jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 15, 2014 Pentru ca i-as face un rau prea mare. I -as face probleme si acasa daca as face plangere.-Ce suflet mare ai!Atunci de ce ai postat aici poze cu ea?Poate o cunoaste cineva si ii face rau?la asta nu te-ai gandit? 3 2
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 15, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 15, 2014 Pentru ca i-as face un rau prea mare. I -as face probleme si acasa daca as face plangere.Si ? Te doare inima nu ? Vai vai ...cat de sufletista esti...
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 15, 2014 E doar razbunare!Lasa-ne! 2 2
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 15, 2014 Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .-Te cred...ca si eu mint!:-) 3 2
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 15, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 15, 2014 Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .Lasa textele astea te rog...zii sincer ca te dor maxilarele la cat ai tras ptr banii aia si nu stiai la cine sa te plangi ...si ai vnt aci'
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 15, 2014 Am postat pozele ca sa incerc sa evit sa nu mai fure de la alte saloane. Ca daca vroiam sa ii fac rau ma duceam la ea acasa cu politia .
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 15, 2014 Pentru ca i-as face un rau prea mare. I -as face probleme si acasa daca as face plangere. 2
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 Mai nene,e clar ca voi aveti anumite probleme ... Si se vede ce caracter detineti daca aveti impresia ca ar trebui sa ii dau in cap pt bani sau ca nu stiu ce. Nu e prima oara cand fura ,de asta procedez asa. Am si adresa ei si filmarea cand fura. Nu imi era greu sa recuperez ce mi-a furat. Insa problema este ca asa cum mi-a furat mie ii poate fura alteia care poate a tras pentru copiii ei. Acum ca voi credeti ca toata lumea e rea ca voi.... E partea a doua
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 15, 2014 Eu as rade sa auzim ca "hoatza" ii face plangere pentru ca rlc.maseuza a distribuit poze fara acordul ei )) Pisoi, este voie sa faca asta? Stiam ca nici numere de telefon nu este voie. PS- rlc.maseuza, da-i o mama de bataie cand o prinzi, nu e frumos sa o duci la politie dar nici ce ai facut, sa-i pui poze cu fatza. 1
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 )) ar fi urat. Ma simt prost ca am facut asta,dar nu stiam cum sa procedez.
omu negru Reputație: 99 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Iulie 15, 2014 Lasati bai fratilor fata in pace ca , Doamne fereste , se sperie si nu mai fura in viata ei .... :) 2
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 15, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 15, 2014 )) ar fi urat. Ma simt prost ca am facut asta,dar nu stiam cum sa procedez.Pai dc ? Era in repaos neuronu' ?
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 15, 2014 Mai nene,e clar ca voi aveti anumite probleme ... Si se vede ce caracter detineti daca aveti impresia ca ar trebui sa ii dau in cap pt bani sau ca nu stiu ce. Nu e prima oara cand fura ,de asta procedez asa. Am si adresa ei si filmarea cand fura. Nu imi era greu sa recuperez ce mi-a furat. Insa problema este ca asa cum mi-a furat mie ii poate fura alteia care poate a tras pentru copiii ei. Acum ca voi credeti ca toata lumea e rea ca voi.... E partea a douaV-a scapat partea bolduita
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Deci sa recapitulam, ai filmari cu ea, dar tu esti doar o simpla maseoza, apoi nu este prima data cand fura, deci te-a mai furat o data sau stiai tu ca este hoata?
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 15, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 15, 2014 Deci sa recapitulam, ai filmari cu ea, dar tu esti doar o simpla maseoza, apoi nu este prima data cand fura, deci te-a mai furat o data sau stiai tu ca este hoata?Sau ori ... ce conteaza ...conteaza doar vb. Din popor...prostia si domnia se plateste...in acest caz excesul de prostie. 1
omu negru Reputație: 99 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Iulie 15, 2014 Deci sa recapitulam, ai filmari cu ea, dar tu esti doar o simpla maseoza, apoi nu este prima data cand fura, deci te-a mai furat o data sau stiai tu ca este hoata?
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Bine ai revenit negrutzule!
omu negru Reputație: 99 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Iulie 15, 2014 Bine ai revenit negrutzule! Nu am revenit , eram doar in trecere ... :)
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 Exces de prostie/incredere... Cred ca sunt sinonime in cazul meu.
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Dar faptul ca are camere in casa si in mod clar filmeaza clientii vi se pare OK??? 4
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 ..... Uite cum sare cate unu care cauta nod in papura.... ^.^
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Nu e nod in papura deloc dar asta reiese din ce ai spus tu. Daca m-am inselat lamureste situatia.Mie nu mi-ar conveni sa stiu ca merg la curve si sunt filmat. 3
rlc.maseuza Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2014 Stai linistit... Nu ne-am simti mandre daca ne-ai vizita. Dimpotriva!
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Cum stii asta? Si ce legatura are cu subiectul? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum