obiectiv Reputație: 5314 Postat August 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 27, 2015 Nu mai avea un topic deschis? Cu mai multe pagini chiar?ba da , mai are un topic, mai vechi.poate reusesc administratorii sa le uneasca.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 28, 2015 asadar, daca tot am descoperit vechiul topic al ioanei , sa continui cu recenzia de azi dupa amiaza.am ajuns la noua ei locatie, la dacia , in blocul turn si m-a intimpinat la usa in chiloteii clasici , in sutien si piciorusele goale.putin mai slabita de cit o stiam , intre timp a mai trecut un an de cind nu am mai vazut-o ,parca si titisoarele s-au mai micsorat nitel , dar in general arata bine, la fel de frumusica si cu acei ochi albastrii de dracoaica pe care ii ascunde mereu sfioasa. fiind venit de la plaja , am cerut un prosop si m-am bagat in baita, apoi , m-am instalat comod pe pat si m-a jucat pret de citeva minute cu ioana , mingiindu-i formele apetisante si in final tragindu-i jos chiloteii ei dragi .desi in ultimul timp nu prea mai am asa chef de futut, ioana a reusit din primele secunde sa ma faca sa o doresc , m-a luat foarte tandru cu oralul sugindu-mi nemernicul atit de delicat si senzual incit simteam ca sint cuprins de o caldura interioara ciudata , mataringa facindu-se atit de tare de parca nu mai vazuse gura de femeie de luni de zile. zimbetele de satisfactie ale ioanei , care continua sa ma alinte tandru cu limbuta pen toata lungimea penisului, cuprinzindu-mi in palme curul si stringindu-ma din cind in cind atunci cind vibram , m-au intaritat in asa hal incit am tras-o peste mine cu pasarica usor umeda , am inceput sa ii ling clitorisul si am lasat-o sa se miste ondulatoriu deasupra mea, stringindu-i din cind in cind sfircurile excitate si tari.dupa alte citeva minute am intors-o in pozitia misionarului si am continuat cu cunnnilingusul parca posedat de aceea frumoasa comoara dintre cracii ei cracanati , umezind-o bine in timp ce ea se impingea usor in degetul meu mare care ii astupase gaura funduletului, cu miscari lascive si gemete usoare.dupa o scurta revigorare orala ,care a facut rapid mataringa par, mi-a pus un prezervativ si la rugamintea mea s-a penetrat singura, fara miini asezidu-se grijulie cu picioarele bine desfacute peste mine si continuind sa intre si sa iasa din pula cu miscari ritmice, contractii de vagin si ochi dati peste cap.muschii abdomenului sau erau incordati la maxim, concentrata atit la placerea mea cit si a ei, citeva minute bune de extaz, o priveliste superba , si-a incolacit apoi picioarele peste coapsele mele si a inceput sa mareasca ritmul ,parca si mai incordata si dornica de penetrare adinca.nu puteam rezista tentatiei de a ejacula ,asa incit am intors-o iar in misionar ,pompind progresiv in micuta pasarica ce devenea tot mai fierbinte , am marit treptat ritmul , urmarindu=i contractiile vaginului, am intors-o putin intr-o parte cu un picior cocotat pe umarul meu si am reusit sa gasesc unghiul perfect de penetrare adinca , moment in care a inceput sa geama si sa se zbata ca un peste in plasa, provocindu-mi un orgasm pe care nu l-am mai putut controla, ejaculind in prezervativ,, cu mataringa ascunsa adinc in pintecele ioanei, care nu s-a sfiit sa mai ramina in pozitia incomoda ,aproape imobilizata , inca miscindu-se dupa netrebnicul care pulsa precum un vibrator. mi-a marturist sincer ca a fost aprope de a termina , la un colt , am apreciat sinceritatea, mie dindu-mi impresia ca i-am produs un orgasm seismic, dupa cum am simtit-o , pacat ca n-a fost sa fie asa. oricum , ioana ramine fara indoiala una dintre cele mai bune partenere de sex pentru mine, nu stiu ce face si cum face dar ma excita enorm imi tine mataringa umflata la maxim si imi transmite acea stare de bine chiar daca nu am dispozitia necesara pentru a face sex. nu am retinut exact a cita oara este de cind o vizitez dar de fiecare data e tot mai bine, mai intens, mai senzual.noa 10 bineinteles, curata ,parfumata , fina , atenta , a schimbat lenjeria de pat ,am primit prosop curat , micut dar proaspat si frumos mirositor, prezervative mai bune ca de obicei , nu face fk dar compenseaza prin senzualitate si erotism , pretul standard este de 140 ron ora , am primit chiar restul de la 150 dar am rugat-o sa pastreze diferenta. ora este ora la ioana , nu te grabeste si nu a tras un moment de timp, a fost un futai pe cinste , de care imi voi aduce aminte multa vreme.noul numar la care poate fi apelata este:0763430779 2
talibanu Reputație: 9722 Postat August 28, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 28, 2015 Obi, te rog eu frumos, fa-i cadou acestei domnisoare un set de lenjerie ca mie imi trece orice pofta de orice cand vad pozele alea cu chiloti cum poarta copilele de 12-13 ani Stiu ca ai lenjerii pe toate gusturile asa ca nu cred ca cer prea mult )
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 28, 2015 talibane, ai dreptate dar intr-un fel inexplicabil chiar i se potriveste tinuta asta , inocenta. parerea mea.
ssylver Reputație: 5207 Postat August 30, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat August 30, 2015 http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-hdrhdr_554774 1
iulian1997 Reputație: 158 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 3, 2015 !
iulian1997 Reputație: 158 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2016 Noua colega a Ioanei !!! 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 9, 2016 Cumva vechea adelina cea cu tatuaj pe spate?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2016 Frumos.. Din seria replici de futut: Taica-su e padurar? Ca mi s-a facut bustean. 1 2
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2016 Cumva vechea adelina cea cu tatuaj pe spate? asa pare, ca si mie imi pare cunoscut tatuajul...
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 10, 2016 Da,este super cunoscut tatuajul,cred ca l-am vazut in anunturi de sute de ori nu de mult.Trebuie sa-si aminteasca cineva de aceasta la un moment dat.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2016 A lucrat mai jos putin de Rustic. Am vizitat-o acum vreo 2 ani. Comunicativa, arata bine, fundulet rotund si frumos si e si frumusica.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 10, 2016 e tatuajul adelinei, posibil sa se fi intors in tara.am sunat ieri de citeva ori dar nu a raspuns. 1 3
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 10, 2016 Gata,am gasit-o!http://nimfomane.com/forum/topic/16693-0731478053/?hl=adelina 1
acelasii Reputație: 82 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Gata,am gasit-o!http://nimfomane.com/forum/topic/16693-0731478053/?hl=adelina confirm topingul anterior, am vizitato pe domnisoara cand era pe lapusneanu vis a vis de zodiac, cat si acum 2 luni cand avea locatia viz a vis de city mall.Cred ca o cunoasteti multi pe tipa si chiar merita atentie.Recomand celor pasionati de fete bine facute...nu slim.
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Ianuarie 15, 2016 au aparut anunturi cu pozele Ioanei si Adelinei cu nr.0727180191Stie cineva daca sunt ele?
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 15, 2016 Ele sunt,in Tomis3 langa Mega.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 16, 2016 la mezanin, sigur , acolo avea ioana hogec asta vara.
ssylver Reputație: 5207 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 23, 2016 mai au si nr 0723453266au zi poze noi:http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8900686/doua_fete/ 2
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 23, 2016 mai au si nr 0723453266au zi poze noi:http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8900686/doua_fete/ 4 5
neymarjr Reputație: 315 Postat Ianuarie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2016 a fost cinev la ele? eu tot sun la numere dar ba sunt inchise ba nu raspunde nimeni...
iulian1997 Reputație: 158 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2016 Frumoasa Ioana <3 ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum