irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 28, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iunie 28, 2015 Care mai e oferta?aceiasi 250 lei ora sex total sau 200 lei oral si normal si 150 lei fin Link spre comentariu
cobert21 Reputație: 313 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2015 Wtf? Ti-ai lasat parul sa creasca, te-ai vopsit si acum te-ai bronzat? Asta da schimbare de look, arati mai mult ca o ebony de prin Brazilia, decat ca vedeta rock din iarna anului trecut. Totusi, intrebarea importanta este, te-ai mutat in Constanta? De ce? 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 28, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iunie 28, 2015 Wtf? Ti-ai lasat parul sa creasca, te-ai vopsit si acum te-ai bronzat? Asta da schimbare de look, arati mai mult ca o ebony de prin Brazilia, decat ca vedeta rock din iarna anului trecut. Totusi, intrebarea importanta este, te-ai mutat in Constanta? De ce?la mare la soare.. dar stai cill ca nu ati scapat de mine.. in toamna vin inapoi 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 30, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 6 Link spre comentariu
guacamole Reputație: 232 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Partajează Postat Iunie 30, 2015 Arsura nu aduce nimic bun. Pe an ce trece iti imbatraneste pielea tot mai pronuntat. Take care :wave 2 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 1, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Buna! Mi-am schimbat locația, tot pe langa podul de butelii dar pe deosebiri vis-a-vis de ing.. Si sunt singura singurica.. 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 1, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Aaaa si încă ceva, program fix nu am (ca nu imi place) Deci daca am telefonul deschis inseamna ca sunt la birou Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 2, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Buna! Mi-am schimbat locația, tot pe langa podul de butelii dar pe deosebiri vis-a-vis de ing.. Si sunt singura singurica..Mama ei de prescripție automata... "dezdrobiri" Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 2, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Daca ai vrut sa spui strada ,se numeste Dezrobirii nu "deosebiri". Stiu tocmai m-am auto corectat 😊 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 unde statea pisy? la et1? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 unde statea pisy? la et1?Dap Link spre comentariu
victor83tm Reputație: 442 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 10, 2015 Ceau Confutadores, Am reușit sa vizitez si eu pe domnisoara mai sus mentionata si am fost foarte încântat. Având in vedere oferta din minunatul vostru oraș.....mi-a fost foarte greu sa aleg ....țin sa ii multumesc lui Obiectiv pentru ajutor. Am sunat la domnisoara....am facut programarea ...am primit adresa....m-am prezentat la locul faptei si ,după Inspecție ,am fost primit in cuibușor. Irina este o puștoaică miniona superba dupa gusturile mele.micuta,slim,carne tare pe ea,frumușică la fata...dezinhibata....ce sa mai ...am fost foarte încântat de ea. Dupa ce am fumat o Țigară si am facut un dusulet scurt am trecut la acțiune. Aici m-am facut un pic de ras ...fiind foarte stresat in urma celor 4 zile de ședința pe care le-am avut....nu prea m-am putut abtine si am terminat destul de rpd.dar nu înainte sa apuc sa ma bucur de Irina. m început cu un oral prestat de mine la care irina a reactionat superb....continuat cu un oral din partea ei cu atenție la adiacente ...am trecut in 69 unde mi-a pus singura prezervativul si s-a urcat pe erou..... Văzând funduletul ăla superb știam ca nu o sa rezist mai mult de câteva secunde așa ca am pus-o căprita.....am mai prelungit un pic acțiunea însorita de gemete si conte si am terminat glorios in prezervativ....dezamăgit fiind ca nu am profitat si de fundulet ....si dezamagind-o in același timp si pe domnisoara, conform spuselor ei. Am maifumat o tigara dupa care am plecat. Notele: Aspect: 9,5 atâta corp fățiș la fata....nu dau 10 decât in cazuri extreme Igiena 10 nu am avut ce sa ii reprosez pe oriunde am pus mana sau limba Locatie 8 ușor de găsit ,curata ....depunctat datorită lipsei unui aer condiționat sau ventilator.... ON 7 umed cu atenție la adiacente bun dar totuși scurt NP 9 mi-a plăcut foarte mult.....am plecat de la ea de cam o ora sitot numai la funduletul ăla ma gândesc.....ma bate gândul sa ma mai duc o data înainte sa plec din constanta AP ...din păcate nu am apucat.... GFE 8 mi-a plăcut cum s-a comportat cu mine dar lipsesc sarutarile... Per ansamblu....eu o recomand cu cea mai mare încredere si am sa revin cu siguranță la ea....vad eu cum fac:D Bafta si pule tari 9 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 11, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 9 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 11, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 Începând din aceasta seara voi fi disponibila și pentru outtcall. Tariful pentru deplasare este de 350 lei cu taxi inclus Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 11, 2015 teai mai ingrasat putin sau unghiul din care e facuta poza ma face sa cred asta? P.S.: curul ala Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 12, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 Dap, chiar m-am îngrășat Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 17, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 buna dragalasilor!!!va anunt ca voi mai fi disponibila doar pana pe data de 22 iulie apoi voi intra intr-un concediu de mult asteptat pana atunci va astept sa ne destrabalam Link spre comentariu
adi_r Reputație: 1 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 17, 2015 Mai postezi taxele si meniul inca o data ? :-) 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 17, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Iata si meniul . Poftiti si serviti va rog, simtiti-va ca acasa. FELUL 1- sex oral cu garnitura de preludiu FELUL 2- sex normal cu garnitura de limbute FELUL 3- sex anal Iar ca desert sunt Eu (CIREASA DE PE TORT) SI ACUM NOTA DE PLATA! - 150 lei finalizarea (oral normal si anal) - 250 lei (oral normal si anal) - 350 lei ora - LIVRAREA LA DOMICILIU toate serviciile mele sunt protejate, oralul se poate si neprotejat doar daca igiena este impecabila (curat, epilat, fara nici un fel de mirosuri sau secretie) P.S - Nu se accepta bonuri de masa POFTA BUNA! 3 Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 18, 2015 Bon fiscal dai ? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 18, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 Bon fiscal dai ? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 18, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 Bon fiscal dai ?normal!! doar nu vrei sa ma ia A.N.A.F-ul Link spre comentariu
b0n3r Reputație: 65 Postat Iulie 19, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 19, 2015 Ispitit de ultima poza am luat telefonul si am sunat si m-am programat.Ajusn acolo am stat la o tigara de vorba despre ea ce pot sa zic .. o miniona sexy balamuc dupa ce am termiant tigara am primit un prosop si m-am dus la baie , dupa ce am terminat a fost si ea ( igiena impecabila ), ne-am inteleg la 1 ora total achitat inainte . am inceput cu un 69 moment in care am fost anuntat ca analul nu mai este in meniu din cauza soldatelului an continuat cu o caprita=> me on top => pauza . muream de cald nu mai puteam , era cam cald , dar am fost informat ca urmeaza sa fie instalat AC , ne-am spalat am fost la o tigara dupa care am reluat tranta 69 => caprita=> terminat in balonoas , am mers ne-am spalat si am mai stat de vorba , moment in care ea mi-a zis ca ii este frig si ca se simte ametita , dupa o scurta discutie ,mi-a zis ca a mancat in Mamaia , sigur nu a fost buna manacarea, eu nici nu inteleg de ce mai manaca lumea in Mamaia cand sunt zilnic stiri in care vezi cum sunt inchise 1-2 terase din cauza conditiilor precare in care sunt tinute alimentele ( alimente pastrate cu anii .. ca deh ... facem economie .. de ce sa mai cumparam si la anul cand putem sa le tinem la congelator cu anii ..... ) am mai stat cam 10 minute sa vad cum se simte , am intrebat daca vrea sa ii cumpar ceva de la farmacie , am fost refuzat pt ca urma sa vina o prietena pe la ea si o sa ii zica ei ... am plecat putin ingrijorat de starea ei , si cum mergeam spre taxi am vazut o farmacie m-am dus si am cumparat niste pastile si i-am facut o surpriza Note:Aspect 10 ( carne tare pe ea , un fundulet extraordinar , niste sani care au castigat lupta cu gravitatia)Igiena 10GFE 10Oral 10Normal 10 ( o pussy foarte stramta )Locatie 8-9 foarte cald .. dar cu viitoarea instalare a unui AC 10 Amenda 250 chiar daca nu o fost sa fie cu analul am plecat satisfacut , a durat cam 1h30m d2dDe revenit? cu siguranta 5 Link spre comentariu
bama_boy Reputație: 376 Postat Iulie 19, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 19, 2015 Nu vreau sa fiu rau, sau altceva, dar... ne-am inteleg la 1 ora total achitat inainte . am inceput cu un 69 moment in care am fost anuntat ca analul nu mai este in meniu din cauza soldatelului Pe bune ? Si dupa ce si-a tras-o cu tine atata timp, deodata i s-a facut rau ? Inteleg ca v-ati inteles la o ora, iar tu ai stat chiar mai mult, probabil asta era chiar pretextul sa te cari mai repede. Dar tu te-ai mai si intors cu medicamente. WTF ? Chiar daca i-ai dat 10 la toate, detaliile astea doua mie imi cam sugereaza altceva. Am doar o intrebare: Ai scris cumva recenzia asta imediat dupa ce ai plecat de la ea ? Probabil inca in starea aia de euforie ti se parea ca totul a fost "lapte si miere". Nu mai stiu cine propunea cu ceva timp in urma aici pe forum sa fie recenziile scrise dupa vreo 2 zile de la intalnire. Cu siguranta nu ar suna la fel. Sper totusi, ca tu chiar sa te fi simtit asa de bine precum spui cu Irina. P.S.: Irina, fara suparare, nu te acuz de nimic. Nu ne cunoastem, deci nu am dreptul sa fac asa ceva. "M-am luat" doar (cred ca si asa e mult spus) de baiatul asta pentru ca nu prea am inteles pe deplin recenzia lui. Link spre comentariu
b0n3r Reputație: 65 Postat Iulie 19, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 19, 2015 Nu vreau sa fiu rau, sau altceva, dar... Pe bune ? Si dupa ce si-a tras-o cu tine atata timp, deodata i s-a facut rau ? Inteleg ca v-ati inteles la o ora, iar tu ai stat chiar mai mult, probabil asta era chiar pretextul sa te cari mai repede. Dar tu te-ai mai si intors cu medicamente. WTF ? Chiar daca i-ai dat 10 la toate, detaliile astea doua mie imi cam sugereaza altceva. Am doar o intrebare: Ai scris cumva recenzia asta imediat dupa ce ai plecat de la ea ? Probabil inca in starea aia de euforie ti se parea ca totul a fost "lapte si miere". Nu mai stiu cine propunea cu ceva timp in urma aici pe forum sa fie recenziile scrise dupa vreo 2 zile de la intalnire. Cu siguranta nu ar suna la fel. Sper totusi, ca tu chiar sa te fi simtit asa de bine precum spui cu Irina. P.S.: Irina, fara suparare, nu te acuz de nimic. Nu ne cunoastem, deci nu am dreptul sa fac asa ceva. "M-am luat" doar (cred ca si asa e mult spus) de baiatul asta pentru ca nu prea am inteles pe deplin recenzia lui. sunt curios cum cineva se albeste la fata si incepe sa tremure de frig pt ca vrea sa scape de cineva ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum