Sari la conținut

Doamna X 0723006559

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

imi pare rau,ca uneori devin penibila.chiar ,sincer,recunosc.atat de mult imi doresc sa fiu indiferenta la toate vorbele aruncate in vant,de oameni pe care nu-i cunosc

Postat

Ai gasit in imensa ta experienta o pula care stie carte?

doamne,cat esti de haios...ce-mi placi...pule,care stie carte,nu am gasit,ca dealtfel,nici pizdele nu stiu carte.dar,am intalnit pule si pizde,care fac yoga.fara misto.majoritatea curvelor,practica yoga,fara sa stie,prin detasare
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

doamne,cat esti de haios...ce-mi placi...pule,care stie carte,nu am gasit,ca dealtfel,nici pizdele nu stiu carte.dar,am intalnit pule si pizde,care fac yoga.fara misto.majoritatea curvelor,practica yoga,fara sa stie,prin detasare

Prin nesimtire mai bine zis... prietenii stiu de ce...

Postat

Prin nesimtire mai bine zis... prietenii stiu de ce...

nu e nici o nesimtire.e profesionism.ce-ar insemna,sa ne simtim bine cu toti clientii?nu suntem nimfomane.
  • Oras:Colo
Postat

Arata-le tu o poza sa-i inveti minte...pedepseste-i cum si unde-i prinzi. Daca vrei sa-i marchezi pe viata (cicatrice de barda) pune un nud...

Postat

Arata-le tu o poza sa-i inveti minte...pedepseste-i cum si unde-i prinzi. Daca vrei sa-i marchezi pe viata (cicatrice de barda) pune un nud...

arata-le sau sa-ti arate? tu ceri poza nud, nu noi :)

• Like 1
Postat

arata-le sau sa-ti arate? tu ceri poza nud, nu noi :)

Mie deja mi-au crapat ochii cu o poza de-a ei...din seria "sa moara si capra voastra" :P

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Atunci ce cauti pe acest forum?

nu e nici o nesimtire.e profesionism.ce-ar insemna,sa ne simtim bine cu toti clientii?nu suntem nimfomane.

• Oras:Bucuresti
Postat

Bunica te rog sa ne lasi in pace cu toate aberatiile, avem si altceva de facut, acum ma intreb cine sa iasa la o sueta cu tine?

Cu siguranta ca nici cafeaua nu o pot servi.

Dupa id-ul pe care-l ai, reiese ca ai 26 ani. Deci mama ta ar trebui sa aiba in jur de 50 ani. Este bunica?! Asa ii te adresezi si dansei, cu "bunica"? :laugh2 

Poate ca da, dar mie mi se pare o varsta cam mica pentru a fi....in perceptia mea, "bunicii" incep pe la 65....cu toate ca am vazut si bunicute de 38 ani dupa care mie, femeie, mi-au curs balele. :)

Postat

Sa nu te iei si de ideul meu, ieste fals

Postat

am 50 de ani,neampliniti,sunt bunica,dar o bunica sexy.nu ies cu oricine in oras,sa nu imi stric imaginea

Postat

caut un insotitor de ocazie.cerinte:sa fie solid,nu ma deranjeaza daca e tatuat si tuns zero.sa fie disponibil,chiar daca e insurat.platesc onorariile.astept oferte

Postat

caut un insotitor de ocazie.cerinte:sa fie solid,nu ma deranjeaza daca e tatuat si tuns zero.sa fie disponibil,chiar daca e insurat.platesc onorariile.astept oferte

ahahahahahaha :laugh2

Postat

te cred,si numele meu este Al Pacino :D

pai si ce doresti?te-am intrebat eu cum te cheama,sau ce legatura are,numele tau cu dorinta mea?daca nu te incadrezi in cerintele mele,nu ma deranja aiurea.chiar nu am timp
Postat

pai si ce doresti?te-am intrebat eu cum te cheama,sau ce legatura are,numele tau cu dorinta mea?daca nu te incadrezi in cerintele mele,nu ma deranja aiurea.chiar nu am timp

vino la Bucuresti si sa vezi ce ma incadrez :D

Postat

Camelia betiva ...cauta cal pentru placeri....iesi la azil distruso!!!!

mi-as pune mintea cu tine,dar nu are rost.cel mai bine,reject din start

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare