JackBlack Reputație: 1026 Postat Iulie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2014 N-ar fi mai avantajos sa te ceara de nevasta? Cel mai avantajos N-auzi ca stie sa faca de toate si mai arata si bine Ferrari, elicopter si yacht sa ai ca in rest..
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2014 Postat Iulie 29, 2014 Etnobotanicele se dau la liber pe forum?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iulie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2014 Etnobotanicele se dau la liber pe forum? Nu. Esti in cautare de asa ceva? 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2014 I s-a terminat stocul Si banii! 1
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2014 Postat Iulie 30, 2014 NuAha,mersi;banuiam ca similitudinea starii de amok nu e data de etno,ci de aurolac,judecand dupa rationamentul atrofiat exprimat prin metamorfozarea dadaismului in gen a la nimfomane. 2
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2014 Aha,mersi;banuiam ca similitudinea starii de amok nu e data de etno,ci de aurolac,judecand dupa rationamentul atrofiat exprimat prin metamorfozarea dadaismului in gen a la nimfomane.Indubitabil.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat Iulie 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat Iulie 31, 2014 Si mi-a lipsit atitudinea in ce am spus mai sus? Ce sa fac, imi plac clientii care mai vor si altceva in afara de xxx Sunt mai rari. Si imi place cand sunt platita sa conduc masinile altora Pana acum, am pus doar tastatura. Parol! Masina e jucaria, dar si barbatia unui barbat. Io am 2, recunosc. Deeana, daca ne mai si lauzi dupa un test drive, atunci chestia asta e foarte tare si ar prinde la public.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum