Sari la conținut

caut barbatul perfect..pentru o seara

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Feliciano, posibil ca Andreutza sa fi gresit si sa fi vrut sa zica: "fac un om" . Sa vezi daca-l mai prinde dupa aceea...

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cred ca ar trebui sa iei legatura cu Radu F Constantinescu , indeplineste toate criteriile , cel putin toate sunt lesinate dupa postarile lui de pe Facebook

Tu esti Radu F Constantinescu pe facebook ?

Raducu nu cred ca indeplineste, partial, criteriile.

Am citit cateva postari de pe blogul  si am ajuns la simpla concluzie ca penisul lui este atrofiat spre inexistent, ca o stafida... Daca se da cu musetel se trece/cade ca un neg/fruct copt 

Doamnelor si domnilor, stimati colegi, onorata conducere, a venit momentul sa-mi atrag oprobriul unui forum intreg.

Va veti da seama cat de (ne)-ancorat in sinergia faptelor prezentului este co-forumistul vostru thecat, cand veti citi intrebarea lui:

Cine p00la mea este Radu F. Constantinescu?

:blushing2 

• Like 3
Postat

Mda.. 'nteles... ma simt mai iluminat acum :)

Pai ce va mirati ca mor fetili dupa postarile lui pe facebuci? La asa tricou cu muschi si asa ochelari, ar putea sa scrie si uga uga, sau sa dea copy paste din cartea de telefon, admiratoarele tot l-ar considera al doilea Kant... :)

• Oras:buzau
Postat

In prostia mea (deci din start nu ma incadrez) ma intreb de ce oare toti sarim drepti si ne dam cu capul de toti peretii sa scriem si noi ceva interesant aici...sa nu

parem interesati , dar nici indiferenti , sa lasam o impresie buna cand e vorba de o femeie frumoasa ?

Oare e de vina capul cel mai apropiat de pamant?

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Doamnelor si domnilor, stimati colegi, onorata conducere, a venit momentul sa-mi atrag oprobriul unui forum intreg.

Va veti da seama cat de (ne)-ancorat in sinergia faptelor prezentului este co-forumistul vostru thecat, cand veti citi intrebarea lui:

Cine p00la mea este Radu F. Constantinescu?

:blushing2 

Ar mai fi o intrebare care ne macina pe multi:  Cine e Randunica ?    

Postat

Pasare calatoare insectivora cu COADA ADANC BIFURCATA , cu pena albe-galbui pe burta si negre albastrui pe spate !!!!

• Like 2
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

Cica Mircea Radu revine in forta cu Din Dragoste! :D Randunico e sansa ta sa iti gasesti barbatul ideal! :D

• Oras:Bucuresti
Postat

In prostia mea (deci din start nu ma incadrez) ma intreb de ce oare toti sarim drepti si ne dam cu capul de toti peretii sa scriem si noi ceva interesant aici...sa nu

parem interesati , dar nici indiferenti , sa lasam o impresie buna cand e vorba de o femeie frumoasa ?

Oare e de vina capul cel mai apropiat de pamant?

Pentru că unul din motivele bune pentru a face mișto de cineva, e atunci cand îți dă ocazia să te faci tu de râs.

Si dacă mai e si vro mare divă, atunci cu atat mai mult trebuie luată la pulă. Măcar virtual.

• Like 2
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

:serenade  Ma bag si eu ....dar nu ne cunoastem :laugh2 ....

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru că unul din motivele bune pentru a face mișto de cineva, e atunci cand îți dă ocazia să te faci tu de râs.

Si dacă mai e si vro mare divă, atunci cu atat mai mult trebuie luată la pulă. Măcar virtual.

nu pot sa nu remarc o replica inteligenta!

Postat

Cauti un barbat adevarat, Randunico? Nashpa! Un barbat adevarat nu ar pune botul la oferta ta. De ce? Pentru ca barbatii adevarati nu se lasa cumparati, folositi sau alesi de o femeie. Ei sunt cei care aleg femeile, intotdeauna.

Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin.

• Like 2
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cauti un barbat adevarat, Randunico? Nashpa! Un barbat adevarat nu ar pune botul la oferta ta. De ce? Pentru ca barbatii adevarati nu se lasa cumparati, folositi sau alesi de o femeie. Ei sunt cei care aleg femeile, intotdeauna.

Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin.

daca vroiam un labar trist....ma plictiseam pana acum...

stai cam prost la umorul negru...

Postat

sa-l platesc???pentru asta e plina piata de gigoloi

nu-l platesc, nu ma plateste..

va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara...

bine bine, dar cum intra barbatii in contact cu tine ca sa stii pe care il alegi? explica mai bine te rog. 

Postat

"Va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara" - zice vrabia. :)

Deci...randunico, in ce an zici ca te-au ales (pestii) Miss Univers? :D

Circula un zvon cum ca la insistentele lui Obama, Chuck Norris se inscrie la concursul tau. Cica de asa privilegiu nu a auzit nici chiar el! :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

"Va fi un privilegiu pentru el sa stie ca a fost ales de mine barbatul perfect pentru o seara" - zice vrabia. :)

Deci...randunico, in ce an zici ca te-au ales (pestii) Miss Univers? :D

Circula un zvon cum ca la insistentele lui Obama, Chuck Norris se inscrie la concursul tau. Cica de asa privilegiu nu a auzit nici chiar el! :D

sa mori tu? :laugh2

juri pe rosu? :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:) eu ti-as putea sugera barbatul perfect sa stii 

Postat

juri pe rosu? :laugh2

Te referi la acel rosu care apare lunar si provoaca ingrijorari cand nu mai vine?

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Tu, de fapt, cauti un labar trist, care s-ar bucura la un futai moka. Iti va fi usor sa gasesti, geme forumul de curve de genul masculin...n-ai cu cine vorbi, 3/4 dintre ele n-ar recunoaste astfel de barbati, nici daca ar fi cu el in pat.  :cry2

:hihat

daca vroiam un labar trist....ma plictiseam pana acum...

stai cam prost la umorul negru...Zise experta-n umor maro, zgarmat in prostata prostalailor.  :slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa-i spuna cineva astuia de mai sus ca nu-i vad posturile ca e la ignorre

si sa-i dea si o muita din partea mea..

ii multumesc!

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Marinare, Irina-ti trage la muie si eu am promis ca o ajut 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...