liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Buna ziua/seara Doresc sa fac o iesire in luna august un weekend...cu yahtul (super conditii de navigare , dormitoare, baie, etc). Plecare va fi de pe Dunare spre Delta sau CT. In concluzie am nevoie de 2 fete care doresc un relax si o bauta (nu batuta). Remuneratia va fi bineinteles in natura (din toate punctele de vedete), si distractia maxima. Astept cu interes Bucurestiul, dar si provincia. O zi buna/seara buna. 2
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 25, 2014 da si tu detalii despre yacht 3 2
krokoroot Reputație: 144 Postat Iulie 25, 2014 Oras:desert Oras:desert Postat Iulie 25, 2014 remuneratie in natura? sa nu fie in...peste! 2
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 25, 2014 da si tu detalii despre yacht Ultima fitza , 2 vasle, vesta de salvare....glumesc. Yaht model 2013 , 2dormitoare, bucatarie, baie, canapele piele. Date tehnice 14 m lungime, 2 motoare Mercury, consum 30 l/h mediu. Am in dotare lansete si bete de pescuit.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Este al tau? Il si inchiriezi?
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 25, 2014 Este al tau? Il si inchiriezi? Daca te gandesti tot pentru o petrecere....trebuie sa particip si eu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Cum adica "remuneratie in natura"?! Pe un site de curve? Aici trebuie sa sari cu banu' fratioare! Lasa vrajeala pentru altii mai experimentati 3
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Pai si yacht-ul a costat un camion de bani, combustibilul costa si asta. Plimbarea, mancarea, cazarea, bautura sunt o consumatie, deci il costa niste bani.Fetele nu platesc nimic ca se plimba cu barcuta de sute de mii de euro(poate chiar milion), iar liviu nu plateste nimic ca fute fetele si toata lumea e multumita. 2
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 25, 2014 Pai si yacht-ul a costat un camion de bani, combustibilul costa si asta. Plimbarea, mancarea, cazarea, bautura sunt o consumatie, deci il costa niste bani.Fetele nu platesc nimic ca se plimba cu barcuta de sute de mii de euro(poate chiar milion), iar liviu nu plateste nimic ca fute fetele si toata lumea e multumita. Oricum ajunge futaiul mai scump decat daca as plati fetele ) . P.S. imi permit sa iti mai tai un pic din pret ) prea ai dat in el (pret). Oricum cine stie...cunoaste
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Pai si yacht-ul a costat un camion de bani, combustibilul costa si asta. Plimbarea, mancarea, cazarea, bautura sunt o consumatie, deci il costa niste bani.Fetele nu platesc nimic ca se plimba cu barcuta de sute de mii de euro(poate chiar milion), iar liviu nu plateste nimic ca fute fetele si toata lumea e multumita.Ma indoiesc ca fetele de aici ar fi multumite. Poate fetele de pe badoo si simpatie... 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2014 si eu zic la fel....o mana spala pe cealalta....daca vrea omu' se duce si agata ceva fete...si le si fute dar de ce sa mai stea sa agate ...cand poate sa ia de aici ...si in felul asta stiu si fetele de ce se duc acolo...sa se distreze ...pentru o experienta unica...si sa-i suga pula lu' Liviu.....pac pac... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2014 O mana spala pe alta si impreuna iti golesc buzunarele Mie mi se pare super misto ideea. Daca as fi fost singura, cu siguranta as fi mers. Nu intotdeauna banul inseamna totul. Mai da-i dracu de bani...pentru sufletul nostru mai facem ceva?!?! Dupa ce ca viata este atat de scurta....(de fapt perioada in care te poti bucura de ea este scurta, de la o varsta inainte incepi sa vegetezi, aia nu mai este viata ) stam sa ne gandim la bani si cand vine vorba de satisfactii sufletesti?!?! Pe bune?!?! 2
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 26, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 26, 2014 O mana spala pe alta si impreuna iti golesc buzunarele Mie mi se pare super misto ideea. Daca as fi fost singura, cu siguranta as fi mers. Nu intotdeauna banul inseamna totul. Mai da-i dracu de bani...pentru sufletul nostru mai facem ceva?!?! Dupa ce ca viata este atat de scurta....(de fapt perioada in care te poti bucura de ea este scurta, de la o varsta inainte incepi sa vegetezi, aia nu mai este viata ) stam sa ne gandim la bani si cand vine vorba de satisfactii sufletesti?!?! Pe bune?!?! tu Sorinuca, ce mana larga esti ... bun ar fi un yacht d'ala, da' noi n'avem aici ape sa ne plimbam
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2014 Pisicuts poti te rog sa inchizi topicul. Mersi.
Krang2 Reputație: 34 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2014 O mana spala pe alta si impreuna iti golesc buzunarele Mie mi se pare super misto ideea. Daca as fi fost singura, cu siguranta as fi mers. Nu intotdeauna banul inseamna totul. Mai da-i dracu de bani...pentru sufletul nostru mai facem ceva?!?! Dupa ce ca viata este atat de scurta....(de fapt perioada in care te poti bucura de ea este scurta, de la o varsta inainte incepi sa vegetezi, aia nu mai este viata ) stam sa ne gandim la bani si cand vine vorba de satisfactii sufletesti?!?! Pe bune?!?! Daca tu crezi ca se merita sa sugi Pula de 5-10 ori pe zi lu' un Nene' care are un iaht de 14 m. lungime atunci dute ca oricum nu se supara nimeni si poate ne povestesti si noua cum a fost si inca ceva ai vreo satisfactie sufleteasca ca dai la schimb servicii sexuale cu o plimbare cu iaht-ul ? =)) Ps: ti-ar prinde bine o excursie de genul ca de la o varsta incepi sa vegetezi si chiar ai avea satisfactia sufleteasca de care vorbeai mai sus
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Tie, in schimb, tare bine ti-ar prinde la PUSCARIE, unde ti-e locul. Nu te mai baga in seama cu mine, hamsie obosita!!!
popac13 Reputație: 16 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Ai gasit doritoare Liviule ? =)) 1
Krang2 Reputație: 34 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Tie, in schimb, tare bine ti-ar prinde la PUSCARIE, unde ti-e locul. Nu te mai baga in seama cu mine, hamsie obosita!!! Sloborina4U de ce te agiti atat si vorbesti ca o centrurista ??? Ce sa caut e la mititica ??? ca nu m-am prins de ideea ta ??? Si stai linistita ca nu m-am bagat in seama cu tine Mamaia4U am citat aberatiile care le-ai spus mai sus =)) . Viata e FRUMOS =))
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 28, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 28, 2014 AM SI EU YACHT de 28.5 metri CUBI 1 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 28, 2014 Oras:b Oras:b Postat Iulie 28, 2014 eu am pula de 28 pe 28ofer recompensa in natura (moarta) doritoarelor sau doritorilor.liviule, te bagi?
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2014 Ai gasit doritoare Liviule ? =)) Nu.... Ce va mai place shaorma cu de toate!!!!
liviu999 Reputație: 157 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2014 eu am pula de 28 pe 28ofer recompensa in natura (moarta) doritoarelor sau doritorilor.liviule, te bagi? Recompensa pt ce futaciosule?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Sloborina4U de ce te agiti atat si vorbesti ca o centrurista ??? Ce sa caut e la mititica ??? ca nu m-am prins de ideea ta ??? Si stai linistita ca nu m-am bagat in seama cu tine Mamaia4U am citat aberatiile care le-ai spus mai sus =)) . Viata e FRUMOS =)) Ce sa cauti la PUSCARIE?!?!? Uita-te-n oglinda....proxenet obosit...asta ar fi una. A doua ar fi ca ameninti femeile cu cutitul. A treia esti prea prost pentru secolul asta. A patra: MARS. A cincea: asa vorbesc cu rechinasii puscariasi...cum merita. Ti-am zis sa nu mai bagi in seama cu mine...nu ai tu fata sa te bagi in seama cu mine!! A sasea (atatea viteze are mobra mea): Unde preferi la Jilava sau la Rahova?!?!?
Krang2 Reputație: 34 Postat Iulie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Hahahahaha m-ai facut sa rad Iar mananci rahat cu doua maini sau ma confuzi cu vreun Peste de-al tau Sti tu de cine vorbesc tovarasul tau "C" care te-a lansat in domeniu. Daca eu sunt prost inseamna ca si tu esti tot proasta doar ca tu ma bati cu experienta la prostie Si pentru cunostintele tale de intelctuala PWLI eu am fost o singura data in ultima 10 ani intr-o sectie si atunci cand mi-am facut B.I.-ul Ps: Shoot yourself Granny4U.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2014 Pe mine nu m-a lansat nimeni in "domeniu", prostavane. Am lucrat intr-un salon detinut de un anumit tip. Apoi m-am mutat in altul pe care-l pastorea o gagica. Am facut vreun secret din asta?!?! Nope... Nu ai raspuns: JILAVA sau RAHOVA?!?!? Tu stii multe despre lansari, este?!? Ia zi, cate parasute lansezi lunar?!?! Esti la ignore, gunoiule, de acum vorbesti singur!!! P.S. Mai invata-n plm sa scrii ratatule!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum