Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Mai e deschis clubul? Vreau sa merg saptamana viitoare si voiam sa stiu daca " calitatea " e aceeasi sau exista ceva mai bun la ora actuala in Bucuresti.Nu locuiesc in capitala,asa ca o distractie acolo din cand in cand merita ,iniderent de suma.Cu drag voi lasa o recenzie dupa vizita :)

• Minus 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Calitatea a scazut mult fiindca au deschis Gentleman's Club-ul de pe Doamnei si au mutat toate fetele frumoase acolo.

• Minus 1
Postat

Calitatea a scazut mult fiindca au deschis Gentleman's Club-ul de pe Doamnei si au mutat toate fetele frumoase acolo.

Multumesc pentru info.Te referi la 21sf Office Gentleman's Club?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare the thinker ! Nu s-a schimbat nimic, aceleasi reguli, preturi...fete din abundenta. Sunt si din cele vechi, sa zic asa dar si noi, in permanenta. Have fun  :hihat

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Pai in Weekend de ex sunt f mulți clienți. Așa ca e posibil sa ceara f mult , sa te refuze pe tine și sa aștepte pe altcineva pt ca are se unde alege. Miercuri in schimb nu sunt așa mulți și se mulțumește cu m putini bani decât deloc. Eu am fost intr o joi cred pe la 3 30 dimineața și majoritatea erau disperate sa ți ia banii ;)))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

eu ulrtima oara cadn am fost , vroia 450 , masaj sau 1000 roni ..40 de minute oral si sex ,  era 3.30  ceasu dar nu mai stiu ziua ....orcum a fost prin varaa ..acum ceva timp , daca at i mai fost si puteti spune niste preturi v as fii recunoscator , locatia este ok fetele top dar prea multi bani cer

• Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Nu ai fost,ca aveai alta părere. In plus nu trebuie sa joci după regula lor,pentru ca fetele fac si domiciliu.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...