Feliciano Reputație: 216 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2014 Eu as vrea sa te cunosc. Din ce localitate esti?Caracal?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 7, 2014 Era bine daca se intampla asta de prin '45 Era bine daca se intampla asta de prin '45 Sunt sigur ca vroiai sa spui invers dar deh, idioti e' multi!
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iulie 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 7, 2014 alexandru69 ce parere ai tu despre toate astea ?? Suntem in intuneric aici si asteptam sa ne luminezi putin. 4
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 7, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 7, 2014 Stai linistit motane ca la el este bezna totala, dar cred ca prin invers voia sa spuna : " 54 nirp ed atsa alpmatni es acad enib arE " 2 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2014 Stai linistit motane ca la el este bezna totala, dar cred ca prin invers voia sa spuna : " 54 nirp ed atsa alpmatni es acad enib arE "Tot idiot esti bic.c
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 Sunt sigur ca vroiai sa spui invers dar deh, idioti e' multi!Iti tremura mana pe mouse de fiecare data cand ma citezi de apare textul de 2 ori? Nu-i nimic...insista in a demonstra ca esti cam prostavan...asta macar iti iese...
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2014 Iti tremura mana pe mouse de fiecare data cand ma citezi de apare textul de 2 ori? Nu-i nimic...insista in a demonstra ca esti cam prostavan...asta macar iti iese...Scuza-ma te rog dar in prostie nu te pot intrece, esti campion absolut. A, am uitat sa te intreb, cince pe cine a trimis in '45 acasa?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2014 alexandru69 ce parere ai tu despre toate astea ?? Suntem in intuneric aici si asteptam sa ne luminezi putin.Nu am nici o parere motane. Intreaba-l pe picon, roberto, sau barbugiu. Ei sunt detinatorii adevarului absolut!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2014 Postat Iulie 8, 2014 concluzia s-a pierdut pe parcus in topicul asta..si Lucy a disparut in ceata 5 1
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 8, 2014 alexandru69 ce parere ai tu despre toate astea ?? Suntem in intuneric aici si asteptam sa ne luminezi putin.http://funnygasm.com/wp-content/uploads/2012/12/Cat-Slap.gif 1
vadvoci Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2014 buna lucy am vazut anuntu tau sunt interesat de ceea ce ati doresti daca vrei sa vb sa ne cun mai bine te astept pe mess vadvoci2010 te sarut
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2014 Postat Iulie 8, 2014 ) Vadvoci o sa vezi pasarica de la Lucy in loc de voci )
Speedy69 Reputație: 48 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 buna lucy am vazut anuntu tau sunt interesat de ceea ce ati doresti daca vrei sa vb sa ne cun mai bine te astept pe mess vadvoci2010 te sarutAi de plm. Asa talent literar?Ai toate sansele cumetre. 😃😃😃
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 Scuza-ma te rog dar in prostie nu te pot intrece, esti campion absolut. A, am uitat sa te intreb, cince pe cine a trimis in '45 acasa? Pai ma prostu' dreaq...ca nu-ti mai pot spune altfel...ce intelegi tu prin "Era bine daca..."?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 Lasa-l Baby, nu s-a trezit inca din mahmureala de ieri din troleu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 8, 2014 Nu am nici o parere motane. Intreaba-l pe picon, roberto, sau barbugiu. Ei sunt detinatorii adevarului absolut!!!!De la Salam cetire: ADEVARAAAAAAAAAAAAT!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2014 Pai ma prostu' dreaq...ca nu-ti mai pot spune altfel...ce intelegi tu prin "Era bine daca..."?mareeee idiot esti!!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2014 Lasa-l Baby, nu s-a trezit inca din mahmureala de ieri din troleu pe tine te-a intrebat cineva ceva???? Marsh si plimba-ti iubitul cu caruta
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=fZodqaeRxsM
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2014 Asta-i nebun, am avut eu o vaga banuiala dar, intre timp, a devenit o certitudine
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2014 Postat Iulie 8, 2014 dar Lucy...unde e Lucy...sa mai zica si ea ceva...a disparut de pe forum gata
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 8, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 8, 2014 dar Lucy...unde e Lucy...sa mai zica si ea ceva...a disparut de pe forum gata Pai ce sa mai zica? S-a inscris, a dat duma, forumistii se paruiesc, paginile curg... mission accomplished (Glumesc. Eu as paria ca nu tre' sa ne facem probleme, ca revine...)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2014 dar Lucy...unde e Lucy...sa mai zica si ea ceva...a disparut de pe forum gata Lucy o sa mai apara peste vreo luna doua si o sa ne spuna ca s-a mai dat spre penetrare unui alt membru deosebit al comunitatii. Ca si noutate, acesta isi va face un alt cont si ii va face o recenzie. 2
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 8, 2014 Lucy o sa mai apara peste vreo luna doua si o sa ne spuna ca s-a mai dat spre penetrare unui alt membru deosebit al comunitatii. Ca si noutate, acesta isi va face un alt cont si ii va face o recenzie. Pari foarte categoric... a ajuns Lucy la Constanta au ai avut tu delegatie in Capitala?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2014 Postat Iulie 8, 2014 la asta ma gandesc si eu Dar cica exista cativa care au fost la intalnire la cafea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum