Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Era un bordel fima

"Bordel" se numește in Germania :)

La noi in România se poate spune "Salon de masaj "

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Lovemypills2005. Da,stiu vreo 2 in Italia,lucreaza in club acolo. Una in Franta face circuite. Una presteaza in București. Cateva maritatep. Am tinut legatura cu ele pentru ca sunt cu mult ce gasim acum pe piata.

Tati era o gagica Ramona buna rau :) nu am apucat sa o dilesc, ai intrare la ea?

• Oras:outside
Postat

Mai bine îi zicem Muiangerie.
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Nu îi zice "Puff" în Germania ? :hmmm

Postat

Nu îi zice "Puff" în Germania ? :hmmm

Se poate spune si așa :) bordelurile sunt case cu 2-3 etaje , cu 7-8 apartamente , fiecare apartament are 2-3 camere si in fiecare camera este câte o fata ! (Fetele plătesc la zi camera , 50 , 60 € depinde )

Pufuriile sunt "un fel de club " dar ff mic unde nu sunt mai mult de 4-5 fete dintre care lucrează la 50% comision cu patronul!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai bine îi zicem Muiangerie.

Acolo se lucreaza muaiala?

Postat

Se poate spune si așa :) bordelurile sunt case cu 2-3 etaje , cu 7-8 apartamente , fiecare apartament are 2-3 camere si in fiecare camera este câte o fata ! (Fetele plătesc la zi camera , 50 , 60 € depinde )

Pufuriile sunt "un fel de club " dar ff mic unde nu sunt mai mult de 4-5 fete dintre care lucrează la 50% comision cu patronul!

La pești cum le zice?
Postat

bordelurile sunt case cu 2-3 etaje , cu 7-8 apartamente , fiecare apartament are 2-3 camere si in fiecare camera este câte o fata ! (Fetele plătesc la zi camera , 50 , 60 € depinde )

Cred ca tu habar nu ai ce e ala un puff, FKK World sau Oase sunt puffuri, si acolo sunt vreo 4-5 fete care fac doar curatenie :D :D :D

Postat

Acolo se lucreaza muaiala?

Nu știu, e un termen de origine franceză, un fel de boulangerie unde se dă muE.

Vizitator batranul george
Postat

La pești cum le zice?

fishen 

• Like 5
  • Minus 24
Postat

Cred ca tu habar nu ai ce e ala un puff, FKK World sau Oase sunt puffuri, si acolo sunt vreo 4-5 fete care fac doar curatenie :D :D :D

Fkk , este un "club" cu sauna si jacuzzi , unde clienți sta in prosoape si halate , iar fetele sta nud , se plătește intrarea la început de cum ai venit , Primești prospot, halat si papuci de la Recepție , apoi fetele vin una cate una la tn pana găsești ce iti dorești , te duci in camera iti faci relaxarea , iar la sfârșit plătești fata :)

Am stat 6 luni in Germania am lucrat in 3 locuri , într-adevăr nu știu cum se numesc toate din toată Germania :)

In Elveția este același lucru , acolo este același lucru cu sauna Fkk , am stat 9 luni !

Vrei sa iti mai spun si din alte țării ? Spania ? Scoția ? Anglia ?

• Like 8
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Ești internațională...:))) "cliențiI staU" la fel și fetele STAu...:))

• Minus 8
Postat

Bagă limba-n gură...;)

Vizitator
Postat

Vrei sa iti mai spun si din alte țării ? Spania ? Scoția ? Anglia ?

zii din portugalia :))

Vizitator
Postat

Nu am fost acolo , dar am o prietena ce lucreza la un club de striptease :)

probabil e foarte solicitata pentru ca femeile lor sunt moartea pulii , eu n-am vazut femei mai naspa decat portughezele si am cam colindat lumea.

ultima data am stat la Caparica , erau in hotel doua cehoaice care mereu erau insotite de altcineva. , cred ca s-au umplut de bani pe sezon ca toti roiau in jurul lor.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...