elffantasy Reputație: 2 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Frumos nu a fost sa fie! :)) Si poze reale din 2019 nu sunt daca vreti doar imaginare din 2020:))))) 1
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 23, 2019 Frumos nu a fost sa fie! :)) Si poze reale din 2019 nu sunt daca vreti doar imaginare din 2020:)))))cum sa fie astea poze reale 2019 ? cand eu le stiu de cel putin 3,4 ani cel putin ! Reale da cred ca sunt dar poate 2012 -2013 vreti sa spuneti :)) 2
andabuze35 Reputație: 47 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 cum sa fie astea poze reale 2019 ? cand eu le stiu de cel putin 3,4 ani cel putin ! Reale da cred ca sunt dar poate 2012 -2013 vreti sa spuneti :))afla de la mine ca is poze noi...................doar tu esti unul vechi care LATRA MULT,PROST si FARA ROST.............dar de Vulpoiu cand nu ajunge la Struguri spune ca is acri asa ca la ghenaaaaa cu tine pasarel
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 24, 2019 NU SUNT POZE NOI CUM NU SUNT EU POPA! Anuntul in care sunt puse e de cativa ani, ce dracu', cautati pe Google. 2
sic sic Reputație: 857 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 24, 2019 afla de la mine ca is poze noi...................doar tu esti unul vechi care LATRA MULT,PROST si FARA ROST.............dar de Vulpoiu cand nu ajunge la Struguri spune ca is acri asa ca la ghenaaaaa cu tine pasarelPoze foarte vechi. 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 24, 2019 afla de la mine ca is poze noi...................doar tu esti unul vechi care LATRA MULT,PROST si FARA ROST.............dar de Vulpoiu cand nu ajunge la Struguri spune ca is acri asa ca la ghenaaaaa cu tine pasarelIar ai apărut? Pe cine cacat crezi ca interesează pozele diformei asteia? 6
radu77 Reputație: 2039 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 24, 2019 Amu', nu ca m-as uita chiar cu lupa, dar io, pe persoana fizik care este, nu vad nicio diferenta. Si chiar sincer, nu cred ca s-a schimbat ceva in look-ul titularei. Oricum nu o stiu pe real si nici ganduri de lamurire nu am. Totusi, ma intriga vehementa lu' ala/aia (ce plm o fi!). O fi "manager(a)"? Sau or forma un cuplu? :) 2
andabuze35 Reputație: 47 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Iar ai apărut? Pe cine cacat crezi ca interesează pozele diformei asteia?auzi DINAMO u poti so sugi la tot forumul...era vb de pozele dp anunt Publi24...daca acele poze nus noi inseamna ca si doamna MA-TA e moarta de ceva timp si t-ea lasat pe tine in urma un retardat sa comentezi....bine voi astia care nu aveti ce face comentati ca niste laturi fara a cunoaste,....asa ca mars in pulile mele de retardati
tomson Reputație: 5752 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 24, 2019 auzi DINAMO u poti so sugi la tot forumul...era vb de pozele dp anunt Publi24...daca acele poze nus noi inseamna ca si doamna MA-TA e moarta de ceva timp si t-ea lasat pe tine in urma un retardat sa comentezi....bine voi astia care nu aveti ce face comentati ca niste laturi fara a cunoaste,....asa ca mars in pulile mele de retardatida ce treaba ai tu cu asta ? 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 24, 2019 auzi DINAMO u poti so sugi la tot forumul...era vb de pozele dp anunt Publi24...daca acele poze nus noi inseamna ca si doamna MA-TA e moarta de ceva timp si t-ea lasat pe tine in urma un retardat sa comentezi....bine voi astia care nu aveti ce face comentati ca niste laturi fara a cunoaste,....asa ca mars in pulile mele de retardatiEsti frumoasă si inteligenta, mai rar asa creatură sensibila si gingașă ca tine. 7
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 24, 2019 afla de la mine ca is poze noi...................doar tu esti unul vechi care LATRA MULT,PROST si FARA ROST.............dar de Vulpoiu cand nu ajunge la Struguri spune ca is acri asa ca la ghenaaaaa cu tine pasarelI auzi pula mea ''is noi'' nu SUNT NOI ! Sa-ti moara tie ma-ta si tot ce iubesti tu si copii sigur nu ma minti ? Adica eu nu stiu ce am cautat acum cel putin 6,7 ani pe google si am dat de pozele damezei ? Cand vedeam eu pozele asetae tie nu ti se uscase nici cacatu la cur erai tot cu pula in gura dar prin tarana ! 1
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 25, 2019 Amu', nu ca m-as uita chiar cu lupa, dar io, pe persoana fizik care este, nu vad nicio diferenta.Si chiar sincer, nu cred ca s-a schimbat ceva in look-ul titularei. Oricum nu o stiu pe real si nici ganduri de lamurire nu am. Totusi, ma intriga vehementa lu' ala/aia (ce plm o fi!). O fi "manager(a)"? Sau or forma un cuplu? :) Lucreaza impreuna cand Costel, pardon, Anda e la noi in oras. A mai scris pe aici, a scris si cand au plecat impreuna la Sibiu. Sunt colege :slap2 Anda spume, pardon, buze, pentru curiosi. Dati click pe riscul vostru 2
berege2 Reputație: 342 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 homalaul ala din clip e asta de pe forum? :slap2 2
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 25, 2019 homalaul ala din clip e asta de pe forum? :slap2 Delecteaza-te :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 E clipul si pe topicul ala 1
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 25, 2019 homalaul ala din clip e asta de pe forum? :slap2 https://nimfomane.com/forum/topic/12147-andabuzedulci-0786263592-0734299609/page-10?hl=anda+sweet+lips&do=findComment&comment=1448722 Am uitat sa pun linkul. Plm, m-am emotionat 1
andabuze35 Reputație: 47 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2019 I auzi pula mea ''is noi'' nu SUNT NOI ! Sa-ti moara tie ma-ta si tot ce iubesti tu si copii sigur nu ma minti ? Adica eu nu stiu ce am cautat acum cel putin 6,7 ani pe google si am dat de pozele damezei ? Cand vedeam eu pozele asetae tie nu ti se uscase nici cacatu la cur erai tot cu pula in gura dar prin tarana !Auzi Domnu Ba......pisam-as pe tine si pe ochii tai era vorba de pozele de pe Publi24 ca is NOI...iar cele 3 postate pe acest forum intradevar is poze de acum 2 ani facute la SIBIU......asa ca mai du-te in pula mea de retardat ca stiu mult mai bine ca tine...
andabuze35 Reputație: 47 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2019 Lucreaza impreuna cand Costel, pardon, Anda e la noi in oras. A mai scris pe aici, a scris si cand au plecat impreuna la Sibiu. Sunt colege :slap2 Anda spume, pardon, buze, pentru curiosi. Dati click pe riscul vostru iesi in pula mea de laba trista
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 26, 2019 iesi in pula mea de laba trista Nu multumesc, inca imi plac femeile. Iar daca mi-ar placea barbatii si noi doi am fi ultimii oameni dupa planeta, atunci as deveni laba trista ;) 4
sexdivinpreafin Reputație: 99 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Trerra Oras:Trerra Postat Ianuarie 26, 2019 Auzi Domnu Ba......pisam-as pe tine si pe ochii tai era vorba de pozele de pe Publi24 ca is NOI...iar cele 3 postate pe acest forum intradevar is poze de acum 2 ani facute la SIBIU......asa ca mai du-te in pula mea de retardat ca stiu mult mai bine ca tine...Bai gunoi infect , carpa de sters la cur ce esti , vezi-ti in mortii tai de pulele pe care le sugi ,ca tu in fata mea esti un cacat ! ai intels Defapt si un cacat are mai multa valoare ca tine . pe ala ii mai dai apa ,il mai uzi sa nu se usuce mai are miros mult mai frumos decat tine, deci ai grija muist infect care ai supt km intregi de pule si milioane de tone de sperma au intrat in gura ta, Nu stiu cat poti sa ai tu aratarea dreacu sa mai si comentezi ? 2
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Iulie 14, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 14, 2019 A mai fost cineva ? Ce tarife mai percepe ?
asterica Reputație: 7304 Postat Iulie 15, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 15, 2019 Am fost eu de curand.Aceleasi servicii de calitate, deferenta si amabilitate.Repet notele din recenziile anterioare.Merita. 5
georgikos21 Reputație: 136 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 21, 2019 Am fost si eu de curand, foarte frumoasa la fata tipa si un dur demential.O sa mai merg. 1
ionutz75 Reputație: -4 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Buna. Prestezi si duminica, Natalia?
gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Care este nr de tel corect? 1
jardel Reputație: 1228 Postat Iulie 22, 2019 Oras:privat Oras:privat Postat Iulie 22, 2019 Am fost si eu de curand, foarte frumoasa la fata tipa si un dur demential.O sa mai merg. Da, pe duru l-am futut si eu in cur si i-a placut.N-o sa mai merg. Care este nr de tel corect? Cel din titlu. Ce are?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum