Sari la conținut

Bruneta Diham-0766665040

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Avand ceva treaba in zona Obor, am cautat in anunt, iar cum era duminica, optiunile limitate, mi a raspuns Bianca am stabilit ca in 5 minute sunt la ea, dar ajuns la blocul cu Mega Image nu a mai raspuns la telefon. Ii multumesc ca nu a mai raspuns ca nu am citit recenziile si mare teapa primeam

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dornic de un ON cu CIM si cu treaba in zona am zis sa o incerc. Sunat, raspuns rapid si prezentat oferta: 30 ron ON cu CIM, restul nu prea ma interesa si nu am retinut... Mi-a zis ca sta in blocul de langa Mega Image , vis-a-vis de Altex, dar ca ma roaga sa ii iau un pachet de tigari de la Mega si sa o sun dupa sa ma ghideze exact.

Desi eram cam sceptic, am zis ca fie... imi iau teapa si asta e. Cumparat tigari si sunat, spre surpriza mea a raspuns si m-a ghidat catre scara si apoi ap.

Ajuns in garsoniera, de dupa usa apare o tipa micuta, de aproape 30 ani, vorbareata si zambitoare, imbracata doar intr-un tricou. Ca sa nu o mai lungesc, am intrat in dormitor, m-am intins in pat dezbracat si am lasat-o pe ea sa se ocupe de tot. A inceput cu 2-3 saruturi pe piept ,apoi cu ceva limbi in zonele adiacente si in final cu atentie pe al mic. Oralul nu e wow dar nici rau, nu face DT, nu foloseste mainile, dar e mecanic. Dupa cateva minute am finalizat CIM, m-am sters cu un servetel si am plecat.

Confirm ca este cea din poze...am vazut tatuajul de pe antebrat. 

Locatie: 6/10 - o garsoniera si atat ... usor de ajuns. Mi-a displacut ca pe saltea avea o patura si atat, fara asternut, fara nimic. Nu avea AC.

Oral: 7/10 - multe puncte in plus pentru CIM si ca nu a uitat de zonele adiacente

Aspect: 6/10 - nu imi inspira nimic dar nici nu imi displacea.

Normal: nu am incercat

Comportament: 7/10 - prietenoasa, acorda atentie

Concluzie: raport calitate/pret excelent, de revenit pt CIM.

• Like 4
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Dornic de un ON cu CIM si cu treaba in zona am zis sa o incerc. Sunat, raspuns rapid si prezentat oferta: 30 ron ON cu CIM, restul nu prea ma interesa si nu am retinut... Mi-a zis ca sta in blocul de langa Mega Image , vis-a-vis de Altex, dar ca ma roaga sa ii iau un pachet de tigari de la Mega si sa o sun dupa sa ma ghideze exact.

Desi eram cam sceptic, am zis ca fie... imi iau teapa si asta e. Cumparat tigari si sunat, spre surpriza mea a raspuns si m-a ghidat catre scara si apoi ap.

Ajuns in garsoniera, de dupa usa apare o tipa micuta, de aproape 30 ani, vorbareata si zambitoare, imbracata doar intr-un tricou. Ca sa nu o mai lungesc, am intrat in dormitor, m-am intins in pat dezbracat si am lasat-o pe ea sa se ocupe de tot. A inceput cu 2-3 saruturi pe piept ,apoi cu ceva limbi in zonele adiacente si in final cu atentie pe al mic. Oralul nu e wow dar nici rau, nu face DT, nu foloseste mainile, dar e mecanic. Dupa cateva minute am finalizat CIM, m-am sters cu un servetel si am plecat.

Confirm ca este cea din poze...am vazut tatuajul de pe antebrat. 

Locatie: 6/10 - o garsoniera si atat ... usor de ajuns. Mi-a displacut ca pe saltea avea o patura si atat, fara asternut, fara nimic. Nu avea AC.

Oral: 7/10 - multe puncte in plus pentru CIM si ca nu a uitat de zonele adiacente

Aspect: 6/10 - nu imi inspira nimic dar nici nu imi displacea.

Normal: nu am incercat

Comportament: 7/10 - prietenoasa, acorda atentie

Concluzie: raport calitate/pret excelent, de revenit pt CIM.

Sa nu folosesti baia nici data viitoare cand te duci,cine stie,poate iti cere bani mai multi :slap2 :laugh2 .

Ps:ai acordat note de 6 si 7 si mai vrei sa te duci??

Postat
30 L sedinta

BIANCA, 26 ani, masaj terapeutic, calmeaza durerile, tensiunea, reflexoterapeutic, masaj pt. coloana, cervical, lombosciatic, detalii la telefon, zona Obor, 24 Sep 14:12

Am ajuns de-a lungul timpului de mai multe ori la ea cu diferiti prieteni in diferite locatii, diham, calarasi , mihai bravu , obor, si am gasit-o in diferite stari, chiar vorbeam azi cu unul din ei si ma intreba de ea daca am mai fost si daca era tot asa crizata ca atunci.. ca atunci cand ? ca are zeci de crize pe zi cred.. In primul rand e f greu s-o prinzi ca-i suna tel ca la balamuc, ea a vrut asta, sa lucreze pe 30 ca sa vina un sfert din bucuresti pe zi la ea si in al doilea rand d-aia e crizata ca nu face fata ca ea e doar una. Am reusit sa ajung cu un prieten sapt trecuta parca, tot asa, ne-a pus sa luam tigari, apoi nu mai raspundea la tel , ba suna ocupat , am stat o ora pe acolo pe la mega eu m-am enervat si am plecat. Dupa cateva zile am zis hai sa mai incerc si m-am programat la ea in juma de h, mai bine ramaneam draq acasa, s-a ocupat de 2 ori pana am ajuns si nu mai termina , intr-un final am urcat si avea niste spume... i-am dat 30 mi-a supt-o , am futut-o, dar n-am reusit sa termin, mai avea pe cineva jos si era grabita, am plecat injurand si am continuat in alta parte, deh, trebuia sa fiu mai inspirat, am prins-o prea nervoasa.  

Ca detalii, a mai slabit, s-a vopsit bruneta si stiu ca e f matinala, incepe pe la 7-8 si sta pana seara la 8-9. Sper ca v-am fost de folos. 

***Ca o completare, cred ca s-a iesit din criza si anul asta sectiunea low cost a fost deplorabila, n-am cuvinte sa explic cate tepe si cat am stat prin fata blocurilor sa astept sa se elibereze x si y. 

post-16555-0-76601900-1443145333_thumb.jpg

post-16555-0-70319200-1443145337_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 12
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Poate...plm.

Bre Sangre, ce avura astia cu tine de te retrogradara, ca erai movuliu? :(

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

***Ca o completare, cred ca s-a iesit din criza si anul asta sectiunea low cost a fost deplorabila, n-am cuvinte sa explic cate tepe si cat am stat prin fata blocurilor sa astept sa se elibereze x si y.

Tocmai pentru ca e aglomeratia la fata asta cu 30 de lei e dovada clara ca nu criza a trecut, ci de cand atacul la AT s-au speriat curvele, au disparut la greu din peisaj, oferta a scazut, unele preturi au crescut, multe poze false, restul poze imbracate de nu stii unde pici, etc. Grea viata de curvar, ne-am pula-n ele de organe ale statului si ortodocsi anti-curvasareala... :-)
  • Like 1
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2015/4/21/112383731.jpg ACASA la mine, fara graba, masaj terapeutic calmeaza durerile tensiunea, reflexoterapeutic, masaj pt. coloana, cervical, lombosciatic detalii la telefon igiena max. cat si discretie,... 0768.324.658  Acesta este al doilea anunt al Biancai.O stiu decand era la Maria pe Mosilor colt cu Eminescu Blocol cu farmacia.A schimbat multe locatii .Vis a vis de Kaufland Obor,Diham si acum Mega Image Obor.Locuri de parcare berechet pentru cei care cunosc zona.Daca intrii prin gangul ACR sau pe linia tramvaiului 36 parchezi chiar in fata scarii de bloc.Am fost la ea de 3 ori.Ultima oara am stat de vorba vreo jumatate de ora pentru ca a insistat sa-mi arate poze cu ce pisica si-a luat,sa-mi povesteasca despre prietenul ei militian e.t.c.Am platit 60 ron si hai la treaba fk nimic special, sani micuti nr2, nu m-au atras.Oralul foarte slab am incercat sa o iau de cap dar s-a ratoit la mine,asa ca dupa ce a reusit sa o scoale am trecut repede ea pe spate eu deasupra cu mentiunea ei sa nu mai dau asa tare ca o doare.Pai cum sa nu dau tare cand ea sta ca vaca la muls ,parca futeam o papusa gonflabila si-mi era frica sa nu se culce gigel.Locatie 7 oral 5 normal stramta 6 Atitudine 6 pentru ca iti spune mereu ''Ia mana'' , ''nu pot in pozitia asta '' , '' mai dureaza mult? '' O recomand pentru o descarcare rapida dar doar atat . Mai ieftina decat traseistele.

• Like 11
  • Minus 4
Postat

Bai nene daca nu va convine o persoana o fata dc mai mergeti dc faceti asa scurt fetele nu au nevoie de criticile voastre daca sunteti asa de nemultumiti mergeti la cele cu 100 si mai terminati cu prostiile astea odata nu sunteti voi mai destepti nu sunteti voi buricul pamantului si nu sa inventata roata de la voi.E simplu nu va place numai mergeti daca va ia si pe voi cineva la bani marunti nu stiiu daca faceti 3 bani terminati odata cu prostiile luativa un servici obsedatilor.Sunt fete garla.M-am saturat de magarismele voastre dupa voi ar trebui sa fie super scoasa din cutie si nici sa nu comenteze in fata voastra teapa sunt femei adica persoane nu lemne de unica folosinta asa cum vreti voi . 

• Like 1
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

:rax2 da....niste porci.....ai draq, adica dau niste bani , mai vor si servicii,si seriozitate,si poze reale,si respectarea timpului,ba   culmea !  mai e unii p acilea care vrea GFE ! ( NU STIU EXACT CE-O FI ALA ,DA' CICA UNELE ARE , ALTELE N-ARE...)   

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:rax2 da....niste porci.....ai draq, adica dau niste bani , mai vor si servicii,si seriozitate,si poze reale,si respectarea timpului,ba   culmea !  mai e unii p acilea care vrea GFE ! ( NU STIU EXACT CE-O FI ALA ,DA' CICA UNELE ARE , ALTELE N-ARE...)   

Siana are ? :)

Postat

Siana are ? :)

si daca nu iti convine dc dracu te mai duci la aceste fete te obliga cineva iti pune cineva pistolul la cap sa te duci serios acum gasestele pe alea care fac ce vrei tu si dute numai la ele daca esti asa de destept lasa naibi lumea in pace sa isi vada de viata lor .E simplu iti place revii nu iti place numai revii.Va dati asa de rotunzi de zice lumea ca nu stiu ce oameni de afaceri sunteti voi si daca va scutura 1 nu aveti nici 5 lei in buzunar dar va place sa jigniti lumea tantalailor.Voi aia desteptii pana si pe menbrii forumului care sunt mai mari decat voi ii luati la misto pana va ia unu la suturi sa vedeti cum este 

Vizitator
Postat

multe am si crede-ma ca m-am saturat de mitocani si de prosti crescuti , care daca au o chiftea in gura se dau rotunzi si destepti .

am modificat eu ........pe ici pe colo........

Postat

ok ms dar nu trebuia vreau doar sa se inteleaga mesajul si atat si vreau sa se stearga contul si tot si cine are ceva inpotriva mea sa nu  mai vina sa ma lase in pace scurt pe doi

nu am nevoie de reclama voastra mincinoasa si de prost gust.Ce am avut de spus am spus nu oblig pe nimeni sa vina nu iau bani cu japca de la voi si nici nu ma intereseaza ce faceti voi in general vreau doar sa fiu lasata in pace scurt pe 2

Postat

Apropo pozele sunt reale tatuajul exista si el pozele imi apartin dar nu am nevoie de reclama voastra de prost gust.Sunt atatea anunturi mergetila fetele care va plac

Vizitator
Postat

Apropo pozele sunt reale tatuajul exista si el pozele imi apartin dar nu am nevoie de reclama voastra de prost gust.Sunt atatea anunturi mergetila fetele care va plac

Aaaaaaaaaa tu esti fata de aici ?

Scuze , credeam ca e unu' care se baga'n seama aiurea...............

• Like 1
Vizitator
Postat

... sexy rău ID-ul de mumie, scuze, faraon al Egiptului ...

a reusit sa ma pacaleasca :(

Postat

a reusit sa ma pacaleasca :(

scuze nu a fost cu intentie sa te pacalesc pe tine in mod spcial sau pe cineva dar m-am enervat grav de cateva ori nu am nimic special cu nimeni si nici nu tin mortis sa mi se faca reclama aici sau in alta parte imi fac treaba asa cum stiiu de asta sunt multi care vin la mine si sunt si clienti fideli care nu au nimic de comentata aiurea la mine daca 2 dobitoci sau 3 de pe acest forum are ceva cu mine sunt 20 cel putin care imi vin constant si nu au nimic inpotriva mea.Da imi fac preturile cum vreau pt ca sunt SINGURA nu am rapitoari dupa fundul meu sa ma intretina eu imi fac programul ,eu imi fac pretul cui nui convine sa numai vina repet nu pun pistolul la tampla nimanui sa vina si sa stea cu forta e democratie fiecare face ce vrea cand vrea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...