Sari la conținut

Doamna X 0723006559

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

fii atent.suna-ma sa iti trimit o poza cu mine si dupa aceeia sa-mi zici mamaie.ok?

imi poti da nr tau de tel?imi plac femeile mature..ms

• Oras:Braila
Postat

imi poti da nr tau de tel?imi plac femeile mature..ms

Daca citeai cateva posturi mai sus il vedeai si nr de tel, dar greu e cu cautarea asta. 0723006559

Postat

mi-as pune mintea cu tine,dar nu are rost.cel mai bine,reject din start

cred ca am intrat bine pe topicul dedicat tie,imi poti raspunde aici,doamna x?

Postat

Da.pentru amatori de o doamna matura,nu luati in seama rautatile,se mai intampla si la case mai mari.cei care comenteaza aiurea nu ma cunosc

Postat

te-am intrebat daca mai ai vreo matura cu tine,ce servicii prestati si la ce pret,multumesc.

Postat

Daca citeai cateva posturi mai sus il vedeai si nr de tel, dar greu e cu cautarea asta. 0723006559

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Salutare,până la urmă putem vedea niște poze reale cu doamna? Indicat ar fi sa fie publicate chiar de dumneaei. Mulțumesc!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Aveam eu una pusă la undeva.

Dacă dorești de la dumneaei, este treaba ta...nu a postat niciodată până acum...așa că așteaptă mult și bine :laugh2

Postat

Aveam eu una pusă la undeva.

Dacă dorești de la dumneaei, este treaba ta...nu a postat niciodată până acum...așa că așteaptă mult și bine :laugh2

te hazardezi.am pus 2 poze
Postat

Sunt de acord cu cerintele tale doamnax. Ce doresti sa ti se ofere iar tu ce doresti oferi? Unde doresti sa mergem?

esti confuz si nu inteleg nimic.mu doresc nimic si nu ofer nimic
Postat

Care se pricepe sa imi uneasca si mie toate topicurile dedicate mie?rog toate linkurile pe acest topic .cassy,tatiana,eu nu ma pricep.numerele de tel nu mi le schimb

Postat

Poti intra tu pe toate topicele tale si la fiecare topic sus dai click drepata si copy si revii pe topicul asta si pui linkul, asa poti face cu toate topicele, sauc eri inchiderea celorlalte topice si sa ramai doar cu acesta.

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Daca tot vrei sa unesti topicurile am si eu niste intrebari... mai prestezi sau nu  ?

Daca da, lasa si tu aici un numar de telefon la care te putem contacta... nu de alta dar ultima oara te-am sunat pe un numar si dupa vreo 10 minute m-ai apelat de pe alt numar... 

Eventual poti pune si serviciile care le practici si tarifele...

Nu de alta dar poate ma incumet sa te vizitez.... ca tot mananca unii rahat pe aici ca am gusturi ciudate.... macar sa le confirm spusele.

Postat

Stai acasa cel mai bine ca sa nu te mai acuze nimeni ca ai gusturi ciudate .nu te mai incumeta tu sa faci recenzii la ciudatenii.

Postat

Atunci, hai curaj, pune un anunt complet cu servicii detaliate si tarife!

serviciile si tarifele,doar telefonic.incearca si tu.curaj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...