Sari la conținut

0758629713

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Salutare, astazi de dimineata ma trezesc cu pusca spre cer, asa ca iau ziarul si incep sa dau telefoane..si cum majoritatea fetelor nu sunt matinale...a trebuit sa sun si sa tot sun. Dau de numarul din titlu..vorbeste frumos, imi explica ce si cum...unde..si plec spre ea.

Locatia se afla in zona Sararie, mai sus de Arcadia..va ghideaza ea la telefon..nu e greu de ajuns.

Ca si prima impresie..fata e micuta, cam 1,65 si slim..50kg..sanii destul de mici...la piele nu e alba..dar m-a convins sa raman atitudinea ei onesta si faptul ca zambea mai tot timpul.

Camera de actiune este micuta...destul de ingramadita, despre baie nu stiu mare lucru pt ca eram dusat de acasa iar dupa am folosit servetele..

Dupa o tigara si un pic de small talk..se dezbraca...si incepe cu un oral destul de reusit..cu atentie la zonele invecinate doar dupa ce i-am atras atentia...dupa vreo cateva minute de oral o invit deasupra ...se conformeaza...un plus mare e ca se umezeste singura si abundent..semn ca-i place..se misca frumos, cu schimbari de ritm...schimbam intr-un fel de umeri-craci pozitie in care finalizez...

A urmat o igienizare cu servetele umede...ea se pregatea sa mearga la dus...(deci exista) si am plecat cu promisiunea ca ne mai vedem.

Locatie -7- o camera mica dar macar schimba des asternuturile (le-a schimbat cand am intrat eu)

Aspect: 7 - micuta si cu putine kg dar cu sanii mici si creola

Atitudine 9+ - deschisa si zambareata, nu are nimic de a face cu atitudinea celor colorati, face tot ce poate sa te simti bine

Oral: 8 - umed,adanc si daca o ghidezi ...cu atentie la sateliti

Normal - 8 - cu implicare din partea ei, fara gemete false..se vedea ca-i place

Igiena - 9 - nu am simtit sau vazut nimic suspect

Tarif: 60/120

Concluzie: personal eu voi reveni doar pentru ca este o fire foarte deschisa. Va sfatuiesc sa va luati cu voi prezervative de calitate...

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.