Sari la conținut

bebelusa 0744874205

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Titinica - e viața mea fratelo chiar daca ne mai înjuram. Alinutza ai lăsat tot ce a fost intre noi si a aruncat la gunoi si te ai dus la călărit si cu botezatu prin downtown dar nu trece o secunda sa nu ma gândesc la tine.... :))). faza cu călăritul e o metafora, un apropo stie ea la ce ma refer.... Sufletmic - te rog sa nu o mai jignești, sa facă ce vrea ea.

Postat

lubi, nu m-ai inteles, eu nu te critic si nici nu te sustin.

concret, felul in care ai accentuat nuantele m-a starnit sa-ti adresez randul de sus.

noroc!

Postat

Recenzie:

demult era pe lista mea, am mai sunat odata sapt trecuta dar nu a raspuns asa ca am fost la alta fetita. Acum ma pot lasa din nou de meserie.

De data asta m-am decis sa ii scriu pe mess si sa imi fac asa programare . Apoi mi-a zis sa ii dau sms cu nr meu cand ies de la lucru, am dat sms, am sunat ,a raspuns la telefon de data asta, m- a indrumat spre locatie. am ajuns , am parcat putin mai departe de casa , erau semne de stationare interzisa.

M-a asteptat in lenjerie plus un tricou alb, sexy, M-a servit cu suc, a fumat o tigara si am stat la o poveste . Nu se grabeste, este foarte sociabila . m-am cerut la baie , baie curata mare cu de toate, a mers si ea dupa ce am terminat eu.

Ne-am apucat de nebunii .... sarut FK ,saruturi pe tot corpul, foarte frumos atentie la sfarcuri. mi-a placut mult. atingeri. Oralul neprotejat foarte bine executat . I-am intors serviciul cand simteam ca nu mai rezist daca continua . apoi a reinceput ea. dupa care a pus caciulita.

La normal totul a fost frumos. M-am simtit excelent, a inceput ea deasupra, apoi misionar , doggy si apoi ea pe burta dpa care am terminat in misionar. Nu comenteaza , iti face pe plac. A lipsit acel ceva insa , nu am fost eu in apele mele. cred ca la o noua intalnire ar iesi mult mai bine.

Note:

Locatie – 9,5 curat,frumos aranjat, pat mare NU scartie  , baie curata cu de toate ,gel de dus, prosop curat. zona NUFARUL. inconvenient semne de circulatie  stationarea interzisa,
Aspect – 9,la fata ii dau 9 este simpatica, sani 9, fund 10 ferm , frumos, . Imbracata in lejerie plus un tricou alb . sexy.
Igiena – 10 epilata DA , curata DA, parfumata DA, a facut dus DA
Atitudine - 10 e comunicativa, ai ce vorbi cu ea.
Atmosfera creata: 10 , a pus muzica de pe telefon.
GFE - 9,5 DA sarut pe buze , DA FK , DA saruturi pe corp, DA imbratisari, NU alinturi, ceva a lipsit  nu pot da 10.
Oral protejat – 10 DA neprotejat , DA face deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA  priviri in ochi.
Normal - 10 schimbat 5 pozitii la care NU a comentat,, DA geme dar discret , putin, DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult si cu efect
Anal –NA
Pret : 150 ron/finalizare ON/NP
Timp petrecut: 50 min d_t_d
Raport calitate pret: excelent, 
Recomandare : da, este de TOP
De revenit: sigur(daca nu ma las).

• Like 13
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Vin si eu cu o recenzie proaspata...

Ieri am reusit sa o vizitez pe alinuta. Am contactata-to pe site, mi-a zis ca e libera si in 15 minute am fost la ea. M-a asteptat imbracat in colanti si tricou, m-a servit cu un pahar de suc si am povestit una alta pana ea a fumat 1 tigara. Am ales 2 numere adica 250 lei. Dupa ceteva minute de povestit am plecat la dus apoi a mers si ea. Primul numar sa restrans la un oral neprotejat, schimbat in 69 unde am terminat (Nu ma prea pricep la expresii dar cred ca se numeste CIM). Am mers pe rand la baie apoi a urmat o pauza pana ce ne-am apucat la al doilea numar. Din nou oral neprotejat de nota 10, montat prezul si am inceput cu LOT dupa care am schimbat in misionar si in final am terminat in doggy ( priveliste foarte frumoasa). Am primit servetel pentru igienizare, m-am inbracat si dus am fost.

Note:

Locatie – 10 curat, frumos, geluri de dus, zona usor de gasit
Aspect –10, frumoasa dar cum au zis si altii ochii ei sunt punctul forte
Igiena – 10 nimic de reprosat
Atitudine - 10 e foarte vorbareata 
GFE - 10 
Oral neprotejat – 10  acele priviri..
Normal - 10 se implica
Pret : 250 ron / 2 finalizari ON/NP
Timp petrecut: 90 min 
Raport calitate pret:  Foarte bun,
Recomandare : DA. Locul ei e la TOP.
De revenit: Mai mult ca sigur.!

• Like 9
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Helau confutadores,

Am reușit sa ajung si eu la domnisoara in sfârșit.....ma bucur ca am insistat.

Nu am timp sa povestesc pe larg dar oricum nu as spune nimic din ce nu S-a spus deja așa ca am sa trec direct la note.

Locatie 10 retrasa,curată,prosop la baie ...tot confortul

Aspect fata 9,5 ....nu pot sa dau 10 dar mie mi-a plăcut foarte mult cum arată domnisoara.

Aspect corp 9 ...genul slim, foarte armonios...sânii mici si tari...se vede ca e puștoaică

ON : 8 atenție la adiacente frumos dar cred ca mai are un pic de învățat

NP 9 Mișcări frumoase...se umezeste natural...nu comentează la poziții......si aspectul face restul

Cadou 250 RON

De recomandat....cu siguranță...o experiența foarte placuta

• Like 11
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

mmmm ce bine arati :)

De ce nu faci tu un tur prin Bucuresti?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am facut :) si am sa mai fac insa mai dureaza pana vin :)

Tradezi Absolutul? :P

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Nu tradez nimic dar ma mai plimb putin :)

Poate am onoarea sa te duc eu cu TIR ul!!!

• Like 2
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Poate am onoarea sa te duc eu cu TIR ul!!!

=)) din pacate pentru tine ...eu nu ma plimb cu tirul :)

• Like 3
Vizitator Tony Soprano
Reputație: 0
Postat

=)) din pacate pentru tine ...eu nu ma plimb cu tirul :)

Mda....e mai comod cu trenul! :))

post-113317-0-32960400-1435354363_thumb.jpg

Asa un PS pentru fetili care nu zic NU la o "plimbare" cu TIR-ul :D

post-113317-0-12323100-1435354371_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Toni e fain si cu trenu si cu avionu si cu masina personala (a mea sau a altuva ) depinde fiecare intelege ce vrea =))

• Like 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Toni e fain si cu trenu si cu avionu si cu masina personala (a mea sau a altuva ) depinde fiecare intelege ce vrea =))

Cel mai fain e cu iahtul! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...