ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Iulie 31, 2014 Oras:București Oras:București Postat Iulie 31, 2014 Nu imi place ultima poza e urataaaaaa!!!sterge-o!!!!!las-ope prima ca sa iti fac reclama la chiloti!!!!! 1
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 1, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat August 1, 2014 @pisicutTe rog frumos, fa pe plac fetelei!... Si ea mie, mi-a facut!
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 2, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat August 2, 2014 Nu imi place ultima poza e urataaaaaa!!!sterge-o!!!!!las-ope prima ca sa iti fac reclama la chiloti!!!!!Done! Uite, ca "Dumnezeu", nu doarme...
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat August 2, 2014 Oras:București Oras:București Postat August 2, 2014 Done! Uite, ca "Dumnezeu", nu doarme...😘 1
Romero Reputație: 113 Postat August 2, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 2, 2014 da
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 3, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat August 3, 2014 Pentru o închidere a topicului, intr-o nota .... (cum credeți, fiecare), avem mai jos lacătul. http://youtu.be/8MRRs1cB0qc
vigilent Reputație: 131 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Septembrie 30, 2014 ai de unde alege in Bucuresti Daca tu esti tipa din poza spune-ne cand schimbi locatia cu Constanta - sau cine stie poate ne vedem la B
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 30, 2014 Daca tu esti tipa din poza spune-ne cand schimbi locatia cu Constanta - sau cine stie poate ne vedem la B Vigi, ce cauti pe aici? Treci acasa!
vigilent Reputație: 131 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Septembrie 30, 2014 Vigi, ce cauti pe aici? Treci acasa!Ma uitam si eu cine mi-a verificat profilul. Si ce sa vezi o minunatie de fata - merita cred incercat daca te gasesti prin B. Deocamdata traseul meu e foarte departe de capitala. Din primavara s-ar putea sa am drumuri frecvente in capital dar pana atunci citeam ca fetele se cam muta si ma gandeam sa nu ratez ocazia. Macar cunostinta pe forum sa facem PS: Deocamdata raman cu gandul la Simona "WatsApp" din Cta
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 30, 2014 Ma uitam si eu cine mi-a verificat profilul. Si ce sa vezi o minunatie de fata - merita cred incercat daca te gasesti prin B. Deocamdata traseul meu e foarte departe de capitala. Din primavara s-ar putea sa am drumuri frecvente in capital dar pana atunci citeam ca fetele se cam muta si ma gandeam sa nu ratez ocazia. Macar cunostinta pe forum sa facem PS: Deocamdata raman cu gandul la Simona "WatsApp" din CtaPai ia vezi..poate o convingi pe Andreutza sa vina la Constanta! Ps la PS-ul tau: Daca vei ramane numai cu gandul, ma vei dezamagi enorm, si nu numai pe mine!
vigilent Reputație: 131 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Septembrie 30, 2014 Pai ia vezi..poate o convingi pe Andreutza sa vina la Constanta! Ps la PS-ul tau: Daca vei ramane numai cu gandul, ma vei dezamagi enorm, si nu numai pe mine!Habar nu ai ce pustietate e aici prin Moldova. Pana la urma cred ca o sa ma intretin cu vre-o doua colege divortate sigur poate sa iasa ceva pe weekend (dar e destul de periculos ca de obicei astea vor sa te sune inapoi si mai mult poti sa iti complici viata ) Glumesc desigur ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum