tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 21, 2014 pisoiule, ai curaj sa-i dai pentru o zi Randunicii PUTEREA de a bana ( chiar si temporar) pe cine vrea ea ? Sau ea sa aleaga cine nu are voie pe acest topic.Iti dai seama cati useri noi vor fi daca le interzici sa intre aici?Bagabontii sunt curiosi, vor sa vada ce scrie Randunica:) , sunt terminati fara ea:)Hai fa aroganta asta doar pentru o zi.
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 21, 2014 Gresit, vor fi aceeasi useri cu conturi noi, nicidecum useri noi. Daca se vor mai multe conturi, sa se dea liber la clone (nu doar sa se tolereze ci sa se afirme raspicat). The_enginner ar putea sa-si creeze cate un cont pentru fiecare personalitate si dintr-o data ar fi cu 100 de useri mai multi. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Autor Postat Iulie 21, 2014 Am corectat, useri noi dintre cei vechi:)))Randunico, ia zi, te-ar tenta asa ceva???Spune si vorbim cu pisicuts sa-ti dea putere:)
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 sa-mi dea mie puterea mai bine! 2
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 21, 2014 i-as bana degeaba...sunt tot aceeasi 6-7 indivizi care isi fac o gramada de conturi in cateva minute. nu are sens. mai bine ii ignor.sa speram ca nu am o limita a listei de ignorare, ca deja am vreo 15 useri bagati la ghena. Am corectat, useri noi dintre cei vechi:)))Randunico, ia zi, te-ar tenta asa ceva???Spune si vorbim cu pisicuts sa-ti dea putere:)
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 21, 2014 pisoiule, ai curaj sa-i dai pentru o zi Randunicii PUTEREA de a bana ( chiar si temporar) pe cine vrea ea ? Sau ea sa aleaga cine nu are voie pe acest topic.Iti dai seama cati useri noi vor fi daca le interzici sa intre aici?Bagabontii sunt curiosi, vor sa vada ce scrie Randunica:) , sunt terminati fara ea:)Hai fa aroganta asta doar pentru o zi.iti dai seama cum ar fi sa nu poata avea acces in acest subforum disperatii obsedati de mine?!OMG! ar fi o distractie pe cinste!!!! 1
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 eu garantez ca pot intra unde vreau, cu atitudinea mea eleganta, la fel ca in viata reala, la sacou si 4 ace, intru unde mie-mi place
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 intra si in pula asta a mea ia vezi poti? 2
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 21, 2014 rrraule!intra si in pula asta a mea ia vezi poti? 1
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 intra si in pula asta a mea ia vezi poti? ti-e prea mica, nu incap :laugh2
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 atunci o bag in tine! 2
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 atunci o bag in tine! bleah homalauuu, parca Randunela dorea barbati adevarati nu poponauti 1
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 la varsta mea imi permit orice! 2
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 la varsta mea imi permit orice! normal, dupa ce te mai coci nitel o sa-ti dai seama ce si cum
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 tu vorbeste, ca eu tin scorul! 2
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 tu vorbeste, ca eu tin scorul! corect, corect, ca la cate ineptii indrugi numai cu un cont platit te putea suporta forumul asta
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 21, 2014 zapacitilor!! Neamurile proasteCîte neamuri proaste în această ţară!Suflete de slugă, lepre, mitocaniSe întrec în vile, au maşini la scarăŞtiu doar o deviză: bani şi iarăşi bani!N-au prea multă şcoală, cam de clasa IV-aDar au prins clişee la televizorToţi au doctorate, să-i admire şatraŢipă mahalaua în osînza lor.Şi ce morgă tîmpă! Ifose stupide!Ochelari de aur, ţoale de import!Fac pe francmasonii, intră prin partide…Ah, voi, neamuri proaste, nu vă mai suportPentru mine sînteţi nişte linge blideOuă de năpîrcă, ce duhnesc a mort.CORNELIU VADIM TUDORSîmbătă, 19 iulie 2014 1
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 mi-l si imaginez pe Vadin cum recita cu patos si cu spume ... adica istoric si poet chiar se descurca, nu mi-am dat seama ce a cauta t in politica .... 1
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 21, 2014 de ce stau frate pastravii ascunside ce sunt noaptea apele cu stelede ce ne nastem oare printre ursisau printre alte fiare si mai rele de ce injura tata cate-o datanu stiu ce domn sau nu stiu ce stapansi fruntea lui dospeste suparatanumai furtuni de'atatea saptamani frate, invatat sa tacica noi tacem cand spunem ce ne doareei, isi pun urechile la usisi ne sapa vorbele-n spinare noi, ne punem suferinta-n cuipe un tais nemarginit de coasasi asteptam, sa vedem ce-o mai fisi din atata viscol ce-o sa iasa poem istoric din Muntii Apuseni
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 21, 2014 ba da' prost e asta 2
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 21, 2014 David și Goliath Aveam 5-6 ani, ma duc in curte la vecine (bucurosti de oaspeti?), erau 2-3 fete, una imi da cu seringa jet in ochi, rad toate, fara sa vad, am luat de jos ce am prins in mana, s-a nimerit un borcan, am aruncat cu el si s-a dus direct in fruntea fetei aleia. Cand am vazut ca-i da sangele, m-am dus sa ma ascund sub masa din camera unde dormeam, bunica cu biciu de la vaci dupa mine, ce ai facut cu fata mea (eu nu eram al ei, aia din vecini era a ei?! sisi), m-a fugarit cu biciu, fiind mic, am obosit, am cazut jos si m-a biciuit in public. Nu mi-a explicat nimic. Asa a inceput armageddonul. 3 dintre fete au ajuns prostituate, altele au facut copii aiurea (sunt ultra obeze acum), lumea satului românesc, a lui Hansel si Gretel. Odata, gainile din curte au facut niste bube la ochi, pe pleoape si in jur (nu sunt veterinar, nu stiu boala), dar gainile au ramas oarbe, s-au aciuiat pe dupa cotet, pe sub lemne, n-au mai vazut sa-si caute de mancare si au murit. (nu e fabulă, e fapt real), acum inteleg mesajul, SUNTEȚI ORBI! 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 21, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2014 Inginere , sngurul lucru pe care-l inteleg din povestirea ta este ca ai fost dobitoc de mic, nu te-ai transformat pe traseu Forta sa fie cu tine 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2014 Postat Iulie 22, 2014 Inginere , sngurul lucru pe care-l inteleg din povestirea ta este ca ai fost dobitoc de mic, nu te-ai transformat pe traseu Forta sa fie cu tine ) oare dunga rosie se mai aplica pe buletin ?
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 22, 2014 Rândunica este cel mai grav caz de delir mixt de grandoare socială-sexuală pe care l-am văzut în viața mea. Recunosc în spate psihopatul de la care a învățat meserie (toți care au învățat meserie cu el, au sechele grave iar femeile au rămas exact așa cum e Rândunica acum). Psihopatul respectiv, care a trolat intens pe aici a fost ....Stefa13 si clonele. Se pare că pacienții lui, ele (90%), tot la viața câștigată cu labiile au ajuns și ei....nici o sansa, fara bani, sa mai faca pluta.Pe psihopatu ăsta, aflat intr-o grandomanie si un delir de grandoare sociala formidabila, l-am urmarit 5 ani, sa vad ce face cu pacientii lui si ce activitate are pe internet. I-au făcut dosar penal de cercetare, dar omul e prea batran sa mai raspunda in fata legii. Si nu suficient de prost incat sa nu stie ce riscă.....din alte puncte de vedere. Se pare că a lăsat pui.....de șarpe. Mai aveți puțină vreme să șuierați, sâsâiți. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 22, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 22, 2014 Rândunica este cel mai grav caz de delir mixt de grandoare socială-sexuală pe care l-am văzut în viața mea. Recunosc în spate psihopatul de la care a învățat meserie (toți care au învățat meserie cu el, au sechele grave iar femeile au rămas exact așa cum e Rândunica acum). Psihopatul respectiv, care a trolat intens pe aici a fost ....Stefa13 si clonele. Se pare că pacienții lui, ele (90%), tot la viața câștigată cu labiile au ajuns și ei....nici o sansa, fara bani, sa mai faca pluta.Pe psihopatu ăsta, aflat intr-o grandomanie si un delir de grandoare sociala formidabila, l-am urmarit 5 ani, sa vad ce face cu pacientii lui si ce activitate are pe internet. I-au făcut dosar penal de cercetare, dar omul e prea batran sa mai raspunda in fata legii. Si nu suficient de prost incat sa nu stie ce riscă.....din alte puncte de vedere. Se pare că a lăsat pui.....de șarpe. Mai aveți puțină vreme să șuierați, sâsâiți.Bine ma , cauta-ma , o sa te las sa-mi sugi pula daca tot vine marele final Forta sa fie cu tine 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum