Sari la conținut

Lia 0740646061

Postări Recomandate

Postat

Am fost la Lia acum aprox. 2 saptamani (intr-o vineri) si pot spune ca a fost o experienta foarte placuta.

Modalitatea de contact: 0760977923. Intreaga intalnire a fost stabilita prin SMS, lucru foarte util pentru mine pt. ca eram in niste intalniri si nu puteam vb la telefon.

Program de lucru: nu am intrebat, dar intalnirea a fost stabilita pentru ora 13, si am fost primul client. A precizat ca nu este o persoana prea matinala.

Detalii:

Am ajuns cu ceva timp inainte de ora 13, am sunat si am primit confirmarea ca am ajuns in zona potrivita, dar a mai avut nevoie de ceva timp pentru pregatire. Lia a revenit cu un telefon in cateva minute si am primit indrumari foarte precise catre locatie.

La prima vedere Lia a facut impresie buna - este o fata draguta. La aspect nu am ce adauga fata de ce a fost spus pana acum, nu arata deosebit dar la mine, in final,  a compensat cu amabilitatea si serviciile bune.

Dupa ce am fost invitat in dormitor, am specificat ca am citit ce era de citit, despre serviciile ei, pe forum, dar sa fiu sigur am rugat-o sa imi zica ce nu accepta - a rspuns CIM si anal, in rest orice in limita bunului simt (finalizarea faciala este permisa).

M-a servit cu apa sau suc la alegere, am primit prosop si o palma la fund la intrarea in baie :D (exact ce era nevoie .. devenisem prea seriosi).

La revenirea in dormitor am putut sa o admir nud: arata bine, nu cazi pe spate, dar bine. Este inalta (cred ca peste 1,75), nici slim, nici grasa, fund superb, fata draguta. La sani nu exceleaza, dar nu e de speriat (aici a fost singurul “-” major). Pielea fina si catifelata, miros frumos.

Am debutat cu FK si ceva mangaieri, dupa care am trecut rapid la punctul meu sensibil - oralul neprotejat. Are tehnica, dar nu exceleaza, incercari reusite de DT, atentie zonelor adiacente, si rapid si lent, se uita la tine in timpul executarii, umed - exact ce aveam nevoie. Dupa ce am tremurat putin (asa patesc intotdeauna la ON cand ajung la o fata noua) am gustat-o si eu putin dupa care a revenit ea la oral si chiar daca nu cred ca ma saturam nici in cateva ore am finalizat (am incercat finalizarea faciala, dar a fost abila si a ajuns in finalizare corporala).

Dupa dusul de rigoare am stat putin de vorba, cam greu la prima intalnire, dar pana la urma am ajuns sa legam un dialog.

Repriza a 2-a a debutat la fel cu un oral neprotejat, intins pe pat, executat la fel de bine. Chiar daca era exact ce vroiam am zis sa trecem si la un normal protejat. M-a calarit putin, se misca bine, nu extraordinar, umezire naturala, nu este larga, ceva pupaturi, eu m-am simtit bine (are si o tehnica interesanta - te maseaza la oute). Am trecut si eu la treaba, pe la spate, unde am depus putin efort, insa finalizarea nu era pe aproape si am trecut din nou in picioare la oral. Eram amandoi putin gafaiti si nu a mai reusit DT, dar a insistat pentru finalizare si am reusit (cumva mai usor decat ma asteptam). Finalizarea a fost corporala.

Note:

• aspect Lia: 8 (frumoasa, ochi superbi, dar are potential de imbunatatire)

• oral neprotejat, cu DT: 8

• normal protejat: 8 (poate ar trebui incercate mai multe pozitii data viitoare)

• GFE: 9, aici e doar 9 pt ca a fost o mica raceala (a fost prima intalnire, la urmatoarea sunt sigur ca putem imbunatati)

Locatia: 8 - apartament cu 2 camere, impartit cu o colega de meserie, zona Nerva Traian. Nu e de lux dar nici modest. Baia este ok. Camera de lucru foarte ok.

Tarif: 150 RON pt 1 ora cu 2 finalizari. Aici am fost tentat sa ofer mai mult, dar nu vreau sa stric piata (e un principiu pe care vreau sa il mentin, dar asta nu inseamna ca nu se poate adauga un mic cadou la fiecare intalnire).

Concluzie: Recomand. Eu m-am simit super. Raport pret/calitate imbatabil. Acum am vazut ca a marit pretul - eu zic ca merita daca reuseste sa mentina aceeasi calitate a serviciilor (mai ales partea de GFE).

• Like 14
Reputație: 10175
  • Oras:Wonderland
Postat

Va mulțumesc pentru urări băieți!

In alta ordine de idei vreau sa va spun ca am ajuns in București,începând de acum ne puteți vizita!

Pupici

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

ma bucur ca te-ai reintors ,poate ne vedem miercuri

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut! Am fost si eu la Lia in urma cu 2 saptamani si ramasesem dator cu o recenzie.

Modalitatea de contact: numarul de telefon de pe forum.

Locatia: pe Nerva Traian ajuns destul de usor directionat de ea.

Actiune: Din punctul meu de vedere oralul este punctul ei forte (DT, umed si o tehnica destul de buna). La primul numar dupa un oralul Liei la normal mi am dat drumul destul de repede mai ales ca asta e defectul meu sa zic asa:)) ma cam grabesc sa dau drumul la soldatei la primul numar. Al doilea numar a debutat tot cu un oral care a durat destul de mult chiar ea a decis cand sa trecem la normal. Dupa cateva pozitii am incercat o finalizare corporala dar din pacate nu am reusit sa eliberez soldateii si a 2a oara in ciuda eforturilor Liei care chiar a incercat dar la mn a 2 a oara de obicei nu prea mai imi raman soldatei:))

Note: 

-oral: 9

-normal: 8

-anal: nu presteaza

Concluzie: Eu m am simtit bine cu ea si cred ca o sa mai revin. Raport calitate/ pret bun.

• Like 9
Postat

Buna baieti, vreau sa va anunt ca am sa lipsesc o perioada,anunt cand ma intorc! Pupici!

• Oras:bucuresti
Postat

Salut! Am fost si eu la Lia in urma cu 2 saptamani si ramasesem dator cu o recenzie.

Modalitatea de contact: numarul de telefon de pe forum.

Locatia: pe Nerva Traian ajuns destul de usor directionat de ea.

Actiune: Din punctul meu de vedere oralul este punctul ei forte (DT, umed si o tehnica destul de buna). La primul numar dupa un oralul Liei la normal mi am dat drumul destul de repede mai ales ca asta e defectul meu sa zic asa:)) ma cam grabesc sa dau drumul la soldatei la primul numar. Al doilea numar a debutat tot cu un oral care a durat destul de mult chiar ea a decis cand sa trecem la normal. Dupa cateva pozitii am incercat o finalizare corporala dar din pacate nu am reusit sa eliberez soldateii si a 2a oara in ciuda eforturilor Liei care chiar a incercat dar la mn a 2 a oara de obicei nu prea mai imi raman soldatei:))

Note: 

-oral: 9

-normal: 8

-anal: nu presteaza

Concluzie: Eu m am simtit bine cu ea si cred ca o sa mai revin. Raport calitate/ pret bun.

halat????? L,XL,XXL????

Postat

se retrage din campul muncii?

Nu as crede si sper ca nu:). Apropo LIA cand pregonizezi k te intorci? Ti-ai luat o vacanta sau ne-ai tradat si prestezi pe alte meleaguri?! Pauza nu are cumva legatura cu http://nimfomane.com/forum/topic/41329-atenție-alertă-de-sifilis/ ?! Dă si tu in semn aici sa ne lamuresti.🌹ðŸ’🌺

📢 come back !!!

Postat

Ce le mai place unora sa manance cacat  :slap2 De fapt, fiecare concluzioneaza dupa cum il duce capul, nu inteleg de ce ma tot mir.

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

Sa te legi de Lia mi se pare de toata jena. Pleaca fata in vacanta si sa asociezi cu scandalul sifilisului e penibil. Offtopic in bataie de joc la o tipa care isi vede de treaba si nu face scandal, nu se baga in discutii. Dar asa e pe forum:  We have one rule: there is no RULE!

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Am vizitat-o luna trecuta pe domnisoara.

Locatie destul de ok.

Oral neprotejat... 9... cu deep, atentie zone adiacente, frenchkiss, normal 8.

Decartat 100 ron, 1 finalizare aprox 25 min.

Recomand.

• Like 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Hello!

Do you speak english?

Also, do you provide outcalls as well? Or only incalls?

Postat

Buna Lia! Ce faci, cand revii? Mai da un semn si tu aici pe forum sa ne ții in priza ( k net sigur ai). Ai renuntat la ultima ta locatie?(am impresia k am vazut poze de acolo in alt topic la alta domnisoara nou) Kiss !!!

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

E plecata peste hotare...

Postat

Buna dragilor, vreau sa va anunt ca am revenit in Bucuresti!

Incepand de astazi ma puteti vizita, locatia este pe Nerva Traian!

Va pupacesc dulce!

• Like 2
Postat

Noul meu numar de telefon este:0766292648

• Like 2
Postat

Ca sa evitam orice neclaritate vreau sa va anunt ca preturile si serviciile au ramas neschimbate:

Servicii:

-sex oral p/n in functie de igiena

-COF

-COB

-FK

-sex normal( doar protejat)

Pretul:

100 lei-30 minute(1 finalizare)

150 lei _1ora(2finalizari)

• Like 7
Reputație: 1203
Postat

Ma bucur ca ai revenit,Lia! Cred ca maine te vizitez!

Postat

Ma bucur ca ai revenit,Lia! Cred ca maine te vizitez!

Si eu ma bucur ca am reveni! Te aștept cu cea mai mare plăcere pe la mine!

Postat

Bine ai revenit.Tot acolo esti?Pot sa trec si eu pe la tine maine pe la 15.30?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...