randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 ala e marinar cum e bambucha pilot
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2014 ala e marinar cum e bambucha pilot faci tu ce faci si iar n-ai loc de pula mea pe aici
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 19, 2014 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la bambuchaa. Vezi chiar si asa?pariu ca zis ceva..la fix 2 minutele de la raspuns..clar ma urmarestivezi ca plec in vacanta curand, nu vreau sa-mi cari bagajele. sa-mi chemi un coleg destept si frumos sa le care.nu te agita tare te rog, esti prea tinerel sa faci de pe acum riduriam auzit ca te avanseaza ca stuard. doamne fere sa nu dispara avionul prin vreun ocean ..ar fi pustiu fara inteligenta ta sclipitoare
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2014 pariu ca zis ceva..la fix 2 minutele de la raspuns..clar ma urmarestivezi ca plec in vacanta curand, nu vreau sa-mi cari bagajele. sa-mi chemi un coleg destept si frumos sa le care.nu te agita tare te rog, esti prea tinerel sa faci de pe acum riduriam auzit ca te avanseaza ca stuard. doamne fere sa nu dispara avionul prin vreun ocean ..ar fi pustiu fara inteligenta ta sclipitoare Sa ma AGIT TARE ? Marsh in pula mea la scoala si pe urma vino sa te bagi in seama cu mine.
blueenergy Reputație: -49 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Lost in time & space! Oras:Lost in time & space! Postat Iulie 19, 2014 Stuard??? La tara la vrabie stuard-ul are grija de caruta. Iar ma injura...atat poate. Hehehe 1 1
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20, 2014 Stuard??? La tara la vrabie stuard-ul are grija de caruta. Iar ma injura...atat poate. Hehehevad ca esti destept, ai priceput imediat la ce ma refereamptiu scuipa-te-as sa nu te deochi!
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 20, 2014 ala e marinar cum e bambucha pilot ................................ Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2014 Pana la urma cine e barbatul perfect pentru Randunica ? V_Ships, Bambuchaa sau Bic C ?
Lomeo. Reputație: 133 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2014 Pana la urma cine e barbatul perfect pentru Randunica ? V_Ships, Bambuchaa sau Bic C ? Lomeo, Mister Lomeo dar Lomeo nu se uita la ea ca e prea urata
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 20, 2014 ................................ Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. Asta pula moghioros,aici pe site esti doar un PESCAR inchipuit sau un consumator de labi cu uleiuri aromate 3
dale cooper Reputație: 33 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Twin Peaks Oras:Twin Peaks Postat Iulie 20, 2014 Stimată domnișoară, cerințele semnalate la început sunt incompatibile cu ceea ce oferi, mai ales la capitolul bun simț. Oricine posedă măcar o doză mică din această calitate, te va evita. Dacă într-adevăr ești în căutare de așa ceva, părerea mea este că ar trebui să fii mai atentă în felul în care reacționezi și te comporți. Sunt pretentioasa tare, am o gramada de cerinte...si tind sa cred ca trebuie sa existe si un barbat care sa le implineasca. o sa-l caut toata vara si pe 1 septembrie..sau 2,3 maxim 4, vreau sa-l fut sa-l ia dracii. Unul singur va fi norocosul. Ce calitati trebuie sa posede:-in primul rand trebuie sa fie extrem de inteligent-pe mine ma atrag barbatii cu potential si cu capul pe umeri-apoi e important sa fie educat, manierat, respectuos, cu mult bun simt si in mod 100% un simt al umorului dezvoltat- vreau sa ma simt bine in prezenta lui mai multe ore, sa rad, sa glumesc, sa ma incite ceva la el care sa ma determine sa trec la urmatorul nivel- e musai sa fie cerebral si rational si sa inteleaga ca totul se va rezuma strict la o aventura de-o seara, fara alte obligatiuni sau interactiuni ulterioare, de orice natura la tine sigur nu m-am intors. eu m-am intors pentru domnii care ma viziteaza, nu pentru cretinii care isi vomita frustrarile pe forum. inteligentu-le, impusca-te. facultati-le mi le bag in cur, tot botul e viata. hai jet du-te in coite!tot ale lu xoxo lua-le-ai in gura sa taci mai des. fa-ti o viata mai cacanare! eu am de ce sa fiu pe forum: agat simpatici, asta mi-e jobul de free time. tu ce pl lu xoxo cauti?retardatule!
Romero Reputație: 113 Postat Iulie 20, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Iulie 20, 2014 Fiecare sac are peticulu lui.
old farang Reputație: 47 Postat Iulie 20, 2014 Postat Iulie 20, 2014 @Lomeo ....nu este vb de curaj aici. ...Noi o știm de mult pe Irina. ..și nu vrem să o jignim ....este un user valoros pt. Forum și comunitate Te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine,de ce este atit de valoroasa pentru forum si pentru comunitate,asta in caz ca nu ai scris la mishto?.....
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20, 2014 Stimată domnișoară, cerințele semnalate la început sunt incompatibile cu ceea ce oferi, mai ales la capitolul bun simț. Oricine posedă măcar o doză mică din această calitate, te va evita. Dacă într-adevăr ești în căutare de așa ceva, părerea mea este că ar trebui să fii mai atentă în felul în care reacționezi și te comporți. sa vezi ce calma sunt cand nu ma imbata Andreutza dar gata, sunt decisa, ma las de tuica promit!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2014 Postat Iulie 20, 2014 sa vezi ce calma sunt cand nu ma imbata Andreutza dar gata, sunt decisa, ma las de tuica promit! Daca nu a fost tuica din Ardeal cam greu este sa te imbeti.
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20, 2014 Daca nu a fost tuica din Ardeal cam greu este sa te imbeti. Nu stiu de unde era tuica, dar sigur m-am facut praf
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2014 Postat Iulie 20, 2014 Trage o fuga si pe aici vara asta si atunci iti vei da seama ce fel de tuica ai baut.
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20, 2014 Trage o fuga si pe aici vara asta si atunci iti vei da seama ce fel de tuica ai baut. poate voi veni, dar de baut sigur nu mai beau.Sau daca beau cineva trebuie sa-mi confiste tableta/laptopul ca sa nu mai scriu asa incalcit Am ras de m-am prapadit (chiar si eu) de cat de agramata te face tuica
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2014 Postat Iulie 20, 2014 Lasa ca vom bea toti tuica si atunci toti vom fi agramati.Ca nu ne vom mai intelege unul cu altul asta e alta poveste............dar este sigur ca toti vom fi ,,high'' si cu un mare chef de viata.
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20, 2014 Lasa ca vom bea toti tuica si atunci toti vom fi agramati.Ca nu ne vom mai intelege unul cu altul asta e alta poveste............dar este sigur ca toti vom fi ,,high'' si cu un mare chef de viata.
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 20, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 20, 2014 ................................ Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. Azi am avut chef de o plimbare cu vaporasul in Herastrau si am intrat in vorba cu "echipajul" navei . Ghici ce se cred ei ? Navigatori 2 2
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 21, 2014 ................................ Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. http://nimfomane.com/forum/topic/29153-pariu-sau-provocare/
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 ................................ Da, ai dreptate, nu-s marinar, ci Ofiter de Marina... nu ca ar fi vreo prea mare diferenta pentru tzatzele mahalagioace din Balta Alba. si in timpul liber iti pui rochie si te futi in cur ? 2 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 21, 2014 si in timpul liber iti pui rochie si te futi in cur ? Se zice "chur" sau ciur? 1
randunica Reputație: 6424 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 21, 2014 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la >Shaworma<. Vezi chiar si asa?http://nimfomane.com/forum/topic/29153-pariu-sau-provocare/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum