. :shocked

Postat

Probabil ca se poate si mai rau dar fata de ce era acum cativa ani e rau de tot acum. De la Sorina venita din Bucuresti n-am mai vazut nimic interesant si rasfoiesc destul de des forum-ul.

Postat

iar ai vorbit mult si fara sens..

nu stiu ce fac altii, nu ma intereseaza, face fiecare ce vrea, ce considera, ce doreste!

atitudine?unde?cum?>cand?

eu doar am intrebat daca, prin trecerea in vacanta, are rost sa pun la dispozitie si serviciile mele. nu am jignit pe nimeni, nu am facut comparatii, nu am dat in cap. A fost o simpla intrebare sub forma de informare, in nici un caz adresata ca sa supar pe cineva sau sa deranjez.

Modul tau de exprimare nu mi se pare tocmai unui potrivit, dar alegerea propriului limbaj te priveste.

Eu personal iti doresc numai bine si sa te bucuri numai de servicii exact asa cum iti plac si te definesc.

Dragi constanteni, imi cer scuze ca mi-am permis sa va adresez o intrebare de informare.

Rog un moderator sa inchida acest topic, nu au rost alte discutii. Am inteles punctul de vedere, nu este cazul sa ajungem la jigniri sau la supozitii neadevarate. Nu caut sa ma introduc cu forcepsul in viata nimanui, pur si simplu credeam ca era rost de distractie in oras cata vreme mergem la mare ca fetele, sa ne distram cateva zile si sa ne bucuram de frumosul vostru oras.

Va pupacim de la distanta si va vom anunta cand avem trecere prin Constanta, poate iesim la un suc pe faleza.

....................................................

Nu este cazul sa o dam in diazepam, fasconal si alte drame, telenovele nationale de Buftea, esti fata mare, la varsta ma refer si vaccinata ;)...nu cred ca te-am jignit cu ceva iar limbajul n-am de gand sa mi-l schimb, acelasi limbaj il folosesc si in viata reala cu toti, de la fete mari,femei serioase la bagaboande, de la boschetari la oameni din varful companiilor internationale...o viata am, si am ales s-o traiesc asa cum imi place mie, nu stand in genunchi sugand-o prin batista cu ajutorul unui limbaj mieros, dual si pervers insotit de actiuni reale exact opuse lui.

In schimb ma intreb si sunt foarte curios cand o sa apara turma de lingai profesionisti, sclaveti si alti garizi de ocazie ''fara niciun fel de interes'' in a-ti repara si repera onoarea sifonata de limbajul meu.

Este democratie, asa ca poti face exact tot ceea ce-ti doresti, unde doresti, cu cine doresti, pe cati bani doresti.

Ia-o ca pe un sfat/recomandare si nu ca pe un atac personal...pentru ca repet, nu am nimic de impartit cu nimeni,  si nimic de castigat de pe site, poate doar inca o turma de dusmani virtuali bantuiti de o sumedenie de frustrari.

Olivoar. :138x  :hihat
Postat

Greseala mea daca fusei neinteles . O apreciez pentru ce face si poate o face bine dar ori suntem curve ori nu mai suntem . Nu as putea sa o incadrez decat la categoria hai sa ii fraierim pe disperati

Nu cred ca o poti incadra in aceasta categorie, din simplul motiv ca nimeni nu s-a plans nimeni de calitatea serviciilor ei. Ca ea propune niste lucruri care pot intra la categoria " fraiereala " este alta discutie. Cu toate acestea, nici nu-ti dai seama cati de multi colegi sint dispusi sa plateasca anumite " fetish-uri " care noua ar putea sa ni se para " fraiereli " 

Postat

Navroame sa mor eu daca ti-am inteles mesajul. Daca nu iti place de Randunica de ce sari pe ea ? Nu e mai simplu sa eviti sa o intalnesti ?  Pana la urma vine pe banii ei si spera sa castige si niste bani si un pic de distractie. Din cate stiu eu , Constanta este un oras destul de mare si cu capacitate la fel de mare de cazare. Promit eu ca nu sta in cartierul tau. :D

P.S. Pisicuts, poti sa ti topicul deschis. Pana la urma o sa lucreze fetele in C-ta  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat
    Moamaaa, ce ma doareee capul rau si mai am frisoane de la febra, si n-am baut nica de ieri si nici insolatie la cap de la soare n-am, ca-i innorat de doua zile...bre nea Gabi si matale ai probleme in a intelege ce rahat cu perje ca chinui io sa mananc p-acilea deja de patru postari ???

Sa faca, sa dreaga, sa vina , se se duca, cu cine, pe cat si unde doreste...o repet a III-a oara, a venit printzesa cu oferta de masaj, in care nici macar finalizarea, laba clasica cu ulei n-a specificat-o, dar in acelasi timp ea cantand pe toate gardurile ca vrea expres cunni cu limbi la randunea.

Ceea ce m-a enervat a fost faptul ca, cum i-a zis cineva ceva, ea s-a suparat pe sat, zicand ca numai vine, ca astia de la mal de mare ie porci si nu pacalici/limbisti sensibilosi la corazon si ca nu stiu ei ce-i bun, exact ca si ametita cealalta cu cei de la mal de Dunare...da m-am saturat bre nea Gabi sa le citesc cum gura le bate curul uneori/ de multe ori,unora/multora, contrazicandu-se/ imbarligandu-se in vrajeli de la o postare la alta in marketingul asta agresiv, incercand apoi sa dreaga busuiocul dand vina pe noi, ca tot noi suntem aia tantalai si n-am inteles de fapt ce-au a vrut pizdelor lor sa ne comunice la nivel subliminal.

Facem o combinaciune, nea Gabi?... io iti dau o sedinta free la Irinuca a lu' Nica si ea imi da o sedinta la una dintre capritzele ei...la Smaranduca ori la Andreaua 21 ca sa testez si io la cati bari presiune sub apa rezista noile ei tzatze de cauciuc ?

Ce zici, te bagi matale sau sa-i dam un mos atins de Parkinson, de la Azilul de Batrani cu limba de juma de metru ?...ca  deja astept cu nerabdare maxima sa ma ud in chilotzi la premiera nationala, la prima sedintza/sesiune recenzata de limbi la randunea a primadonei de pe site-ul no 1 de futarici ai patriei .

Culmea ironiei, am vazut sambata doi garizi cu pene, doua piciore, ghiuluri si lantoaie/zgarzi la gat incercand sa-si faca selfie cu pesti reali, delfini, ca erau vreo 3 la mai putin de 100 de metri de tarm, neintelegand saracii colorati ca delfinii nu-s pesti d-ai lor, ci mamifere d-ale noastre. :slap2

Daa Boss, lasa topingul deschis, ca poate ne mai vin idei de marketing pe care sa le comunicam fetelor cucuietelor.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"zicand ca numai vine, ca astia de la mal de mare ie porci si nu pacalici/limbisti sensibilosi la corazon si ca nu stiu ei ce-i bun, exact ca si ametita cealalta cu cei de la mal de Dunare...da m-am saturat bre nea Gabi sa le citesc cum gura le bate curul uneori/ de multe ori,unora/multora, contrazicandu-se/ imbarligandu-se in vrajeli de la o postare la alta in marketingul asta agresiv, incercand apoi sa dreaga busuiocul dand vina pe noi, ca tot noi suntem aia tantalai si n-am inteles de fapt ce-au a vrut pizdelor lor sa ne comunice la nivel subliminal."

Unde am zis eu asa ceva?unde am facut eu vreo afirmatie nepotrivita legata de constanteni?unde am scris eu un cuvintel in care sa jignesc vreun constantean??!?!

omule, nu pune altora in taste vorbele pe care le ai matale in capatana. ti-am mai zis:abtine-te, spui numai tampenii.

cat despre serviciile mele:unde scrie ca la masajul erotic nu exista finalizare?sau ca la masajul tantric nu exista si bucuria celuilalt?

tu ai avut vreodata curiozitatea sa arunci un ochi pe blogul meu sa vezi ce contin serviciile mele?ai avut vreodata timp sa citesti recenziile din topic?sa vezi cam ce servicii ofer eu(in afara de diverse concursuri sau jocuri erotice pe care imi place sa le fac special pentru cei care sunt si ei interesati)?

nu crezi ca e mai de bun simt sa ma intrebi ce ofer si ce inseamna serviciile mele, decat sa-mi pui o eticheta plina de bazaconii si de jigniri fara nici un sens?

ai observat vreodata ca eu imi RESPECT MUSAFIRII si ca ii pun pe primul loc?ai observat vreodata ca singurii oameni care ma critica sunt aceia care nu m-au vazut niciodata in viata lor si ca cei care m-au vizitat niciodata nu mi-au reprosat serviciile?ai intrebari?adreseaza-mi-le, nu iti da cu presupusul. eu stiu sa imi respect musafirii si o voi face intotdeauna. dar nu ma trata intr-un mod nepotrivit doar pentru ca nu iti sunt pe plac virtual m-am abtinut sa nu iti raspund pentru ca stiu ca nu reprezinti majoritatea, ci vorbesti doar in numele tau si te bagi in seama cu tot cu bocancii si alte perechi de pantofi la pachet. nu suntem toti/toate la fel. pe mine nu ma priveste ce ofera altii/altele. eu daca veneam in conctanta imi prezentam ofertele de masaj erotic si masaj tantric, asa cum le-am descris pe blogul meu si asa cum obisnuiesc sa le ofer, implicandu-ma si ducandu-le la rang de arta. pentru ca eu nu fac nimic daca nu-mi face placere sa fac acel ceva.

urla si tu mai incet ca deja imi spargi timpanele. nu=mi mai pune vorbe in gura, eu nu am jignit pe nimeni in acest topic. nu am venit cu fite si figuri pe acest topic, am adresat doar cateva intrebari de bun simt, daca sunt cautate serviciile de masaj fara sex, simplu!

daca ai de certat cu cineva fa-o! dar nu facandu-i pe altii sa creada ca eu sunt nebuna in topic. eu doar am intrebat, nu am dat cu parul si nici nu am injurat sau folosit cuvinte care sa supere pe cineva!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

si uite si serviciile, ca sa vezi ca iti dai cu presupusul fara sa cunosti.

Masajul erotic

Pe scurt, o sedinta de masaj erotic cuprinde:
1.dusul de inceput
2. masaj de relaxare
3. body masaj si masaj erotic 
4. stimularea penisului si finalizare prin tehnici specifice masajului erotic
5. dusul de final
 O sedinta completa de masaj erotic poate dura intre 40-60 de minute.

Masajul tantric

Daca sunteti interesati de masajul tantric, va rog sa intelegti ca acest masaj este ceva diferit de clasicul erotic pe care il gasiti peste tot. Acest masaj se adreseaza indivizilor maturi care pot concepe aceste trairi, este un masaj complex in care relaxarea totala a organismului este foarte importanta. Nu se recomanda barbatilor care vin pentru implinirea fanteziilor. Este necesara relaxarea totala, inducerea conceptului Nirvana (practic in cadrul acestui masaj nu trebuie sa te gandesti la nimic, se poate face abstractie chiar si de prezenta maseuzei in cadrul sedintei).Celor carora le place sa vorbeasca non stop si nu au capacitatea sa se relaxeze si sa incerce pret de cateva zeci de minute sa pastreze tacerea si echilibrul propriului sau organism, nu li se recomanda!!  
Pentru a fi pe intelesul tuturor, o sedinta de masaj tantric poate dura intre 1, 5-3h si consta in:
1. o sedinta de baie (dus) pentru ca igiena sa fie una foarte buna- apropierea celor doi parteneri va fi stransa si, pentru a fi evitate momentele neplacute, se recomanda produse aromatice de igienizare.
2. sedinta de masaj de relaxare senzual ( nu contine masaj somatic sau orice alt tip care sa contina putere sau care sa consume energie)-Masajul tantric inseamna relaxarea totala a organismului, nu incercarea de relaxare a muschilor . Este important ca cei dornici de a incerca masajul tantric sa cunoasca elemente despre detaliile pe care incerc sa vi le descriu. Tocmai pentru ca am avut sedinte de masaj in care mi s-a spus sa apas, sa presez sau sa-mi folosesc forta. Sau chiar am citit dupa sedinta de masaj ca masajul de relaxare nu a fost bun, bunicel, bun de tot, etc. Asta pentru ca nu s-a inteles notiunea de masaj senzorial, si nu de masaj somatic.
3. Masaj body si erotic- tehnici yoga, de respiratie si multe momente statice de imbratisari si schimbari de energie. Acest masaj static inseamna singura parte in care participa ambii parteneri, ascultand unul celuilalt ritmul inimii si fiecare respiratie. Un masaj erotic bun nu functioneaza daca grijile va sunt inca in minte, este necesara incercarea procedeului "nirvana", o relaxare totala care sa va dezlipeasca de lumea reala.
4. Tao- combinat cu G point si masarea prostatei- stimularea pensiului si incercarea de prelungire a momentului ejacularii. In cazul in care nu exista control total al organismului se va incerca ejacularea prin implozie sau ejacularea intarziata pana cand orgasmul va fi unul extrem de intens. Daca exista experienta si conrol al organismului, se va prelungii momentul ejacularii pana cand va deveni nul, dupa care se va reechilibra energia corpului, printr-un masaj de echilibru, pana cand ritmul cardiac ajunge apropiat de cel normal iar organismul ajunge inapoi la faza de relaxare senzoriala normala.
5. igienizarea finala

Postat
 @ Irina Ruxandra Randunica ;)

Cum as putea sa demonstrez ca ceea ce ai tu in capusorul ala al tau interesat si interesant, este cu totul diferit de anumite postari publicitare? :thinking

Nu ma intereseaza de nicio culoare G point-ul masculin, deci implicit nici al meu si cu atat mai mult obiecte straine pe langa ochiu maro proriu si personal...in schimb ma incanta sa masej printre altele parti anatomice producatoare de placere relaxant-erotica ale partenerei reale si de sex feminin, al ei G Spot . ;)

Mi-e somn si inca am febra...asa ca...ai dreptate si tu. ;)

Vacanta placuta.  :138x

Postat

Iti citisem din februarie parca blogul, nu era nevoie sa-i dai copypaste aici, ci ai fi putut sa faci o descriere a serviciilor prestate, cat si tarifarea simplu si la obiect...nu sa vii cu noua ta idee ce te bantuie in ultima perioada, de cunni cu orice pretz si prin orice mijloace.

Am descoperit niste clipuri si masajul hegre acum vreo 5-6 ani prin China, de atunci inca vorbesc singur prin saloanele de masaj/frectie/laba, multe dintre ele doar sex undercover din Constanta.

Daca ai intelege cum functioneaza neuronul unui barbat normal, ai lasa-o mai moale disperarea/fixatia ta de cunni cu orice pret, fiind un lucru normal si complementar intr-o sedinta reusita de masaj erotic... dar nu primordial, doua degete folosite simultan si exact in punctele esentiale, pot face cat o ora de mozolit si iritat savarina cu barba ori o pula de magar bleaga in semi erectie.

Daca-ti cauti doar fatalai limbisti impotenti si plini de bani drept clienti, arde-o in continuare pe sistem, cu cunni-ul, da-le-o direct in bot s-o ia la mozol din pragul usii, sigur vor fi foarte fericiti sa nu mai piarda din alea 40 de minute cu baia...chiar asa, 40 de minute erotico-eroic incluzand cada de inceput si dush de final inclus ? wtf, what kind of fast oiled wanking is this?  :angry ...parca aveai tantricul de la o ora jumatate in sus, nuu?... ce se pot face in 40 de minute erotico-eroic, doua bai  ? :350x

Totusi ca te vad fata dezghetata si open mind la cap, de ce te-ai rezuma doar la placerea provocata de orgasmul clitoridian provocat prin cunni, neincercand si orgasmul vaginal mult mai cool si mai intens provocat  de G Spot ? :thinking

Postat

Nu cred ca o poti incadra in aceasta categorie, din simplul motiv ca nimeni nu s-a plans nimeni de calitatea serviciilor ei. Ca ea propune niste lucruri care pot intra la categoria " fraiereala " este alta discutie. Cu toate acestea, nici nu-ti dai seama cati de multi colegi sint dispusi sa plateasca anumite " fetish-uri " care noua ar putea sa ni se para " fraiereli "

Fetish ? Hmm da e un fetish interesant o sa tragi direct cardul prin pasarica . Eu sunt unul dintre aia mai extremi care in ce priveste fetish-urile nu am avut limite dar asta este o limita . Strict la ce ofera pot obtine asta fara probleme si fara cash .

Postat

Moamaaa, ce ma doareee capul rau si mai am frisoane de la febra, si n-am baut nica de ieri si nici insolatie la cap de la soare n-am, ca-i innorat de doua zile...bre nea Gabi si matale ai probleme in a intelege ce rahat cu perje ca chinui io sa mananc p-acilea deja de patru postari ???

Sa faca, sa dreaga, sa vina , se se duca, cu cine, pe cat si unde doreste...o repet a III-a oara, a venit printzesa cu oferta de masaj, in care nici macar finalizarea, laba clasica cu ulei n-a specificat-o, dar in acelasi timp ea cantand pe toate gardurile ca vrea expres cunni cu limbi la randunea.
  Ceea ce m-a enervat a fost faptul ca, cum i-a zis cineva ceva, ea s-a suparat pe sat, zicand ca numai vine, ca astia de la mal de mare ie porci si nu pacalici/limbisti sensibilosi la corazon si ca nu stiu ei ce-i bun, exact ca si ametita cealalta cu cei de la mal de Dunare...da m-am saturat bre nea Gabi sa le citesc cum gura le bate curul uneori/ de multe ori,unora/multora, contrazicandu-se/ imbarligandu-se in vrajeli de la o postare la alta in marketingul asta agresiv, incercand apoi sa dreaga busuiocul dand vina pe noi, ca tot noi suntem aia tantalai si n-am inteles de fapt ce-au a vrut pizdelor lor sa ne comunice la nivel subliminal.
   Facem o combinaciune, nea Gabi?... io iti dau o sedinta free la Irinuca a lu' Nica si ea imi da o sedinta la una dintre capritzele ei...la Smaranduca ori la Andreaua 21 ca sa testez si io la cati bari presiune sub apa rezista noile ei tzatze de cauciuc ?
  Ce zici, te bagi matale sau sa-i dam un mos atins de Parkinson, de la Azilul de Batrani cu limba de juma de metru ?...ca  deja astept cu nerabdare maxima sa ma ud in chilotzi la premiera nationala, la prima sedintza/sesiune recenzata de limbi la randunea a primadonei de pe site-ul no 1 de futarici ai patriei .

Culmea ironiei, am vazut sambata doi garizi cu pene, doua piciore, ghiuluri si lantoaie/zgarzi la gat incercand sa-si faca selfie cu pesti reali, delfini, ca erau vreo 3 la mai putin de 100 de metri de tarm, neintelegand saracii colorati ca delfinii nu-s pesti d-ai lor, ci mamifere d-ale noastre. :slap2

Daa Boss, lasa topingul deschis, ca poate ne mai vin idei de marketing pe care sa le comunicam fetelor cucuietelor.

Ma vad nevoit sa te refuz , caci nu vreau sa te ard de o mie de euroi  :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iti citisem din februarie parca blogul, nu era nevoie sa-i dai copypaste aici, ci ai fi putut sa faci o descriere a serviciilor prestate, cat si tarifarea simplu si la obiect...nu sa vii cu noua ta idee ce te bantuie in ultima perioada, de cunni cu orice pretz si prin orice mijloace.
   Am descoperit niste clipuri si masajul hegre acum vreo 5-6 ani prin China, de atunci inca vorbesc singur prin saloanele de masaj/frectie/laba, multe dintre ele doar sex undercover din Constanta.
   Daca ai intelege cum functioneaza neuronul unui barbat normal, ai lasa-o mai moale disperarea/fixatia ta de cunni cu orice pret, fiind un lucru normal si complementar intr-o sedinta reusita de masaj erotic... dar nu primordial, doua degete folosite simultan si exact in punctele esentiale, pot face cat o ora de mozolit si iritat savarina cu barba ori o pula de magar bleaga in semi erectie.
   Daca-ti cauti doar fatalai limbisti impotenti si plini de bani drept clienti, arde-o in continuare pe sistem, cu cunni-ul, da-le-o direct in bot s-o ia la mozol din pragul usii, sigur vor fi foarte fericiti sa nu mai piarda din alea 40 de minute cu baia...chiar asa, 40 de minute erotico-eroic incluzand cada de inceput si dush de final inclus ? wtf, what kind of fast oiled wanking is this?  :angry ...parca aveai tantricul de la o ora jumatate in sus, nuu?... ce se pot face in 40 de minute erotico-eroic, doua bai  ? :350x

Totusi ca te vad fata dezghetata si open mind la cap, de ce te-ai rezuma doar la placerea provocata de orgasmul clitoridian provocat prin cunni, neincercand si orgasmul vaginal mult mai cool si mai intens provocat  de G Spot ? :thinking

bai omule, tu ori citesti printre randuri ori chiar se confirmafaptul ca nu te duce capul deloc, jur!

ce treaba are masajul erotic cu placerea mea a a oferi extrasedinte exclusiv cunni?ce treaba are baia in cada cu masajul erotic?ce treaba are laba cu masajul tantric?ce treaba are g pointul cu cei care nu-l agreaza, din moment ce se adreseaza celor care il doresc cu precadere?

bai omule, o iei rau de tot pe aratura!

tu nu ai cu cine te certa?pai zi, ca ne certam!si iti dau si argumente fiecarei afirmatii facute, doar ca sa iti demonstrez ca se justifica.

pai ori citesti in pula lu xoxo tot ce scriu si interpretezi calumea,ORI nu te mai baga in seama ca idiotul!

hai sa-ti explic pas cu pas: masajul erotic nu contine baie in cada cu spume- ci doar dus!ca poate nu am chef sa-ti miros transpiratia acumulata in 40 de minute de mers prin caldura de afara! masajul erotic e masaj erotic, masajul tantric e tantric, nu le amesteca!daca erau doctor si vedeai o radiografie pulmonara, tu citeai din ea doar coaste frate, fara sa vezi esentialul!

masajul tantric poate dura intre 90 de minute (in cazul celor incepatori) pana la 3-5 ore in cazul celor care stiu cu ce se mananca!

G pointul este un detaliu extrem de important, cine il tolereaza il accepta, cine nu, il refuza. Daca stii cum sa iti folosesti mainile e cea mai tare chestie din tot masajul si crede-ma NU A EXISTAT NICI UN OM DE CAND FAC EU MASAJ CARE SA NU SE BUCURE DE EL, inclusiv cei care il respingeau din start. G point nu inseamna sa te bagi cu totul in curul unui barbat, ci sa atingi in momentul de maxima intensitate. combinat cu masarea prostatei (zona dintre testicule si anus) se opreste ejacularea si se poate obtine masajul prin implozie, care este cu muuuult mai intens decat orice orgasm obtinut prin laba sau prin sex. Nu stiu unde ati facut voi vreodata masaj tantric, dar clar eu sunt una dintre cele care l-au reinventat. SI nu sunt modesta pentru ca eu chiar fac arta din acest masaj, e ceva ce stiu sigur ca fac bine, bine de tot. N

u te mai contrazice omule cu mine aiurea, ca nu vad rostul de nici o culoare. ce treaba are ce ofer eu cu aberatiile pe care le spui tu?!ce treaba are pestii cu delfinii si cu agarici si cu masaje si ce se ofera in Constanta sau nu?eu iti expun ce ofer eu, nu ce ofera altii. eu vand servicii de orice fel am eu chef, crede-ma, daca tu nu le tolerezi nu inseamna ca altii nu le adora! sunt fel de fel de oameni, sunt fel de fel de dorinte. Ti-am mai zis, nici eu nu inteleg de ce e unul dispus sa-mi ofere sute de lei sa fac pipi sau caca pe el, dar crede-ma, sunt unii care se roaga insistenta sa faci asta si nu sunt nici pe departe redusi mintal sau instabili psihic. Nici eu nu pot sa inteleg de ce tre sa futi in oras, cand poti sa futi acasa si de ce sa platesti pentru sex cand poti sa cuceresti o femeie si sa o futi de placere, nu pe bani. Asa cum nici tu nu intelegi cum pot unii sa plateasca doar ca sa dea limbi sau ca sa le masezi prostata. Dar repet, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu banii lui, cu timpul lui, in intimitatea lui!

nu am avut niciodata in viata mea un orgasm vaginal, nu stiu ce-i ala!ce vrei sa-ti spun?!mie imi place clitoridian pentru ca e foarte intens si  pentru ca eu doar asa reusesc sa am orgasm. stii cati barbati exista care isi dau drumul numai prin sex oral si niciodata prin sex normal?sau invers, numai prin sex normal si niciodata prin oral?nu poti sai pui pe toti in aceeasi oala doar pentru ca tie ti se pare ceva ciudat. fiecare om are limitele lui, gandirile, ratiunile proprii.

"chiar asa, 40 de minute erotico-eroic incluzand cada de inceput si dush de final inclus ? wtf, what kind of fast oiled wanking is this?  :angry ...parca aveai tantricul de la o ora jumatate in sus, nuu?... ce se pot face in 40 de minute erotico-eroic, doua bai  ? :350x"

Tu din textul meu de sus ai inteles o pula belita...beleste ochii si nu te mai certa aiurea cu mine ca devii penibil!

acolo sunt doua servicii diferite. masaj erotic-desfasurat scris ce contine si masaj tantric desfasurat scris ce contine...vai de capul meu :slap2 :slap2

nici nu mai am chef sa-ti raspund!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...