Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Mare adevar ai spus, chiar ma intreb uneori:  ce naiba aveti in ele de sunt asa grele?

Unele vor să-şi care toată viaţa lor intr-o geantă

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Unele vor să-şi care toată viaţa lor intr-o geantă

Oricum, cand au nevoie de ceva tot nu gasesc...pai .tu iti dai sama ce.i inauntru! :))

• Oras:bucuresti
Postat

Ete pula tehnologia....e vorba doar de minte si imaginatie...ce tehnologie poate fi, de exemplu, intr-un castravete?!? Sau o banana?!

Mare grija sa nu ramaie vr'un sambure sa nu rasara cine stie ce.

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Toate cuvintele inspaimantatoare din limba romana sunt la genul feminin : moarte, frica, groaza, etc, ai grija ce-ti doresti.

pula, sula :))))

• Oras:Bucuresti
Postat

Mare grija sa nu ramaie vr'un sambure sa nu rasara cine stie ce.

Consider ca am un venit suficient de mare incat sa-mi permit sa imi cumpar cate un sac de castraveti pe zi...vezi??! Nu este nevoie sa tocesc unul singur pana ajung la seminte... ;)

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Consider ca am un venit suficient de mare incat sa-mi permit sa imi cumpar cate un sac de castraveti pe zi...vezi??! Nu este nevoie sa tocesc unul singur pana ajung la seminte... ;)

:clapp

• Oras:-----------
Postat

rasfoind pozele de pe net cu slujitorii mamonei din sinagoga satanei (aflata in constructie), pe fata fiecarui rob al satanei aflat acolo, se vedea o mare suferinta, purtata in cărcă cu o obedienta desavarsita asemenea unui copil mic de 7-8 ani trimis cu buchetelul de flori la tov`r`șa învățătoare an de an ca sa devină ... nimic (zombie)

pizdificarea barbatului se va numi "sindromul 8 martie", mai pregnant la olteni, munteni (un fel de travestiti ...)

problema putea fi corectata de psihologi (ventrilocii satanei), psihiatri (asasini cu acte / măcelari chimici) ...

grecii stau pe bolovani, noi pe campii, podisuri ..... Boomtown Willistone e aproape ...

• Like 1
Postat

Multe femei confunda poseta cu geanta. Pizdificarea barbatului implica un proces lung si anevoios realizat cu ajutorul femeilor, fara femei nu se poate realiza. Am dreptate sau nu ?

////   :laugh2  :rax2

Postat

pe cand un subiect nou? pulificarea femeii? 

se stie doar ca putine femei nu simt nimic in cavitatea aia, senzatiile sunt tot la pulicica lor mica, pe care nu unde-o baga cand arde, deci? care cine e mai in avantaj, dezavantaj? am o pula, dau un ban, si aleg unde-o bag dar ca femeie? ce faci?cine-ti suge pulicica aia mica? unde-o bagi? aici intervine rolul dentistilor, fiecare barbat trebuie sa aiba o dantura perfecta, se intelge de ce ...

• Like 1
Postat

Ce mai zice Diiana? :) Bine,sănătoasă?

Nu intrebi pe cine trebuie.

Eu sper ca e bine si sanatoasa :)

Postat

Eh, dragul meu, asta e, nu toti barbatii isi doresc femei docile asa cum preferi tu. ;)

Sa nu uitam totusi ca femeile sunt aerul vostru, fara pizda sunteti .... morti. =)) =))

Fara pizda, da, e greu. Dar noi ne permitem sa agatam sau sa cumparam pizda (oferta mare, pret decent) pe cand voi nu puteti sa cumparati relatie. Si femeile fara relatie sunt mai rau decat moarte

• Like 2
Postat

O doare pe Sorina fix la MIxi!

Da' vad ca tot nu mi-a raspuns la postari. Si cum ziceam, si tacerea e un raspuns.

Nici ca mai te intreb ceva  ...mami psiholoaga! :) Doar sa nu te mai plangi ca aia micii ca n-ai cu cine vorbi in intelectualitatea ta pe acest forum.

Postat

Fara pizda, da, e greu. Dar noi ne permitem sa agatam sau sa cumparam pizda (oferta mare, pret decent) pe cand voi nu puteti sa cumparati relatie. Si femeile fara relatie sunt mai rau decat moarte

Nu pot decat sa iti dau perfecta dreptate, majoritatea femeilor habar nu au sa se bucure de o perioada de singuratate...nici nu-si pot imagina cate beneficii aduce o astfel de perioada...nu inteleg fiindca se agata cu disperare de un barbat si uita sa mai traiasca pentru ele, traiesc prin el. Asa se nasc misoginii, din dependenta femeilor, le vad slabe, le percep pe toate la fel si se revolta cand descopera una care nu este conform tiparului. ;)

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Nu pot decat sa iti dau perfecta dreptate, majoritatea femeilor habar nu au sa se bucure de o perioada de singuratate...nici nu-si pot imagina cate beneficii aduce o astfel de perioada...nu inteleg fiindca se agata cu disperare de un barbat si uita sa mai traiasca pentru ele, traiesc prin el. Asa se nasc misoginii, din dependenta femeilor, le vad slabe, le percep pe toate la fel si se revolta cand descopera una care nu este conform tiparului. ;)

Ce inseamna sa vorbesti din propria experienta. =)) .....iti cam este dor de vremurile cand nu erai "asistata"...nu? =))

• Minus 1
Postat

Ca o completare, e plina lumea de barbati pizdificati, incapabili sa traiasca fara femeie 24/7. Mama -> prietena -> nevasta, prima care-i accepta are "norocul" sa se potcoveasca, asta pana la despartire/divort. Cred ca astia sunt mai dispretuiti de femei decat oricare alta specie de barbati.

In privinta misoginismului, termenul este gresit folosit in 90% din cazuri, in mod special de cand cu feminismul militant si al sau "bringing down the patriarchy". Misoginismul implica ura ori un barbat adevarat, adesea categorisit drept misogin, iubeste femeile. Doar ca le vede asa cum sunt: haotice, specializate in cresterea copiilor, relatii sociale si incapabile sa functioneze pe propriile picioare :P

• Like 1

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

sa va fut, ba! #numai cititi carti.

#sacantemanele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...