sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Dragii mei/dragele mele, am o mare problema: imi doresc foarte mult sa ma mut cu iubitul meu insa avem de depasit un foarte mare obstacol si anume, trebuie ca, mai intai de toate, sa ne imprietenim motanii. Ambii motani sunt castrati, unul are 10ani si celalalt are 4ani. Ambii motani sunt vorbareti, in sensul ca au personalitate si stiu foarte bine sa-si exprime punctul de vedere. Al meu, in afara ca si-l exprima, si-l mai si impune din cand in cand (v-am mai spus parca, ca la mine acasa canta motanul ). Al lui este, parca, mai docil putin, in sensul ca asculta. De el. De mine, ioc Am citit pe net fel de fel de tutoriale despre cum se imprietenesc doi motani adulti insa recunosc ca am putina teama. M-am gandit sa merg cu ei la veterinar si sa le taiem gherutele. Despre colti...Dumnezeu cu mila In afara ca in primele doua zile trebuie sa-i tinem in camere separate, nu prea stiu nimic. Nu am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum. Am imprietenit un dobermann cu un motan dar doi motani niciodata. Cine a mai trecut prin asa ceva si cum s-a terminat povestea, happyend sau....s-a lasat cu spitalizari? Multumesc oricui va binevoi sa-mi dea ceva informatii si sfaturi utile in legatura cu aceasta "problema" a mea si a iubitului meu
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 23, 2014 motanii nu au cum să fie prieteni dacă nu sunt stăpânii lor prieteni, in orice caz să nu faceți copii că nu-i ecologic, mai ales că ai și silicoane
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 23, 2014 Simplu: pe unul dintre ei invata-l sa se dea la cur
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 23, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 23, 2014 se vor bate o zi doua si apoi se vor calma.iti zic din experienta proprie. lasa-i sa se bata, cineva trebuie sa stabileasca teritorial cine e seful.unul va domina, unul va fi dominat.se vor injura si ei un pic si apoi se vor calma.rabdare multa! 5
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 23, 2014 Daca casa o sa fie a cuiva dintre voi, o sa fie mai nasol, daca e casa noua pentru amandoi, cred ca o sa fie ok. De batut tot or sa se bata odata. Ca ii mai devreme sau mai tarziu... 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Poate da Pisicuts vreun sfat?
Administrator pisicuts Reputație: 114380 Postat Iunie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 23, 2014 se vor bate o zi doua si apoi se vor calma.iti zic din experienta proprie. lasa-i sa se bata, cineva trebuie sa stabileasca teritorial cine e seful.unul va domina, unul va fi dominat.se vor injura si ei un pic si apoi se vor calma.rabdare multa! da.Si NU le taia ghearele Sorina, Ghearele felinelor contin vase de sange si nervi, nu e ca la oameni. 4
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 23, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 23, 2014 Ce probleme au unii... On topic: Pet shrinkhttp://metropotam.ro/La-zi/Jobul-saptamanii-Psiholog-de-animale-pet-shrink-art8570962306/
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2014 Va multumesc pentru informatii Pisicuts, habar nu aveam ca nu se pot taia gherutele pisicilor. Ma gandeam ca este la fel ca la catei. Bun, nu am sa le tai gherutele. Sper sa se impace. Si mai sper ca, pana ajung ei sa se tolereze, sa nu ajungem sa stam in camere separate eu si Baby Pariuri ceva? P.S. Va tin la curent de cum vor evolua lucrurile...
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2014 Postat Iunie 23, 2014 Se pot taia ghearele,Google search.
Paradise paradise Reputație: 37 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 23, 2014 Impanati amandoi vor sta frumos pe raft unul langa celalalt si faci economie si la mancare...Asai ca-s bun la suflet? Acum serios: Se vor obisnui unul cu celalalt mai ales daca sunt castrati. Eu am trei mate si doi caini in casa si se respecta reciproc. Asa cum s-a mai spus si inainte se va stabili seful de trib si la revedere.
user007 Reputație: 47 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 ghearele se taie, dar nu foarte aproape de baza. daca te uiti arent o sa observi la baza o pielita alba. aia e usor vascularizata da si daca o tai, nu-o nicio tragedie; curge niste sange si trece. Referitoritor la cum sa le imprietenesti, lasa-le in pace. o sa se scuipe si o sa se bata putin, da nu o sa se omoare. de imprietenit nu se vor imprieteni sigur, dar o sa inceapa sa se tolezere dupa cateva zile.
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Dragii mei/dragele mele, am o mare problema: imi doresc foarte mult sa ma mut cu iubitul meu insa avem de depasit un foarte mare obstacol si anume, trebuie ca, mai intai de toate, sa ne imprietenim motanii. Ambii motani sunt castrati, unul are 10ani si celalalt are 4ani. Ambii motani sunt vorbareti, in sensul ca au personalitate si stiu foarte bine sa-si exprime punctul de vedere. Al meu, in afara ca si-l exprima, si-l mai si impune din cand in cand (v-am mai spus parca, ca la mine acasa canta motanul ). Al lui este, parca, mai docil putin, in sensul ca asculta. De el. De mine, ioc Am citit pe net fel de fel de tutoriale despre cum se imprietenesc doi motani adulti insa recunosc ca am putina teama. M-am gandit sa merg cu ei la veterinar si sa le taiem gherutele. Despre colti...Dumnezeu cu mila In afara ca in primele doua zile trebuie sa-i tinem in camere separate, nu prea stiu nimic. Nu am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum. Am imprietenit un dobermann cu un motan dar doi motani niciodata. Cine a mai trecut prin asa ceva si cum s-a terminat povestea, happyend sau....s-a lasat cu spitalizari? Multumesc oricui va binevoi sa-mi dea ceva informatii si sfaturi utile in legatura cu aceasta "problema" a mea si a iubitului meu | Eh ,uite, am sa te ajut si de data asta: daca le dai ce fumezi tu , practic o sa fie ca fratii. http://college-social.com/content/uploads/sites/7/2014/03/narko-1.gif
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 23, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Iunie 23, 2014 adica iubitul tau are si motan si prietena prostituata?!?!?!? astea sunt blesteme de la 7 neamuri abatute pe capu' lui
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2014 | Eh ,uite, am sa te ajut si de data asta: daca le dai ce fumezi tu , practic o sa fie ca fratii. http://college-social.com/content/uploads/sites/7/2014/03/narko-1.gifgarantat si vopseste -le ghiarele rosii.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 23, 2014 Numai drogati pe topicul asta De ce? , dormi pe tine?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2014 ce-i piturca tie nu iti place iarba?
klein_ Reputație: 8 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 adica iubitul tau are si motan si prietena prostituata?!?!?!? astea sunt blesteme de la 7 neamuri abatute pe capu' lui Motanii ca motanii poate se vor impaca, dar ce se face cu prostituata...la aia cum ii scoate pula din cap ? ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2014 De ce ar vrea sa-mi scoata pula din cap, ret.-le?!?!?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 23, 2014 ce-i piturca tie nu iti place iarba?Ete pula,daca nu ies o zi la 'pasunat',viata e pustiu Daca nu e verde,nu e nimic.....rozul ma deprima
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 23, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Iunie 23, 2014 Motanii ca motanii poate se vor impaca, dar ce se face cu prostituata...la aia cum ii scoate pula din cap ? )) nu cred ca e chiar atat de prost(desi asa pare) incat sa ramana fara sursa de venit. fara pula=foame! money talks
midas Reputație: 1187 Postat Iunie 24, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Postat Iunie 24, 2014 da.Si NU le taia ghearele Sorina, Ghearele felinelor contin vase de sange si nervi, nu e ca la oameni. Se pot tăia ghearele, dar nu din carne ! Se taie doar vârful, cu unghiera ... pisicile mele stau ca niște mielușei când vine vremea „tâierii”, dar sunt învâțați de mici... Dacă sunt 2 motani, se vor bate o vreme, până se va stabili o ierarhie ! Dar pentru asta, trebuie ca unul să cedeze ... oricum, pregătițivă pentru ceva Mortal Kombat + mirosuri prin apartament ! Chiar dacă sunt castrați, motanii vor încerca să-ți marcheze, cumva, teritoriul: fie vor rupe perdele, canapele, papuci, se vor freca de mobilier, haine ... lucruri normale !Este posibil să descoperiți și ceva fecale prin anumite locuri, sau urină, doar așa ... ca să se știe cine-i „șeful” ! Spor ! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2014 Eu sper totusi sa nu o dea in gay-isme Multumim de informatii. Maine deparazitarea, poimaine vaccinul anual cu care oricum suntem cam in urma si pe joi urmeaza primul contact...prin usa pentru inceput. Cred ca ar fi fost tare daca am fi avut o usa din sticla Ma intreb oare cate nopti de nesomn vor urma?!?! Deh...ce face dragostea , cum spunea mamaia "dragoistea-i mai a dracu' ca cacarea"
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2014 Sorina, grasul ala al tau e atat de rau, ca mie mi s-a parut tare bland si molcom la fire.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum