Sari la conținut

aroganta

Postări Recomandate

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

David și Goliath

Aveam 5-6 ani, ma duc in curte la vecine (bucurosti de oaspeti?), erau 2-3 fete, una imi da cu seringa jet in ochi, rad toate, fara sa vad, am luat de jos ce am prins in mana, s-a nimerit un borcan, am aruncat cu el si s-a dus direct in fruntea fetei aleia. Cand am vazut ca-i da sangele, m-am dus sa ma ascund sub masa din camera unde dormeam, bunica cu biciu de la vaci dupa mine, ce ai facut cu fata mea (eu nu eram al ei, aia din vecini era a ei?! sisi), m-a fugarit cu biciu, fiind mic, am obosit, am cazut jos si m-a biciuit in public. Nu mi-a explicat nimic. Asa a inceput armageddonul. 3 dintre fete au ajuns prostituate, altele au facut copii aiurea (sunt ultra obeze acum), lumea satului românesc, a lui Hansel si Gretel. Odata, gainile din curte au facut niste bube la ochi, pe pleoape si in jur (nu sunt veterinar, nu stiu boala), dar gainile au ramas oarbe, s-au aciuiat pe dupa cotet, pe sub lemne, n-au mai vazut sa-si caute de mancare si au murit.

(nu e fabulă, e fapt real), acum inteleg mesajul, SUNTEȚI ORBI!

Rândunica este cel mai grav caz de delir mixt de grandoare socială-sexuală pe care l-am văzut în viața mea. Recunosc în spate psihopatul de la care a învățat meserie (toți care au învățat meserie cu el, au sechele grave iar femeile au rămas exact așa cum e Rândunica acum). Psihopatul respectiv, care a trolat intens pe aici a fost ....Stefa13 si clonele. Se pare că pacienții lui, ele (90%), tot la viața câștigată cu labiile au ajuns și ei....nici o sansa, fara bani, sa mai faca pluta.

Pe psihopatu ăsta, aflat intr-o grandomanie si un delir de grandoare sociala formidabila, l-am urmarit 5 ani, sa vad ce face cu pacientii lui si ce activitate are pe internet. I-au făcut dosar penal de cercetare, dar omul e prea batran sa mai raspunda in fata legii. Si nu suficient de prost incat sa nu stie ce riscă.....din alte puncte de vedere. Se pare că a lăsat pui.....de șarpe. Mai aveți puțină vreme să șuierați, sâsâiți.

:no2 :no2 :no2

omfg. e bolnav pe bune sau simuleaza?

asta nici trolling nu se poate numi, e dileala curata...

medicamente, medicamente!!!

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

o fi Vadim in persoana. ala a luat-o razna de la prea multa inteligenta :laugh2  :laugh2

• Oras:Dudesti
Postat

da-l in pula mea de nebun =))

=)) =)) =))

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

=))

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Motane, da-i putere randunicii!!!

Pentru c i-ai facut subforum daca nu are nicio putere.Macar aici, laso-o sa l interzica sa intre :) Sa-i vezi cum fac spume pe la usa:)

Cand vor sa intre sa le vina mesaj : "Nu poti intra, nu ai aripi". 

Postat

Pentru c i-ai facut subforum daca nu are nicio putere.Macar aici, laso-o sa l interzica sa intre :) Sa-i vezi cum fac spume pe la usa:)

Nea oli, ai castigat concursul?  prea faci lobby pt randunica

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Postat

Ce concurs? Ala de limbi? Nu m am inscris si nici nu ma inscriu.Inca nu m am sclerozat :) Chiar daca imi place sa dau limbi, imi place in acelasi timp sa mi se suga si pula, asa ca la randunica nu orea am loc :) ( de intors)

• Like 1
Postat

Enginer.Cand mai vin la sedinte prin Bucuresti dau de baut.Esti foarte tare:-)Ai talent de scriitor

Legat delirul mistic al randunicii ar trebuii sa o intelegi si pe ea.Tu daca ai fii un wc public ani la rand nu te-ai deregla psihic?

Postat

Enginer.Cand mai vin la sedinte prin Bucuresti dau de baut.Esti foarte tare:-)Ai talent de scriitor

Legat delirul mistic al randunicii ar trebuii sa o intelegi si pe ea.Tu daca ai fii un wc public ani la rand nu te-ai deregla psihic?

recunoaste ca vezi bucurestiul doar la televizor =))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Pe ala plin de pesti da:-)Mars in acvariu tigan borat.Voi sunteti oameni sa faceti misto de the enginer bai analfabetilor?

Postat

Pe ala plin de pesti da:-)Mars in acvariu tigan borat.Voi sunteti oameni sa faceti misto de the enginer bai analfabetilor?

post-121538-0-72513800-1406934135_thumb.jpg

http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-11709-1166220004.gif

• Like 1
Postat

ce pula mea ai ma ? te fute ingineru in cur ? te futem si noi daca vrei, bulangiu rujat =))

• Minus 1
Postat

Xoxo.Ai citit vreodata o carte?Bai membru premium cu 1000 de pozstari in doua luni.Nu mai maeninta pe aici.Nu ma cunosti.Poate te fut eu pe tine.Si pe ceilalti pesti imputiti.Marsh in acvariu tigan borat.Il apar pe the ingeneer pentru ca e un intelectual fin(adica cu bun simt)Eu sunt un semiintelectual mai rude.Adica genul care poate sa iti bage si pula in gura.

• Like 1
Postat

Xoxo.Ai citit vreodata o carte?Bai membru premium cu 1000 de pozstari in doua luni.Nu mai maeninta pe aici.Nu ma cunosti.Poate te fut eu pe tine.Si pe ceilalti pesti imputiti.Marsh in acvariu tigan borat.Il apar pe the ingeneer pentru ca e un intelectual fin(adica cu bun simt)Eu sunt un semiintelectual mai rude.Adica genul care poate sa iti bage si pula in gura.

Taci dreaq,nataraule semiintelectual  =))

post-121538-0-44840800-1406977792_thumb.jpg

• Like 2
Postat

am om care citeste pentru mine =)) ultima carte a fost Harry Potter si pocalul de foc!

cat despre pesti.. suntem multi aici, stai cuminte ca te mancam =))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Sunt convins bai xoxo.Ghinionul tau e ca nu prea puteti.Bai eu chiar imi doresc un forum corect.Futu-va in gura de pesti imputiti cu tarfele

voastre nesimtite cu tot.

Postat

mi se rupe pula de tine bai boss, pana diseara iti iei ban

mars si fa-ti alt user si incepi la fazan =)) martalogule

• Like 3
  • Minus 1
Postat

STIU MA CA O SA IMI IAU.PESTE IMPUTIT CE ESTI.IMI PARE RAU CA SE ALEGE PRAFUL DE FORUMUL ASTA.ERA SUPER ACUM CATIVA ANI.CITEAI NUMAI RECENZII CINSTITE.DE CAND TU SI ALTI CIOROI IMPOREUNA CU CURVELE VOASTE FACETI LEGEA PE AICI SA CAM ALES PRAFUL.POSTATI AIUREA INJURATI PE CINE VRETI.BRAVOUA VOUA.SA-L STAPANITI SANATOSI.NU STIU CE MAI CAUTA THE ENGINEER PRINTRE VOI.IL INJURATI VOI CIOROI IMPUTITI CA LA USA CORTULUI.PESTI SEMIANALFABETI.

Postat

ma sa mor eu, te-a futut ala atat de bine si acum nu mai dai de el ? =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

tu vorbeste ca eu tin scorul

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...