justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 2, 2014 Salutare,Stabilisem cam pe ultima suta de metri intalnirea cu Gabi.Am hotarat sa fie miercuri,in prima zi a vizitei sale.La receptie nu puteam trece doar asa pur si simplu,receptionera se uita destul de insistent.Asa ca i-am pomenit de ceva vizita la x-ulescu la nu stiu ce camera.Ajuns in camera,bucurosi de revedere ne-am sarutat pret de vreo 5 minute chiar pe hol,Gabi intampinundu-ma intr-un halat de baie.Stat la povesti,la un pahar de Pepsi si cateva tigari.Mers apoi la dus eu ,dupa aceea ea.Intinsi in pat,sarutari,mangaieri,nu am mai lasat-o sa inceapa ea cu oralul,scufundandu-ma eu incetut spre veverita ei gustoasa.E locul in care am zabovit cel mai mult,cred.Se facuse o mica baltoaca sub ea,adevarate cristale de placere.Am incercat la normal vreo doua pozitii,se misca f bine.Finalizarea s-a produs in pozitia caprita/anal,avand parte prima data in viata de asa ceva.A fost de vis.Orgasm cu intensitate mai mare,trebuie sa stau sa-mi regandesc toata viata sexuala,daca am avut.Multumesc mult pentru rabdare,Gabi p.s. Maximus,Pepsi adus de tine merita un 7 spre 8 .Mie imi place PepsiLemon. Continuarea: http://nimfomane.com/forum/topic/10746-justlove-0764150802/?p=463295 SI AICI AI SCRIS CU ALB?IOI 6
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 2, 2014 Da,scrie alb....pe alb 6
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 2, 2014 sorry basz. pepsiul meu nu era adus la cererea ta:). deci nota ta irelevanta:)Salutare,Stabilisem cam pe ultima suta de metri intalnirea cu Gabi.Am hotarat sa fie miercuri,in prima zi a vizitei sale.La receptie nu puteam trece doar asa pur si simplu,receptionera se uita destul de insistent.Asa ca i-am pomenit de ceva vizita la x-ulescu la nu stiu ce camera.Ajuns in camera,bucurosi de revedere ne-am sarutat pret de vreo 5 minute chiar pe hol,Gabi intampinundu-ma intr-un halat de baie.Stat la povesti,la un pahar de Pepsi si cateva tigari.Mers apoi la dus eu ,dupa aceea ea.Intinsi in pat,sarutari,mangaieri,nu am mai lasat-o sa inceapa ea cu oralul,scufundandu-ma eu incetut spre veverita ei gustoasa.E locul in care am zabovit cel mai mult,cred.Se facuse o mica baltoaca sub ea,adevarate cristale de placere.Am incercat la normal vreo doua pozitii,se misca f bine.Finalizarea s-a produs in pozitia caprita/anal,avand parte prima data in viata de asa ceva.A fost de vis.Orgasm cu intensitate mai mare,trebuie sa stau sa-mi regandesc toata viata sexuala,daca am avut.Multumesc mult pentru rabdare,Gabi p.s. Maximus,Pepsi adus de tine merita un 7 spre 8 .Mie imi place PepsiLemon.p.s.2 Uitasem de halat:decartat 250 de leuti din care 50 "moneyback" ,deci 200 toata distractia Continuarea: http://nimfomane.com/forum/topic/10746-justlove-0764150802/?p=463295 2
mark2000 Reputație: 3125 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Septembrie 4, 2014 Eu am lasat sticla pe la jumatate ... cred.... :P:P Sara buna , Maximule tare ma bucur ca am ajuns dupa tine si am avut Pepsi la discretie... ...sticla abia inceputa...eu am lasat-o la mai putin de juma' . Initial am vrut sa ma dau pe apa plata...dar vazand ca doamna Gabi prefera apa plata...m-am reprofilat .Asadar ...imediat dupa zglobiul nostru coleg Maximus , am urmat eu la aparatul doamnei Gabi . Discutiile si programarea au avut loc pe YM initial si ulterior pe PM .La ora stabilita am ajuns pe cetatuia Clujului...sunat...si invitat in camera de hotel . Din spatele usii a aparut o doamna ...exact asa cum mi-o inchipuiam....undeva la 40 ani...blonda ...micuta de statura...dragutica la fata...o MILF in adevaratul sens al cuvantului .Dupa oficierea prezentarilor ...ne-am asezat la un pahar din bautarile lu' Maximus ...la o tigara ...si la o poveste , ascultand dulcele grai bihorean . Dupa ceva timp Gabi s-a dus la dus ( n-a mai apucat dupa plecarea colegului )...iar la iesirea de la dus m-a instiintat ca apa nu este tocmai calda...aveam sa constat ca este departe de a fi potrivita...dar am facut dus si cu apa aproape rece .La intoarcerea in camera Gabi era deja intinsa pe pat invelita in prosop...m-am asezat langa ea si am inceput sa ne mangaiem...m-am asezat pe spate si a inceput cu un oral foarte bun...umed...si...foarte excitant cu atentie si la zonele adiacente . La un moment dat am intrors-o pe spate si am inceput eu oralul...are o gaurica de fata tanara...si pe deasupra ( din verificarile cu degetele ) foarte stramta . Dupa ceva timp m-am pus in genunchi si ea putin ridicata pe cot...facand din nou oral...amu rememorand evenimentele...foarte bun oralul...asa ca in scurt timp am terminat in guritra ei...iar oralul a continuat ceva timp...pana ce soldatul a capitulat .Cu greu m-am dat jos din pat si m-am indreptat spre dusul cu apa aproape rece...dar am facut-o in cele din urma . M-am intors din nou la un pahar de vorba...iar dupa un timp ne-am bagat din nou in pat...Gabi a inceput cu un oral perfect care m-a adus in stare de functionare ( chiar daca eu nu mai credeam )...am montat un prezervatiuv...si a trecut la LOT...iar aici , fie ca se misca foarte bine...fie ca este foarte stramta...nu cred ca i-a luat mai mult de 10 min si m-a terminat ( performanta nereusita nici de cele cu mult mai tinere ) . Dupa finalizarea actului...niciun fel de graba...ne-am mai mangaiat...sarutat...minute in sir. La sfarsit de intalnire ...surpriza...a lasat apa de la baie sa curga vo 10 min....si in sfarsit un dus cu apa calda . Foarte bine a fost .Inainte sa plec i-am achitata nota pentru intalnire...adica 200 lei pentru mai mult de o ora si jumatate. Locatie : 9 ( din cauza apei )Doamna Gabi : 9Oral : 10Normal : 9Anal : din pacate de data asta am ratat...ramane pe data viitoareGFE : 9Raport pret/calitate : 9.5 Da...recomand . 2
00095 Reputație: 66 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Octombrie 12, 2014 Salutare ,in urma cu cu cateva zile am vizitat-o pe Justlove , aceasta fiind in vizita prin Cluj , fiind cazata intr-un hotel ok din toate punctele de vedere , vizita in care am fost primit cu multa caldura , Justlove fiind foarte primitoare si amabila , cu toate ca eram la prima intalnire fata in fata , in ciuda faptului ca am socializat vreo 4-5 luni pe mesinger.Era imbracata cu niste ciorapi plasa negri cu banda si cu niste pantofi cu toc , precum si cu un corset provocator.Dupa cateva discutii care mi-au facut placere , am inceput sa ne sarutam cu pasiune , fapt care m-a excitat la maxim , Justlove sesizand madularul sculat care statea sa plezneasca , pe care l-a luat dupa catva timp in gurita.Am inceput sa gust si eu din pasarica ei umezita la maxim , fapta care se pare ca i-a provocat multa placere , dupa care mi-a montat cu gura un prezervativ intr-un mod foarte placut , urmand un sex nebun ca si intre doi amanti care nu s-au vazut de mult timp , schimband multe pozitii , dupa care ea aflandu-se in pozitia LOT , am simtit nevoia sa explorez si funduletul doamnei Justlove , care a fost foarte primitor si fierbinmte , motiv pentru care am simtit senzatii grozave.Am schimbat de cateva ori gaurica , penetrand-o cand in pasarica , cand in anus , dupa care , stand pe o parte , am finalizat glorios in funduletul doamnei Justlove , care zvacnea de placere.Am facut iun dus , dupa care ne-am luat ramas bun , cu promisiunea ca ne vom mai revedea.Note :Locatie - 9 - era intr-o camera de hotelAspect Gabita - 9GFE 10 este foarte sociabilaOral - 9Normal - 10Anal - 10De revenit , bineinteles ! 12
sarpex Reputație: 110 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Octombrie 13, 2014 Si halatul cat a fost? Mai este prin Cluj? 1
00095 Reputație: 66 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Octombrie 13, 2014 Halatul a fost 50 euro .Merita investitia !nu cred ca mai e prin cluj. 1
sarpex Reputație: 110 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Octombrie 13, 2014 OK ,mersi.
luky22 Reputație: 1 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 14, 2014 OK ,mersi.Salut.Mai esti in Cluj?
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 24, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 24, 2014 Va doresc sarbatori fericite tuturor celor cu care m-am intalnit sau inca nu din partea mea sa aveti parte de sanatate si multa LOVE 17
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 31, 2014 PT VOI DRAGI MEI! http://ofelicitare.ro/felicitari-de-anul-nou/la-multi-ani-2015-770.html SA NE REVEDEM CU BINE IN ANUL CARE VINE. 11
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=F96pjJz2XMw 9
gushteru22 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 7, 2015 Buna,poti fi gasita la Cluj sau la Oradea?Ms.
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 7, 2015 oradea si ocazional in cj. probabil luna viit o sa aj iar.. 8
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2015 Salut tuturor dupa cum se stie titulara topicului a anuntat ocaziile cand vine in cluj,si anul trecut cand a fost in vara nu am reusit sa ajung la ea.Am avut id-ul ei de mess si am mai vorbit si am rugat-o ca cand mai vine in Cluj sa imi scrie pe mess ca sa fac o programare,asa a si fost in decembrie nu mai stiu exact data imi scrie domnita Gabi pe mess ca peste cateva zile urmeaza sa vina in cluj.Mi-am facut o programare dar ne-am inteles ca daca intervine ceva o anunt din timp ca sa faca alta programare daca eu nu pot ajunge si sa nu o incurc.Asa a si fost cand am avut programarea nu am putut sa ajung dar am sunat-o si am amanat programarea pe a doua zi cred sau a treia zi seara pe la ora 20 sau 21 nu mai stiu exact.In seara cu pricina o sun si confirm programarea si ii spun ca ajung in vreo 20 de minute,imi da locatia un hotel cunoscut din cluj din cartierul Gruia,si imi spune si camera unde sa vin.Am ajuns la hotel am intrat era o tipa la receptie si am rugat-o sa ma lase sa urc sus pana la etajul unde era Gabi ca ma asteapta cineva acolo,nu a fost nici o problema ca a zis tipa sa urc linistit nu mi-a cerut buletin sau asa ceva nimic deci se poate urca linistit.Am ajuns sus cand ajung la usa se deschide usa si ma asteapta domnita Gabi o blondina trecuta de 30 de ani dar arata foarte bine.Am intrat am facut cunostinta si ne-am pus la povesti ca si cand te intalnesti cu cineva cu care nu te-ai mai vazut ceva timp.Am povestit despre multe nu mai stiu exact dar a trecut vreo 20-25 de minute,cu Gabi trece timpu daca te pui la vorbe nici nu iti dai seama cum trece timpul.Pana la urma am terminat discutiile si am plecat la baie sa fac un dus,la baie a fost vreo doua feluri de gel de dus,prosop curat si mare.Am iesit in camera si mi-a zis ca merge sa daca si ea un dus,nu a durat mult a venit inapoi si am inceput actiunea sarutari mangaieri una alta si se apuca Gabi de un oral demential,cum numai ea stie sa faca,este cel mai bun oral facut de pana acum.Am uitat sa zic ca cand am iesit din baie am iesit dezbracat si mi-a si zis ca anal nu putem face ca este prea mare soldatul,am zis ca este ok atunci sa fie o finalizare orala.A continuat oralul asa vreo 15-20 de minute cu schimbari de ritm,cu multa saliva o baga toata in gura deci ceva demential,dupa un timp vine si momentul finalizari si ea simte ca trebuie sa vina finalizare si inca atunci o face mai cu pasiune si cu niste priviri perverse.Am finalizat glorios in gurita ei a mai contiunat un pic a adunat toti mostenitorii care au venit,dupa care a inghitit tot.Am mai stat un pic in pat imbratisati vreo 5 minute dupa care m-am dus la baie m-am spalat am venit inapoi am mai stat de povesti inca vreo 10minute cred,intre timp am achitat halatul care a fost 220 sau 230 nu mai stiu exact ca stiu ca era echivalent a 50 de euro.Am terminat pivestie ne-am luat la revedere ne-am pupat si cu promisiunea ca ne vom mai revedea pe cand o sa mai vine la noi.Acum vin notele:Domnita este trecuta de 30 si de ani dar arata bine eu zic ca este de nota 10locatia a fost la un hotel de 4* cred este de nota 10oralul a fost foarte bun :10normal nu am incercat,si la anal nu cred ca am sanse dupa cum a zis domnita nu cred ca o sa o pot face sa se razgandeasca. de recomandat da o recomand daca nu cauti o pitipoanca cu fite si o fata tinerica,dar eu zic ca merita.ca si calitate si pret este ok!astea fiind spuse va salut.ps:am zis de mai demult ca nu mai fac recenzi dar mi-sa spus ca sunt numai un profitor si nu fac si eu recenzii,asa ca din cand in cand o sa mai pun si eu cate o recenzie sa vada dusmanul ca nu sint numai profitor!va salut si numai bine! 9 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat Februarie 17, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Februarie 17, 2015 Bravo Ciucurel... io zic sa folosesti forumul asta asa cum e el de folosit ... lasa-i pe altii sa vb. si scrie recenzii .... lasa-i pe papagali sa isi faca laba....felicitari pentru recenzie si ....instrument Salut tuturor dupa cum se stie titulara topicului a anuntat ocaziile cand vine in cluj,si anul trecut cand a fost in vara nu am reusit sa ajung la ea.Am avut id-ul ei de mess si am mai vorbit si am rugat-o ca cand mai vine in Cluj sa imi scrie pe mess ca sa fac o programare,asa a si fost in decembrie nu mai stiu exact data imi scrie domnita Gabi pe mess ca peste cateva zile urmeaza sa vina in cluj.Mi-am facut o programare dar ne-am inteles ca daca intervine ceva o anunt din timp ca sa faca alta programare daca eu nu pot ajunge si sa nu o incurc.Asa a si fost cand am avut programarea nu am putut sa ajung dar am sunat-o si am amanat programarea pe a doua zi cred sau a treia zi seara pe la ora 20 sau 21 nu mai stiu exact.In seara cu pricina o sun si confirm programarea si ii spun ca ajung in vreo 20 de minute,imi da locatia un hotel cunoscut din cluj din cartierul Gruia,si imi spune si camera unde sa vin.Am ajuns la hotel am intrat era o tipa la receptie si am rugat-o sa ma lase sa urc sus pana la etajul unde era Gabi ca ma asteapta cineva acolo,nu a fost nici o problema ca a zis tipa sa urc linistit nu mi-a cerut buletin sau asa ceva nimic deci se poate urca linistit.Am ajuns sus cand ajung la usa se deschide usa si ma asteapta domnita Gabi o blondina trecuta de 30 de ani dar arata foarte bine.Am intrat am facut cunostinta si ne-am pus la povesti ca si cand te intalnesti cu cineva cu care nu te-ai mai vazut ceva timp.Am povestit despre multe nu mai stiu exact dar a trecut vreo 20-25 de minute,cu Gabi trece timpu daca te pui la vorbe nici nu iti dai seama cum trece timpul.Pana la urma am terminat discutiile si am plecat la baie sa fac un dus,la baie a fost vreo doua feluri de gel de dus,prosop curat si mare.Am iesit in camera si mi-a zis ca merge sa daca si ea un dus,nu a durat mult a venit inapoi si am inceput actiunea sarutari mangaieri una alta si se apuca Gabi de un oral demential,cum numai ea stie sa faca,este cel mai bun oral facut de pana acum.Am uitat sa zic ca cand am iesit din baie am iesit dezbracat si mi-a si zis ca anal nu putem face ca este prea mare soldatul,am zis ca este ok atunci sa fie o finalizare orala.A continuat oralul asa vreo 15-20 de minute cu schimbari de ritm,cu multa saliva o baga toata in gura deci ceva demential,dupa un timp vine si momentul finalizari si ea simte ca trebuie sa vina finalizare si inca atunci o face mai cu pasiune si cu niste priviri perverse.Am finalizat glorios in gurita ei a mai contiunat un pic a adunat toti mostenitorii care au venit,dupa care a inghitit tot.Am mai stat un pic in pat imbratisati vreo 5 minute dupa care m-am dus la baie m-am spalat am venit inapoi am mai stat de povesti inca vreo 10minute cred,intre timp am achitat halatul care a fost 220 sau 230 nu mai stiu exact ca stiu ca era echivalent a 50 de euro.Am terminat pivestie ne-am luat la revedere ne-am pupat si cu promisiunea ca ne vom mai revedea pe cand o sa mai vine la noi.Acum vin notele:Domnita este trecuta de 30 si de ani dar arata bine eu zic ca este de nota 10locatia a fost la un hotel de 4* cred este de nota 10oralul a fost foarte bun :10normal nu am incercat,si la anal nu cred ca am sanse dupa cum a zis domnita nu cred ca o sa o pot face sa se razgandeasca. de recomandat da o recomand daca nu cauti o pitipoanca cu fite si o fata tinerica,dar eu zic ca merita.ca si calitate si pret este ok!astea fiind spuse va salut.ps:am zis de mai demult ca nu mai fac recenzi dar mi-sa spus ca sunt numai un profitor si nu fac si eu recenzii,asa ca din cand in cand o sa mai pun si eu cate o recenzie sa vada dusmanul ca nu sint numai profitor!va salut si numai bine! 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2015 Bravo Ciucurel... io zic sa folosesti forumul asta asa cum e el de folosit ... lasa-i pe altii sa vb. si scrie recenzii .... lasa-i pe papagali sa isi faca laba....felicitari pentru recenzie si ....instrument Mersi Mark asa este cum spui numai ca vezi tot timpul se gaseste un papagal sa se bage in seama. 3 1
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 17, 2015 taci ma din gura si baga recenzii.))))))).vezi ca din perioada ianuarie-noiembrie-2014 nu ai scris nimic:)))))))))))))))))))).Mersi Mark asa este cum spui numai ca vezi tot timpul se gaseste un papagal sa se bage in seama.
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2015 taci ma din gura si baga recenzii.))))))).vezi ca din perioada ianuarie-noiembrie-2014 nu ai scris nimic:)))))))))))))))))))).pentru tine doar atit am de spus:taci si suge!!!
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 17, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 17, 2015 ca sa va impac va provoc la o dubla penetrare cu mn . VA BAGATI? 10
kevin33 Reputație: 394 Postat Februarie 17, 2015 Postat Februarie 17, 2015 Gabi , nu ai inteles ca ..."instrumetul" din dotarea lui Ciucurel....nu incape ? ....... Asta imi aminteste de -o poveste auzita cand eram.....uite atat ....Acolo , ( in poveste ) lupul mergea la fierar sa isi subtieze limba ........( si el saracu o avea prea groasa.....si il trada vocea )..... .... 4
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 17, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 17, 2015 poi trece el la normal si maximus la anal numa sa ii impac odata 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum