Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2014 Feliciano, posibil ca Andreutza sa fi gresit si sa fi vrut sa zica: "fac un om" . Sa vezi daca-l mai prinde dupa aceea...
gold49 Reputație: 4 Postat Iulie 18, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 18, 2014 daca nu ai multe pretentii poate gasesti unul)))))))))))))
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 18, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 18, 2014 Cred ca ar trebui sa iei legatura cu Radu F Constantinescu , indeplineste toate criteriile , cel putin toate sunt lesinate dupa postarile lui de pe FacebookTu esti Radu F Constantinescu pe facebook ?Raducu nu cred ca indeplineste, partial, criteriile.Am citit cateva postari de pe blogul si am ajuns la simpla concluzie ca penisul lui este atrofiat spre inexistent, ca o stafida... Daca se da cu musetel se trece/cade ca un neg/fruct copt Doamnelor si domnilor, stimati colegi, onorata conducere, a venit momentul sa-mi atrag oprobriul unui forum intreg.Va veti da seama cat de (ne)-ancorat in sinergia faptelor prezentului este co-forumistul vostru thecat, cand veti citi intrebarea lui: Cine p00la mea este Radu F. Constantinescu? 3
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 18, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 18, 2014 Cum nu sti ???? Nici eu , am aflat acum : http://www.radufconstantinescu.ro/ 2 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 18, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 18, 2014 Mda.. 'nteles... ma simt mai iluminat acum Pai ce va mirati ca mor fetili dupa postarile lui pe facebuci? La asa tricou cu muschi si asa ochelari, ar putea sa scrie si uga uga, sau sa dea copy paste din cartea de telefon, admiratoarele tot l-ar considera al doilea Kant...
busila Reputație: 536 Postat Iulie 18, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iulie 18, 2014 In prostia mea (deci din start nu ma incadrez) ma intreb de ce oare toti sarim drepti si ne dam cu capul de toti peretii sa scriem si noi ceva interesant aici...sa nu parem interesati , dar nici indiferenti , sa lasam o impresie buna cand e vorba de o femeie frumoasa ? Oare e de vina capul cel mai apropiat de pamant?
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 18, 2014 Doamnelor si domnilor, stimati colegi, onorata conducere, a venit momentul sa-mi atrag oprobriul unui forum intreg.Va veti da seama cat de (ne)-ancorat in sinergia faptelor prezentului este co-forumistul vostru thecat, cand veti citi intrebarea lui: Cine p00la mea este Radu F. Constantinescu? Ar mai fi o intrebare care ne macina pe multi: Cine e Randunica ?
busila Reputație: 536 Postat Iulie 18, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iulie 18, 2014 Pasare calatoare insectivora cu COADA ADANC BIFURCATA , cu pena albe-galbui pe burta si negre albastrui pe spate !!!! 2
blueenergy Reputație: -49 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Lost in time & space! Oras:Lost in time & space! Postat Iulie 18, 2014 Cica Mircea Radu revine in forta cu Din Dragoste! Randunico e sansa ta sa iti gasesti barbatul ideal!
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 18, 2014 https://c1.staticflickr.com/9/8008/6983709662_4abe3d77eb_z.jpg
jolly roger Reputație: 312 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2014 In prostia mea (deci din start nu ma incadrez) ma intreb de ce oare toti sarim drepti si ne dam cu capul de toti peretii sa scriem si noi ceva interesant aici...sa nu parem interesati , dar nici indiferenti , sa lasam o impresie buna cand e vorba de o femeie frumoasa ? Oare e de vina capul cel mai apropiat de pamant? Pentru că unul din motivele bune pentru a face mișto de cineva, e atunci cand îți dă ocazia să te faci tu de râs. Si dacă mai e si vro mare divă, atunci cu atat mai mult trebuie luată la pulă. Măcar virtual. 2
Ventrinï½� Reputație: 17 Postat Iulie 19, 2014 Oras:in padure intre munti cu clontosul si sorina Oras:in padure intre munti cu clontosul si sorina Postat Iulie 19, 2014
gold49 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 19, 2014 mai e de actualitate cautarea sau ai gasit ___???
"Me" Reputație: 28 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat Iulie 19, 2014 Ma bag si eu ....dar nu ne cunoastem ....
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 Pentru că unul din motivele bune pentru a face mișto de cineva, e atunci cand îți dă ocazia să te faci tu de râs. Si dacă mai e si vro mare divă, atunci cu atat mai mult trebuie luată la pulă. Măcar virtual.nu pot sa nu remarc o replica inteligenta!
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 19, 2014 Postat Iulie 19, 2014 Cauti un barbat adevarat, Randunico? Nashpa! Un barbat adevarat nu ar pune botul la oferta ta. De ce? Pentru ca barbatii adevarati nu se lasa cumparati, folositi sau alesi de o femeie. Ei sunt cei care aleg femeile, intotdeauna.Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin. 2 6
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 Cauti un barbat adevarat, Randunico? Nashpa! Un barbat adevarat nu ar pune botul la oferta ta. De ce? Pentru ca barbatii adevarati nu se lasa cumparati, folositi sau alesi de o femeie. Ei sunt cei care aleg femeile, intotdeauna.Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin.daca vroiam un labar trist....ma plictiseam pana acum...stai cam prost la umorul negru...
milke Reputație: 41 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2014 sa-l platesc???pentru asta e plina piata de gigoloinu-l platesc, nu ma plateste..va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara...bine bine, dar cum intra barbatii in contact cu tine ca sa stii pe care il alegi? explica mai bine te rog.
blueenergy Reputație: -49 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Lost in time & space! Oras:Lost in time & space! Postat Iulie 19, 2014 "Va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara" - zice vrabia. Deci...randunico, in ce an zici ca te-au ales (pestii) Miss Univers? Circula un zvon cum ca la insistentele lui Obama, Chuck Norris se inscrie la concursul tau. Cica de asa privilegiu nu a auzit nici chiar el!
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 "Va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara" - zice vrabia. Deci...randunico, in ce an zici ca te-au ales (pestii) Miss Univers? Circula un zvon cum ca la insistentele lui Obama, Chuck Norris se inscrie la concursul tau. Cica de asa privilegiu nu a auzit nici chiar el! sa mori tu? juri pe rosu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2014 Postat Iulie 19, 2014 eu ti-as putea sugera barbatul perfect sa stii
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2014 juri pe rosu? Te referi la acel rosu care apare lunar si provoaca ingrijorari cand nu mai vine?
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 19, 2014 Cauti un barbat adevarat, Randunico? Nashpa! Un barbat adevarat nu ar pune botul la oferta ta. De ce? Pentru ca barbatii adevarati nu se lasa cumparati, folositi sau alesi de o femeie. Ei sunt cei care aleg femeile, intotdeauna.Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin...n-ai cu cine vorbi, 3/4 dintre ele n-ar recunoaste astfel de barbati, nici daca ar fi cu el in pat. daca vroiam un labar trist....ma plictiseam pana acum...stai cam prost la umorul negru...Zise experta-n umor maro, zgarmat in prostata prostalailor.
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 sa-i spuna cineva astuia de mai sus ca nu-i vad posturile ca e la ignorresi sa-i dea si o muita din partea mea..ii multumesc!
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2014 Marinare, Irina-ti trage la muie si eu am promis ca o ajut 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum