Sari la conținut

caut barbatul perfect..pentru o seara

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ala e marinar cum e bambucha pilot :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

faci tu ce faci si iar n-ai loc de pula mea pe aici =)) 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la bambuchaaVezi chiar si asa?

pariu ca zis ceva..la fix 2 minutele de la raspuns..clar ma urmaresti

vezi ca plec in vacanta curand, nu vreau sa-mi cari bagajele. sa-mi chemi un coleg destept si frumos sa le care.

nu te agita tare te rog, esti prea tinerel sa faci de pe acum riduri

am auzit ca te avanseaza ca stuard. doamne fere sa nu dispara avionul prin vreun ocean ..ar fi pustiu fara inteligenta ta sclipitoare

Postat

pariu ca zis ceva..la fix 2 minutele de la raspuns..clar ma urmaresti

vezi ca plec in vacanta curand, nu vreau sa-mi cari bagajele. sa-mi chemi un coleg destept si frumos sa le care.

nu te agita tare te rog, esti prea tinerel sa faci de pe acum riduri

am auzit ca te avanseaza ca stuard. doamne fere sa nu dispara avionul prin vreun ocean ..ar fi pustiu fara inteligenta ta sclipitoare

Sa ma AGIT TARE ? Marsh in pula mea la scoala si pe urma vino sa te bagi in seama cu mine.

• Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

Stuard??? La tara la vrabie stuard-ul are grija de caruta. :D Iar ma injura...atat poate. Hehehe

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stuard??? La tara la vrabie stuard-ul are grija de caruta. :D Iar ma injura...atat poate. Hehehe

vad ca esti destept, ai priceput imediat la ce ma refeream

ptiu scuipa-te-as sa nu te deochi!

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

................................

Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. :hihat
Postat

Pana la urma cine e barbatul perfect pentru Randunica ? V_Ships, Bambuchaa sau Bic C ?  :laugh2

Lomeo, Mister Lomeo :)  dar Lomeo nu se uita la ea ca e prea urata

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. :hihat

Asta pula moghioros,aici pe site esti doar un PESCAR inchipuit sau un consumator de labi cu uleiuri aromate :)

• Like 3
  • Oras:Twin Peaks
  • Oras:Twin Peaks
Postat

Stimată domnișoară, cerințele semnalate la început sunt incompatibile cu ceea ce oferi, mai ales la capitolul bun simț. Oricine posedă măcar o doză mică din această calitate, te va evita. Dacă într-adevăr ești în căutare de așa ceva, părerea mea este că ar trebui să fii mai atentă în felul în care reacționezi și te comporți.

Sunt pretentioasa tare, am o gramada de cerinte...si tind sa cred ca trebuie sa existe si un barbat care sa le implineasca. o sa-l caut toata vara si pe 1 septembrie..sau 2,3 maxim 4, vreau sa-l fut sa-l ia dracii. 

Unul singur va fi norocosul.

Ce calitati trebuie sa posede:

-in primul rand trebuie sa fie extrem de inteligent-pe mine ma atrag barbatii cu potential si cu capul pe umeri

-apoi e important sa fie educat, manierat, respectuos, cu mult bun simt si in mod 100% un simt al umorului dezvoltat- vreau sa ma simt bine in prezenta lui mai multe ore, sa rad, sa glumesc, sa ma incite ceva la el care sa ma determine sa trec la urmatorul nivel

- e musai sa fie cerebral si rational si sa inteleaga ca totul se va rezuma strict la o aventura de-o seara, fara alte obligatiuni sau interactiuni ulterioare, de orice natura

la tine sigur nu m-am intors. eu m-am intors pentru domnii care ma viziteaza, nu pentru cretinii care isi vomita frustrarile pe forum. inteligentu-le, impusca-te. facultati-le mi le bag in cur, tot botul e viata. hai jet du-te in coite!tot ale lu xoxo lua-le-ai in gura sa taci mai des. fa-ti o viata mai cacanare! eu am de ce sa fiu pe forum: agat simpatici, asta mi-e jobul de free time. tu ce pl lu xoxo cauti?retardatule!

• Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

Fiecare sac are peticulu lui.

Postat

@Lomeo ....nu este vb de curaj aici. ...Noi o știm de mult pe Irina. ..și nu vrem să o jignim ....este un user valoros pt. Forum și comunitate

Te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine,de ce este atit de valoroasa pentru forum si pentru comunitate,asta in caz ca nu ai scris la mishto?.....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stimată domnișoară, cerințele semnalate la început sunt incompatibile cu ceea ce oferi, mai ales la capitolul bun simț. Oricine posedă măcar o doză mică din această calitate, te va evita. Dacă într-adevăr ești în căutare de așa ceva, părerea mea este că ar trebui să fii mai atentă în felul în care reacționezi și te comporți.

:laugh2  :laugh2

sa vezi ce calma sunt cand nu ma imbata Andreutza :laugh2

dar gata, sunt decisa, ma las de tuica :laugh2

promit! :bow

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa vezi ce calma sunt cand nu ma imbata Andreutza :laugh2

dar gata, sunt decisa, ma las de tuica :laugh2

promit! :bow

Daca nu a fost tuica din Ardeal cam greu este sa te imbeti. :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca nu a fost tuica din Ardeal cam greu este sa te imbeti. :D

Nu stiu de unde era tuica, dar sigur m-am facut praf :laugh2

Vizitator
Postat

Trage o fuga si pe aici vara asta si atunci iti vei da seama ce fel de tuica ai baut. :P 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Trage o fuga si pe aici vara asta si atunci iti vei da seama ce fel de tuica ai baut. :P

poate voi veni, dar de baut sigur nu mai beau.

Sau daca beau cineva trebuie sa-mi confiste tableta/laptopul ca sa nu mai scriu asa incalcit :laugh2

Am ras de m-am prapadit (chiar si eu) de cat de agramata te face tuica :laugh2

Vizitator
Postat

Lasa ca vom bea toti tuica si atunci toti vom fi agramati.Ca nu ne vom mai intelege unul cu altul asta e alta poveste............dar este sigur ca toti vom fi ,,high'' si cu un mare chef de viata. :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lasa ca vom bea toti tuica si atunci toti vom fi agramati.Ca nu ne vom mai intelege unul cu altul asta e alta poveste............dar este sigur ca toti vom fi ,,high'' si cu un mare chef de viata. :D

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Azi am avut chef de o plimbare cu vaporasul in Herastrau si am intrat in vorba cu "echipajul" navei . Ghici ce se cred ei ? Navigatori  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

si in timpul liber iti pui rochie si te futi in cur ? =))

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

si in timpul liber iti pui rochie si te futi in cur ? =))

Se zice "chur" sau ciur?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...