Sari la conținut

caut barbatul perfect..pentru o seara

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

pai de la atata pula luata in cur, saracu nici nu mai poate sa scrie "cur" si scrie "chur"  =))

• Minus 2
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

Randunico, eu credeam ca ai gasit barbatul perfect daca te mariti....dar vad ca inca il mai cauti (pe aici)....cred ca e dezamagitor pt viitorul sot, "pescar" s-au ce-o mai fi el.

• Oras:bucuresti
Postat

ok cum ne putem intalnii ? sa poti proba toate cerintele si criteriile tale :) ??

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Azi am avut chef de o plimbare cu vaporasul in Herastrau si am intrat in vorba cu "echipajul" navei . Ghici ce se cred ei ? Navigatori  :laugh2  :laugh2  :laugh2

................................................................................

Cand va v-a baga Oprescu pe Herastrau asa ceva, vom sta de vorba...pana atunci, multa bafta, spor la spalat randuneaua si desfundat santina.

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

mdeah, si saptamana trecuta am facut economie de 250,000 de euro, atunci cand m-am hotarat sa nu cumpar bentley-ul ala.

stii cum era bancul (prescurtat): "deci te bagi sa iti fac o laba la 30 de lei?" "nu, voiam doar sa stiu cati bani economisesc io zilnic"

deja ma simt mai bine, mai bogat cu miiiiii si miiiiiii de ieuroi...

daca ar sti grasanele sa suga pula si sa le faca laba la barbati, si-ar tine barbatii langa ele, dar ce vorbim noi aici, nici n-ar fi ajuns grăsane :laugh2 :laugh2 

Postat

Numai vă spălaț cu Palmoliv

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va fi greu...am incercat sa castig un avantaj citind paginile anterioare. Cererea...dorinta ta e clara, dar raspunsurile divagante. Tu chiar iti doresti sau ai facut un pool?!...caci eu imi doresc...

Si in dorinta sta totul.

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nimic nu e imposibil :)

Va fi greu...am incercat sa castig un avantaj citind paginile anterioare. Cererea...dorinta ta e clara, dar raspunsurile divagante. Tu chiar iti doresti sau ai facut un pool?!...caci eu imi doresc...
Si in dorinta sta totul.

Postat

Mai mai mai da ce avem noi aicia :)) dk tot vrei sa faci ceva lăsa un nr de contact si fa ceva in privința asta cheami pe toți prieteni confutaciosi ai acestui sărit care fac recenzii si din atatia se găsește unu să-ți dea de cap ce zici PISIK AM DREPATE ...?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai mai mai da ce avem noi aicia :)) dk tot vrei sa faci ceva lăsa un nr de contact si fa ceva in privința asta cheami pe toți prieteni confutaciosi ai acestui sărit care fac recenzii si din atatia se găsește unu să-ți dea de cap ce zici PISIK AM DREPATE ...?

:laugh2

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Te doresc...

Cocosel , te-ai incins prea tare omule , pune-ti o punga de gheata pe coaie sa te racoresti

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cocosel , te-ai incins prea tare omule , pune-ti o punga de gheata pe coaie sa te racoresti

:laugh2

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Sunt pretentioasa tare, am o gramada de cerinte...si tind sa cred ca trebuie sa existe si un barbat care sa le implineasca. o sa-l caut toata vara si pe 1 septembrie..sau 2,3 maxim 4, vreau sa-l fut sa-l ia dracii. 

Unul singur va fi norocosul.

Ce calitati trebuie sa posede:

-in primul rand trebuie sa fie extrem de inteligent-pe mine ma atrag barbatii cu potential si cu capul pe umeri

- cu varsta peste 30 de ani si pana in 45.Nu sunt atrasa de pustani, nu vreau sa provoc infarct vreunui "batranel"

-apoi e important sa fie educat, manierat, respectuos, cu mult bun simt si in mod 100% un simt al umorului dezvoltat- vreau sa ma simt bine in prezenta lui mai multe ore, sa rad, sa glumesc, sa ma incite ceva la el care sa ma determine sa trec la urmatorul nivel

- e musai sa fie cerebral si rational si sa inteleaga ca totul se va rezuma strict la o aventura de-o seara, fara alte obligatiuni sau interactiuni ulterioare, de orice natura

- trebuie sa fie pedant, curat, placut ca fizic si cu o igiena impecabila.

-trebuie sa aiba experienta in pat, sa stie ce sa faca, vreau sa ne simtit bine amandoi...sunt egoista, dar eu vreau sa ma simt bine intai,deci sa ma puna pe mine in primul plan

-sa nu puna accent sub nici o forma pe continenta

- trebuie sa fie potent-nu ma intereseaza dimensiunea, important e sa stie ce sa faca

- trebuie sa fie un barbat serios, care intelege ca propunerea mea nu este una de luat in deradere.

-sa nu fie consumator frecvent de alcoale :laugh2 .Un pahar de vin rosu pe parcursul intalnirii este permis.

-sa nu se drogheze si sub nici o forma sa nu fie violent

-sa nu aiba cine stie ce dorinte de futai salbatic si cu fantezii de natura scarboasa. Eu am chef sa fac dragoste, pasional, romantic, cu toate cele frumoase si placute.

-sa inteleaga ca eu sunt cea care l-a ales pe el, deci eu decid ce am chef sa fac in seara aia cu el...

Ce stie taranul ce-i sofranul!...

Postat

Barbugiu...n am amestecat zarurile :) cum trebuie si am mai aruncat si a doua oara ...

• Like 1
Postat

Sa te Dumnezeu sa nu imi ajute mie cel "mic" de nu te doresc conform standardelor dvs.

Cu mult respect in asteptarea unui raspuns favorabil va sarut miakiss

Postat

Intelectual fut randunica 073076x76x

Fa o laba si o sa fii mai satisfacut....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am tras concluzia ca barbatul perfect, asa cum il percep eu, nu exista...si ca inca nu am cunoscut vreun barbat care sa fie mai bun decat ceea ce am ales deja sa pastrez al meu intreaga viata. :laugh2

Asa ca declar inchis acest topic, nu mai caut nimic!

Va  :hug1

• Like 2

Postat

Am tras concluzia ca barbatul perfect, asa cum il percep eu, nu exista...si ca inca nu am cunoscut vreun barbat care sa fie mai bun decat ceea ce am ales deja sa pastrez al meu intreaga viata. :laugh2

Asa ca declar inchis acest topic, nu mai caut nimic!

Va  :hug1

Vezi ? Ti-am zis eu ca altul mai bun ca mine nu mai gasesti. Acum treci acasa, ca avem treaba. :D 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...