Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Monte-Carlo
Postat

La ora actuala asta este nr 1 în București. Cam scump ar spune unii. Dar conceptul merita efortul financiar.

• Like 1
Postat

Iti spun eu prețurile la am2 , sub 300€ ora nu intra nici una :)

Nu intra la 300 Euro.

Intra la 400 Ron.

Dar, plus camera 400, plus intrarea in club 200 (daca nu cumva 300 in caz ca mergi prima oara), plus minin un cocktail 100 = 1200-1300 Ron... care inseamna in final tot cam 300 de Euro :)

Vorbesc dupa ce am cunoscut-o cat se poate de bine pe una din fetele din fotografie. Aveam si numarul, dar pe langa ca l-am sters, nu l-as fi postat pe un forum - acolo sunt alt gen de fete.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu intra la 300 Euro.

Intra la 400 Ron.

Dar, plus camera 400, plus intrarea in club 200 (daca nu cumva 300 in caz ca mergi prima oara), plus minin un cocktail 100 = 1200-1300 Ron... care inseamna in final tot cam 300 de Euro :)

Vorbesc dupa ce am cunoscut-o cat se poate de bine pe una din fetele din fotografie. Aveam si numarul, dar pe langa ca l-am sters, nu l-as fi postat pe un forum - acolo sunt alt gen de fete.

400 de lei doar masajul "laba"

Eu am lucrat acolo :D si știu ca pe prețurile astea intrau si așa ziceau :) acum fiecare făcea ce credea ca este mai Bn pt ea :)

• Like 8
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Eu am lucrat acolo :D si știu ca pe prețurile astea intrau si așa ziceau :) acum fiecare făcea ce credea ca este mai Bn pt ea :)

Pisii ce faci ? :D

• Like 1
Postat

Pisii ce faci ? :D

Ai revenit ? Ce Sa întâmplat cu tn ? Dc ai dispărut ??

Eu Bn :) acăsică in pătuț :)

Postat

Ai revenit ? Ce Sa întâmplat cu tn ? Dc ai dispărut ??

Eu Bn :) acăsică in pătuț :)

Am facut putina pauza :)

Postat

Acum bănuiesc ca esti in fortza :))

Sigur, m-am revigorat ma simt ca nou :laugh2

Pisii sa nu imi zici ca acum participi la concursul ala de poze doamne iarta-ma ? :eek

Postat

Sigur, m-am revigorat ma simt ca nou :laugh2

Pisii sa nu imi zici ca acum participi la concursul ala de poze doamne iarta-ma ? :eek

Ba da , particip :D

Postat

two girls from the Buddhist!!! Good sex Cristina Lacatusu and Mi-shil Mysha

Daca astea fac minim 300 de euro:)).Trebuie sa fii dobitoc sa dai atat.In primul rand ca sunt consumate rau,se vede pe fata lor.Mai mult de 100 de euro (sa zicem 100 pentru silicoane) nu merita.Am futut tipe agatate in club care arata cu mult peste ele.

Postat

Ba da , particip :D

Succes Pisii :)

Am visat azi-noapte ca am fost la tine şi după sex ți-am făcut şi poze, deci este semn bun ai sa câştigi ;)

Postat

Succes Pisii :)

Am visat azi-noapte ca am fost la tine şi după sex ți-am făcut şi poze, deci este semn bun ai sa câştigi ;)

Mulțumesc :*

Postat

Lovemypills2005. Da,stiu vreo 2 in Italia,lucreaza in club acolo. Una in Franta face circuite. Una presteaza in București. Cateva maritatep. Am tinut legatura cu ele pentru ca sunt cu mult ce gasim acum pe piata.

Postat

Dupa cum spuneam, vorbesc dupa ce am intrat in camera cu una dintre fetele din fotografie. In doua randuri. Nu doar pentru masaj. Poate m-o fi simpatizat mai mult decat pe altii :-)

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Lovemypills2005. Da,stiu vreo 2 in Italia,lucreaza in club acolo. Una in Franta face circuite. Una presteaza in București. Cateva maritatep. Am tinut legatura cu ele pentru ca sunt cu mult ce gasim acum pe piata.

Salut, ti am lasat PM

Postat

Dupa cum spuneam, vorbesc dupa ce am intrat in camera cu una dintre fetele din fotografie. In doua randuri. Nu doar pentru masaj. Poate m-o fi simpatizat mai mult decat pe altii :-)

Probabil :)

Si eu ți-am spus din ce știu :)

Postat

Bai baieti , dar la Fima ati fost demult? Stie cineva ceva de fetele de acolo? adica pe unde o mai ard

Ce e Fima?? Scuzati ignoranta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...