Sari la conținut

Postări Recomandate

Iti spun eu prețurile la am2 , sub 300€ ora nu intra nici una :)

Nu intra la 300 Euro.

Intra la 400 Ron.

Dar, plus camera 400, plus intrarea in club 200 (daca nu cumva 300 in caz ca mergi prima oara), plus minin un cocktail 100 = 1200-1300 Ron... care inseamna in final tot cam 300 de Euro :)

Vorbesc dupa ce am cunoscut-o cat se poate de bine pe una din fetele din fotografie. Aveam si numarul, dar pe langa ca l-am sters, nu l-as fi postat pe un forum - acolo sunt alt gen de fete.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu intra la 300 Euro.

Intra la 400 Ron.

Dar, plus camera 400, plus intrarea in club 200 (daca nu cumva 300 in caz ca mergi prima oara), plus minin un cocktail 100 = 1200-1300 Ron... care inseamna in final tot cam 300 de Euro :)

Vorbesc dupa ce am cunoscut-o cat se poate de bine pe una din fetele din fotografie. Aveam si numarul, dar pe langa ca l-am sters, nu l-as fi postat pe un forum - acolo sunt alt gen de fete.

400 de lei doar masajul "laba"

Eu am lucrat acolo :D si știu ca pe prețurile astea intrau si așa ziceau :) acum fiecare făcea ce credea ca este mai Bn pt ea :)

• Like 8
Link spre comentariu

two girls from the Buddhist!!! Good sex Cristina Lacatusu and Mi-shil Mysha

Daca astea fac minim 300 de euro:)).Trebuie sa fii dobitoc sa dai atat.In primul rand ca sunt consumate rau,se vede pe fata lor.Mai mult de 100 de euro (sa zicem 100 pentru silicoane) nu merita.Am futut tipe agatate in club care arata cu mult peste ele.

Link spre comentariu

400 de lei doar masajul "laba"

Eu am lucrat acolo :D si știu ca pe prețurile astea intrau si așa ziceau :) acum fiecare făcea ce credea ca este mai Bn pt ea :)

Dupa cum spuneam, vorbesc dupa ce am intrat in camera cu una dintre fetele din fotografie. In doua randuri. Nu doar pentru masaj. Poate m-o fi simpatizat mai mult decat pe altii :-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...