Sari la conținut

0734.076.868

Postări Recomandate

Postat

Salutare. Ce sa va spun despre individa? ...am sunat ieri in jur de ora 19 , a raspuns spunandu-mi ca este disponibila si ca face oral si normal pt 100 lei finalizarea sau 150 lei ora. Am intrebat daca este poza reala si a spus ca DA...hotarat. Am plecat spre locatie care este undeva langa zvon , mai exact pe strada Dristorului. Am ajuns acolo am sunat si ma directionat spre bloc. Am intrat in casa unde era cam mult jeg si...surpriza....cea din poza nu exista :)) ....erau doua care aratau a centuriste...am plecat imediat...astea fiind spuse , va recomand sa evitati ..

post-3934-133409703669_thumb.jpg

• Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
Postat
Salutare. Ce sa va spun despre individa? ...am sunat ieri in jur de ora 19 ' date=' a raspuns spunandu-mi ca este disponibila si ca face oral si normal pt 100 lei finalizarea sau 150 lei ora. Am intrebat daca este poza reala si a spus ca DA...hotarat. Am plecat spre locatie care este undeva langa zvon , mai exact pe strada Dristorului. Am ajuns acolo am sunat si ma directionat spre bloc. Am intrat in casa unde era cam mult jeg si...surpriza....cea din poza nu exista :)) ....erau doua care aratau a centuriste...am plecat imediat...astea fiind spuse , va recomand sa evitati ..[/quote']Merci pentru informatie, am fost tentat sa sun si eu la un moment dat insa mi s-a parut un pic cam dubios anuntul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.