Sari la conținut

In atentia tuturor saloanelor si maseuzelor

Postări Recomandate

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Pentru ca i-as face un rau prea mare. I -as face probleme si acasa daca as face plangere.

-Ce suflet mare ai!Atunci de ce ai postat aici poze cu ea?Poate o cunoaste cineva si ii face rau?la asta nu te-ai gandit?

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:galati
Postat

Pentru ca i-as face un rau prea mare. I -as face probleme si acasa daca as face plangere.

Si ? Te doare inima nu ? Vai vai ...cat de sufletista esti...

• Oras:bucuresti
Postat

Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .

Postat

Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .

-Te cred...ca si eu mint!:-)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Lasa textele astea te rog...zii sincer ca te dor maxilarele la cat ai tras ptr banii aia si nu stiai la cine sa te plangi ...si ai vnt aci'

• Oras:Dudesti
Postat

post-121538-0-21226600-1405435028_thumb.jpg

Postat

post-121538-0-55648000-1405436645_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Mai nene,e clar ca voi aveti anumite probleme ... Si se vede ce caracter detineti daca aveti impresia ca ar trebui sa ii dau in cap pt bani sau ca nu stiu ce. Nu e prima oara cand fura ,de asta procedez asa. Am si adresa ei si filmarea cand fura. Nu imi era greu sa recuperez ce mi-a furat. Insa problema este ca asa cum mi-a furat mie ii poate fura alteia care poate a tras pentru copiii ei. Acum ca voi credeti ca toata lumea e rea ca voi.... E partea a doua

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Eu as rade sa auzim ca "hoatza" ii face plangere pentru ca rlc.maseuza  a distribuit poze fara acordul ei :)))

Pisoi, este  voie sa faca asta? 

Stiam ca nici numere de telefon nu este voie.

PS- rlc.maseuza, da-i o mama de bataie cand o prinzi, nu e frumos sa o duci la politie dar nici ce ai facut, sa-i pui poze cu fatza.

• Like 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Mai nene,e clar ca voi aveti anumite probleme ... Si se vede ce caracter detineti daca aveti impresia ca ar trebui sa ii dau in cap pt bani sau ca nu stiu ce. Nu e prima oara cand fura ,de asta procedez asa. Am si adresa ei si filmarea cand fura. Nu imi era greu sa recuperez ce mi-a furat. Insa problema este ca asa cum mi-a furat mie ii poate fura alteia care poate a tras pentru copiii ei. Acum ca voi credeti ca toata lumea e rea ca voi.... E partea a doua

V-a scapat partea bolduita

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci sa recapitulam, ai filmari cu ea, dar tu esti doar o simpla maseoza, apoi nu este prima data cand fura, deci te-a mai furat o data sau stiai tu ca este hoata?

Postat

Deci sa recapitulam, ai filmari cu ea, dar tu esti doar o simpla maseoza, apoi nu este prima data cand fura, deci te-a mai furat o data sau stiai tu ca este hoata?

Sau ori ... ce conteaza ...conteaza doar vb. Din popor...prostia si domnia se plateste...in acest caz excesul de prostie.

• Like 1
Postat

Bine ai revenit negrutzule! :D

:hug1

Postat

Dar faptul ca are camere in casa si in mod clar filmeaza clientii vi se pare OK???

• Like 4
Postat

Nu e nod in papura deloc dar asta reiese din ce ai spus tu. Daca m-am inselat lamureste situatia.

Mie nu mi-ar conveni sa stiu ca merg la curve si sunt filmat.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...