iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 22, 2014 Tatal nostru PisicutsCare esti administrator,Pomeneasca-se numele tau!Faca-se trafic pe site la greuPrecum in postari cat si in recenziiRespectul nostru cel de toate zileleDa-ni-l noua astaziFa-ma moderator de forumCaci nu voi ierta greselile lorSi cei dusi in ispitaVor fi aspru pedepsiti!Ca a Ta este imparatiaSlava si putereaIn numele bunului simtal celor 7 ani de acasasi al logicii si ratiunii! 5
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 Tatal nostru PisicutsCare esti administrator,Pomeneasca-se numele tau!Faca-se trafic pe site la greuPrecum in postari cat si in recenziiRespectul nostru cel de toate zileleDa-ni-l noua astaziFa-ma moderator de forumCaci nu voi ierta greselile lorSi cei dusi in ispitaVor fi aspru pedepsiti!Ca a Ta este imparatiaSlava si putereaIn numele bunului simtal celor 7 ani de acasasi al logicii si ratiunii! AMIN
beverlihils Reputație: 185 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iunie 22, 2014 @iobagule termina cu blasfemiile
Administrator pisicuts Reputație: 114472 Postat Iunie 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 22, 2014 Prima provocare : invatatul versurilor de la melodia - m-am nascut sa fiu valoare a lui guta dupa asta trecem la etapele urmatoare. 3
Administrator pisicuts Reputație: 114472 Postat Iunie 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 22, 2014
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 22, 2014 Bine bre le invat si o cant si la chitara iti convine asa?
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 22, 2014 http://youtu.be/Jaa_erZOaRk
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 ce caterinca...daca ajunge Iobagul moderator, vom asista la o sinucidere in masa a unor fosti....moderatori Oameni buni, va jucati cu focul...unii au dezvoltat mari frustrari in urma retragerii "functiei"....fiti blanzi, daca faceti caca, nu puneti si motul
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 pula lui ..nu este barosan pisicu este un zgarcit.. asteapta 4 euro de la mine..o femeie ce am doi prunci de crescut.. si sunt saraca..ma resetat bulangiu din nooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu... sa te slobozesc pe gura pisic si pe buzele tale carnoase
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 22, 2014 pula lui ..nu este barosan pisicu este un zgarcit.. asteapta 4 euro de la mine..o femeie ce am doi prunci de crescut.. si sunt saraca..ma resetat bulangiu din nooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu... sa te slobozesc pe gura pisic si pe buzele tale carnoase Pentru asta aveai trei puncte la catastif si la urmatoarea abatere ban o ora )
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 Pentru asta aveai trei puncte la catastif si la urmatoarea abatere ban o ora ) nu exista durere mai mare ...decat sa postezi la infinit fara nici un rezultat..far PM.. sa ma cac pe fatza lui PISICUT
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Foaie verde si-un tractor,Iobagul moderator!
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Sorina de pe motor: "Iobagu moderator"
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 22, 2014 Iobagul MODERATORRRRR
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Ti-ai reparat mobra nebunici?
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 22, 2014 >beverlihils< blasfemiile sunt postarile facute de copiii astia de pe forum. Si care isi permit prea mult sa injure fara sa li se intample nimic.
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 Ti-ai reparat mobra nebunici? picion sa ma slobozasc pe gura ta ... ba cancerule te crezi tare... vrei scandal??? :wallbash : : : :
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Saru' mana Stefania. O seara magica iti doresc!
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 Saru' mana Stefania. O seara magica iti doresc!ma tu vrei scandal spune repede ca vin sa te slobozesc pe botic... nu vreau sa-mi pupi manurile tu ...are cine...eu vreau sa te bat vreau scandal cu tine
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Ti-ai reparat mobra nebunici? Dap. M-am si dat. Cand vin la tine sa dai crevetii aia promisi?
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 22, 2014 >beverlihils< blasfemiile sunt postarile facute de copiii astia de pe forum. Si care isi permit prea mult sa injure fara sa li se intample nimic. sa ne suga beverlihils, agramatul asta e injuratura? 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 22, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 22, 2014 Tatal nostru PisicutsCare esti administrator,Pomeneasca-se numele tau!Faca-se trafic pe site la greuPrecum in postari cat si in recenziiRespectul nostru cel de toate zileleDa-ni-l noua astaziFa-ma moderator de forumCaci nu voi ierta greselile lorSi cei dusi in ispitaVor fi aspru pedepsiti!Ca a Ta este imparatia marsh bai zdreanta!Slava si putereaIn numele bunului simtal celor 7 ani de acasasi al logicii si ratiunii!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 22, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 22, 2014 Dap. M-am si dat. Cand vin la tine sa dai crevetii aia promisi? Stai sa pescuiasca!!! Ii cam place!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Sorinache, cand vrea pasarica ta mami, dar sa vii incognito ca mi-e teama de o anumita harpie furioasa :laugh2 . Dezavantajatule, marsh ma inapoi in camasa de forta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum