Sari la conținut

Randunica pe la voi?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Randunico, bine ai venit la noi ! John, pregateste 1000 de euroi si poti sa penetrezi o Randunica :D .Daca nu te intelegi cu ea, am eu niste porumbei salbatici pe care te las sa-i penetrezi gratis.  :laugh2

nu e genul meu, nici cu mia de euroi nu ma face sa pun botul. e prea rautacios si nesuferit.

• Oras:Acolo
Postat

nu e genul meu, nici cu mia de euroi nu ma face sa pun botul. e prea rautacios si nesuferit.

http://i49.tinypic.com/2bz40g.jpg

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

shaowrma, tu esti prost rau zau asa...promovezi cumva filme despre violenta sau care-i faza?!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci, e cazul sa ma apuc sa momesc porumbeii mei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S. Eu am numai 980 de euro. Ma primesti ?  :laugh2

:laugh2  :laugh2

mai bine ii bem :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

..... si dupa aia sa te lauzi ca am facut sex mocca....  :laugh2  :laugh2  :laugh2

s-ar putea sa uit si sa nu recunosc nimic :laugh2  :laugh2

Postat

shaowrma, tu esti prost rau zau asa...promovezi cumva filme despre violenta sau care-i faza?!

http://33.media.tumblr.com/20a593d8ae2fb1b435e452d0bdd004b9/tumblr_mrif0oOFW51rg95u4o1_400.gif

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

sper ca nu mi te-ai adresat cu ceva, te-am bagat la ignorre.

Postat

@Randunica, asta cu sucul e fumata!

@johnholmes, Shaworma, respect !

@g2br13l, mai mult de 100 de lei nu face la cum arata…

Ce ai randunico? Te Sperie Pula?  :)

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

va jur ca nu am vazut toate postarile astea de aici decat dupa ce am postat eu pe topicul adreutzei~!!! ma bucur sa vad ca nu sunt eu singurul ciudat care gandeste in acest fel, shaworma....love the way you dance!!! irina, candva te vei face si tu mare, dar sigur nu la mare! 

te pupa un...stai....cum ai zis....da...rautacios si nesuferit~!!!

p.s. ptr cunostintele tale generale, si asta doar in ideea in care chiar iti doresti sa inveti ceva, suna si tu cateva din fetele la care am fost eu si vezi ce au ele de spus despre cat de rautacios si nesuferit sunt eu!!!

Postat

va jur ca nu am vazut toate postarile astea de aici decat dupa ce am postat eu pe topicul adreutzei~!!! ma bucur sa vad ca nu sunt eu singurul ciudat care gandeste in acest fel, shaworma....love the way you dance!!! irina, candva te vei face si tu mare, dar sigur nu la mare! 

p.s. ptr cunostintele tale generale, si asta doar in ideea in care chiar iti doresti sa inveti ceva, suna si tu cateva din fetele la care am fost eu si vezi ce au ele de spus despre cat de rautacios si nesuferit sunt eu!!!

Suntem destui doar ca multi se-ascund :)

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

john, imi plac provocarile. acus ma duc la plaja,mai tarziu mai vedem. nu stau sa investighez, vreau sa te cunosc personal.

daca-i pe asa, la randu-ti, intreaba-i pe cei care m-au cunoscut personal cat sunt eu de...ma rog..cum ma "vezi" tu. o sa fi suprins.

hai sa lasam vrajeala asta pentru ceva face to face. asa ca daca te mananca pielea mai bine suna-ma sa ne vedem la un suc ori o cafeluta. dupa ce ne cunoastem mai vedem noi ce va fi.pe forum fiecare suntem ...cumva...

ti pup in bot!

Postat

sa-mi dau una cu barosu-n coaie....fata asta stie sa vorbeasca si frumos, mieros, apetisant!!! jur ca-mi vine sa ma inscriu la concursul de dat limbi in pizda ei acum!!! vezi randunico, atat aveai de facut, sa-mi vorbesti dragut, dulce si sa generezi ideea ca asta mic al meu are sansa sa participe la ceva mai implicativ decat frectii cu ulei de salata de vara!!!

gata...fugi linistita la plaje si bronzeaza-te bine, ca ai dat-o la pace cu mine! eu nu-s ca tine, scump, eu ma vand mai pe nimic!!! ;)

serios insa acum, nu vad sensul (parca asta este vorba ta preferata)!!! nu-l vad ptr ca eu nu prea sunt curva! la mine ori imi place din prima, ori deloc! tu ai ales cu ceva timp in urma sa fie deloc!!! norocul tau este ca nu stai tu in mine, ca doar esti inteligenta si adaptiva, o dai repede la intors. asa ca vezi daca poti sa aburesti din colegii mei pe cativa, la mine o sa fie ceva mai greu. nu de alta, dar intotdeauna am alternative sa stii. iti garantez ca aliniez 50 de fete in constanta la prima mea strigare care sa incaseze 400 de leuti fara sa faca mai nimic ptr ei, asa ca am sa prefer sa rulez investitia in economia locala!!!

te pup si eu, tot in bot, ca un adevarat john holmes!!! ;)

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Sa-mi bag pula , nici nu te-ai intalnit cu ea si te-a vrajit . Ti-am zis....

• Minus 1
Reputație: -1560
Postat

Asa te vreau , fii rau si veverita o sa-ti dea acatiste 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa-mi dau una cu barosu-n coaie....fata asta stie sa vorbeasca si frumos, mieros, apetisant!!! jur ca-mi vine sa ma inscriu la concursul de dat limbi in pizda ei acum!!! vezi randunico, atat aveai de facut, sa-mi vorbesti dragut, dulce si sa generezi ideea ca asta mic al meu are sansa sa participe la ceva mai implicativ decat frectii cu ulei de salata de vara!!!

gata...fugi linistita la plaje si bronzeaza-te bine, ca ai dat-o la pace cu mine! eu nu-s ca tine, scump, eu ma vand mai pe nimic!!! ;)

serios insa acum, nu vad sensul (parca asta este vorba ta preferata)!!! nu-l vad ptr ca eu nu prea sunt curva! la mine ori imi place din prima, ori deloc! tu ai ales cu ceva timp in urma sa fie deloc!!! norocul tau este ca nu stai tu in mine, ca doar esti inteligenta si adaptiva, o dai repede la intors. asa ca vezi daca poti sa aburesti din colegii mei pe cativa, la mine o sa fie ceva mai greu. nu de alta, dar intotdeauna am alternative sa stii. iti garantez ca aliniez 50 de fete in constanta la prima mea strigare care sa incaseze 400 de leuti fara sa faca mai nimic ptr ei, asa ca am sa prefer sa rulez investitia in economia locala!!!

te pup si eu, tot in bot, ca un adevarat john holmes!!! ;)

pana aliniezi tu fetili, ne vedem la sucul ala, ca muor de sete :laugh2

fac eu cinste cu sucul :kiss3 . tu dai botul la pupat!

• Like 1
Postat

:laugh2 nu stii tu cat de eficient sunt eu la aliniat fete!!! problem already solved!!! ;)

daca esti setoasa mai pe seara, dupa evidente dezhidratari din expunerile solare, ma bag la meci la o terasa prin oras pe la 10. problema e ca mai sunt cu cativa pularai, iar astia mai degraba inteleg "semi-japca" decat "tantric"! cred ca m-ar amuza copios o conversatie de grup si un atentat al tau la educarea lor. eu ma chinui de mult timp cu ei si ei nimic...ca obi...batman, batman, dar varianta lor nu e cu limbile, ei mai degraba imbratiseaza ideea ca cea mai buna pizda-i curu! stiu, in conceptul tau sunt neadrathali, misogini, porci de barbati, dar ce sa le faci si tu acum!? ma rog, ar avea ei variante care ti le-ar sugera sa le faci, dar nu cred ca ai sa fii tu de acord!!!

p.s. by the way....ai cochetat vreodata cu ideea unui gang bang???  :blushing2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 nu stii tu cat de eficient sunt eu la aliniat fete!!! problem already solved!!! ;)

daca esti setoasa mai pe seara, dupa evidente dezhidratari din expunerile solare, ma bag la meci la o terasa prin oras pe la 10. problema e ca mai sunt cu cativa pularai, iar astia mai degraba inteleg "semi-japca" decat "tantric"! cred ca m-ar amuza copios o conversatie de grup si un atentat al tau la educarea lor. eu ma chinui de mult timp cu ei si ei nimic...ca obi...batman, batman, dar varianta lor nu e cu limbile, ei mai degraba imbratiseaza ideea ca cea mai buna pizda-i curu! stiu, in conceptul tau sunt neadrathali, misogini, porci de barbati, dar ce sa le faci si tu acum!? ma rog, ar avea ei variante care ti le-ar sugera sa le faci, dar nu cred ca ai sa fii tu de acord!!!

p.s. by the way....ai cochetat vreodata cu ideea unui gang bang???  :blushing2

daca ne dai mai multe detalii in PM despre locatie si evident, daca va face placere, aparem inainte de un karaoke.

nu am cochetat cu ideea de gang bang...prefer unul si bun..sau unul bun si una buna... :laugh2  :laugh2

Postat

gata fata....s-a facut...dar sa veniti setoase, ca aici la malul marii am descoperit un nou supercocktail care ne place maxim. se numeste rohy si e ca briza marii noaptea pe plaja...racoritor, umed, stimulent!!! iti dau un mesaj sa aduci gasca si sa o dam in baute si cred ca veti renunta la karaoke!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

gata fata....s-a facut...dar sa veniti setoase, ca aici la malul marii am descoperit un nou supercocktail care ne place maxim. se numeste rohy si e ca briza marii noaptea pe plaja...racoritor, umed, stimulent!!! iti dau un mesaj sa aduci gasca si sa o dam in baute si cred ca veti renunta la karaoke!

nu renuntam la karaoke!!o piesa macar si tot cant azi undeva...la margine de drum, gasesc eu :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...