Sari la conținut

In atentia tuturor saloanelor si maseuzelor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

WTF....

Sugi pula pentru 25 de euro dar 5000 nu's bani la tine.

Tu nu vomiti cand scrii prostiile astea?

Mai bine inceteaza aici conversatia asta. Desi e tarziu, oricum iti va face mai bine decat sa continui in sensul in care o faci.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Pune-ti ochelari sau esti prea proasta sa intelegi 

...si te mai intrebi de ce esti banat... ^.^ Aceeasi poveste?Prea frustrat,complexat de propria viata? Ai impresia ca daca insulti persoane care nu ti-au facut nimic esti mai bun? ^.^

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm

Am mai spus..daca faceam reclamatie aflau si parintii ei...Asa pe forum nu cred ca intra taica-su. Sunt oameni simplii,din provincie. S-ar fi simtit jenati...si ea la fel. Si oricat de rea ar fi,nu ma pot lega de reputatia ei,gen sa o fac de ras in societate,acasa la ea.

Logica fara logica...

Daca faceai reclamatie ca fata lor care face doar masaj si dupa spusele tale, se culca devreme ca ar trebui sa fie la fel de cuminte ca si tine, nu vad care era problema...

Problema stii foarte bine care este: Masajul este doar o fatada, mai mult, ai avut accesul la facebook-ul personal, pe care l-ai pus public, mai mult nici nu cred ca ti-a luat cineva vre-un ban in plus decat trebuia sa incasezi...

Fazele astea, extrem de urate cu familia..., se fac doar de pesti jegosi "fara scrupule", care obliga la prea multe "miseleste"...

• Like 5
Link spre comentariu

In opinia ta,masajul erotic e ceva cu care ar trebui sa ne laudam?? Daca ar afla ai mei m-as spanzura...  Nu stiu peste ce saloane ai dat tu sau in ce mediu libertin ai trait .Asa ca inainte de a face o afirmatie,verifica daca e adevarat ce spui...Oricum, masajul erotic nu e ceva cu care as vrea sa ma afisez

Logica fara logica...

Daca faceai reclamatie ca fata lor care face doar masaj si dupa spusele tale, se culca devreme ca ar trebui sa fie la fel de cuminte ca si tine, nu vad care era problema...

Problema stii foarte bine care este: Masajul este doar o fatada, mai mult, ai avut accesul la facebook-ul personal, pe care l-ai pus public, mai mult nici nu cred ca ti-a luat cineva vre-un ban in plus decat trebuia sa incasezi...

Fazele astea, extrem de urate cu familia..., se fac doar de pesti jegosi "fara scrupule", care obliga la prea multe "miseleste"...

Link spre comentariu

Logica fara logica...

10 points

• Like 1
Link spre comentariu

"pt nici o suma de bani nu as santaja un om."

In cazul asta, de ce exprimarea "mai ales pentru 5000 euro"?

Semantica iti joaca feste =))

Ma duc sa ma culc...prostia imi da somnolenta :slap2

Doar faceam referire la faptul ca ai spus 5000 ca si cum ar fi 655555 mil $

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Eu tot nu inteleg ceva aici. Ai deschis un topic NATIONAL in care acuzi o fata careia ii pui si poze cu fata ca ti-a furat portmoneul. Asa,si? Cine e de vina ca nu stii sa iti pazesti lucrurile si ca ai incredere in orice persoana care iti intra in casa? Miroase pana aici la Maramu' topicul asta.

Si mie mi s-au furat bani. Crezi ca am deschis topic pentru asta? Nu,nici vorba. Am ras eu de prostia mea ca l-am lasat la vedere.

P.S. Nu este legal sa instalezi camera de supraveghere si sa filmezi domnii in ipostaze indecente,fara acordul lor.

• Like 2
Link spre comentariu

Stai chill,camere sunt in receptii i vestiare. Si la intrare.Nu ii filmeaza nimeni cand sunt goi.

Eu tot nu inteleg ceva aici. Ai deschis un topic NATIONAL in care acuzi o fata careia ii pui si poze cu fata ca ti-a furat portmoneul. Asa,si? Cine e de vina ca nu stii sa iti pazesti lucrurile si ca ai incredere in orice persoana care iti intra in casa? Miroase pana aici la Maramu' topicul asta.

Si mie mi s-au furat bani. Crezi ca am deschis topic pentru asta? Nu,nici vorba. Am ras eu de prostia mea ca l-am lasat la vedere.

P.S. Nu este legal sa instalezi camera de supraveghere si sa filmezi domnii in ipostaze indecente,fara acordul 

Link spre comentariu

P.S. Nu este legal sa instalezi camera de supraveghere si sa filmezi domnii in ipostaze indecente,fara acordul lor.

Si am spus de ce am deschis topicul:ca cei care o angajeaza sa fie atenti cu ea,sa nu mai fure si de la altii. Pentru ca deja e un obicei la ea.

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dom'le, eu vad lucrurile asa: ideea acestui thread a fost de la-nceput, "bate saua sa priceapa iapa"; mesajul transmis s-a vrut a fi "auzi mai D-ra cutare (cum o fi chemand-o pe fata din poze), beleste ochii si ia aminte bine ce pot sa-ti fac: pot sa-ti pun poze cu fatza pe forumuri de profil, as putea sa te reclam la politie, as putea sa raspandesc vestea printre cunoscutii tai despre ce faci... stiu totul despre tine, asa ca ai mare grija ca-ti pot face mult rau".

Din pacate pentru initiator (/-oare), pe parcurs a zburat porumbelul cu filmarea. :)

RLC, zici ca un client corect n-are motiv sa se teama de camere, eu zic dimpotriva, tocmai pentru ca sunt un client corect nu simt nevoia sa fiu controlat de Big Brother! Da, sunt de acord sa stea in fata portii masina firmei de paza, sa vina bodyguarzii in 30 de secunde sa-mi sparga fatza daca as face vreo prostie.. DACA!

Dar pana atunci... hai sa nu vorbim gratuit. Hamerhead nu te sfatuieste rau, mai bine las-o cum a cazut si roaga-l pe Pisicuts sa stearga pozele. Hopefully pentru tine, threadul o sa treaca in cateva zile pe paginile 2-3 etc si va fi uitat. Sau daca tii neaparat... facem un poll sa vedem cine-i de acord cu camere video in saloane? :)

Edit: acum ti-am citit postul #118, ai postat in timp ce scriam. Gand la gand cu bucurie... 

• Like 2
Link spre comentariu

Dom'le, eu vad lucrurile asa: ideea acestui thread a fost de la-nceput, "bate saua sa priceapa iapa"; mesajul transmis s-a vrut a fi "auzi mai D-ra cutare (cum o fi chemand-o pe fata din poze), beleste ochii si ia aminte bine ce pot sa-ti fac: pot sa-ti pun poze cu fatza pe forumuri de profil, as putea sa te reclam la politie, as putea sa raspandesc vestea printre cunoscutii tai despre ce faci... stiu totul despre tine, asa ca ai mare grija ca-ti pot face mult rau".

Din pacate pentru initiator (/-oare), pe parcurs a zburat porumbelul cu filmarea. :)

RLC, zici ca un client corect n-are motiv sa se teama de camere, eu zic dimpotriva, tocmai pentru ca sunt un client corect nu simt nevoia sa fiu controlat de Big Brother! Da, sunt de acord sa stea in fata portii masina firmei de paza, sa vina bodyguarzii in 30 de secunde sa-mi sparga fatza daca as face vreo prostie.. DACA!

Dar pana atunci... hai sa nu vorbim gratuit. Hamerhead nu te sfatuieste rau, mai bine las-o cum a cazut si roaga-l pe Pisicuts sa stearga pozele. Hopefully pentru tine, threadul o sa treaca in cateva zile pe paginile 2-3 etc si va fi uitat. Sau daca tii neaparat... facem un poll sa vedem cine-i de acord cu camere video in saloane? :)

Edit: acum ti-am citit postul #118, ai postat in timp ce scriam. Gand la gand cu bucurie... 

Chiar nu asta era intentia topicului.... Pur si simplu m-am gandit ca poate evit o alta paguba... Inteleg ca am procedat gresit,insa acum am realizat. In legatura cu camerele, eu sunt de acord cu ele. Gandeste-te,daca se intampla ca una din maseuze sau chiar un client,sa iti sustraga ceva fara sa vezi? :) 

Link spre comentariu

Am spus mai sus ca ma simt prost si i-am dat mesaj lui pisicuts sa le stearga. :)

Pai dupa ce toata tara a avut ocazia sa vada acuzatiile tale fara nici un fel de dovezi/reclamatii la propriu...

Mai conteaza ca pozele ar fi sterse acum?

Daca oricine isi permite asa ceva, oare este suficienta o corectare mica in grosolana, extrem de grosolana, sa spunem greseala...

Sustii ca filmezi ca sa aperi clientii, dar se pare ca fetele fura de la tine filmate, deci pentru ce filmezi?

Link spre comentariu

Pai dupa ce toata tara a avut ocazia sa vada acuzatiile tale fara nici un fel de dovezi/reclamatii la propriu...

Daca oricine isi permite asa ceva, oare este suficienta o corectare mica in grosolana, extrem de grosolana, sa spunem greseala...

Sustii ca filmezi ca sa aperi clientii, dar se pare ca fetele fura de la tine filmate, deci pentru ce filmezi?

Daca nu era filmarea,nu vedeam cine fura. Este ca si cum ai spune,de ce oamenii fac ilegalitati ,cu toate ca exista inchisori?....

Link spre comentariu

• Oras:galati
  • Oras:galati

Ahahah nu stie...asa e moda ... abia astept sa vad ce raspunde...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...