lia Reputație: 10175 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iulie 30, 2018 Bună dimineața dragilor, astăzi sunt disponibila pentru programări. Zi bună :*:*:* 1
lia Reputație: 10175 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat Iulie 31, 2018 Bună ziua domnilor, țin să vă anunț că în următoarele 2-3 zile nu sunt disponibila. Anunț când revin. :*:*:* 4
felixxx_motanul Reputație: 207 Postat August 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2018 ***Postare pe care am pus-o si pe Topicul lui Carmen. O adaug aici pentru fanii exclusivi ai Liei. Ei... DA! In sfarsit am cunoscut-o pe Lia :) SI pentru ca lauda de sine nu miroase a bine (sau in cazul asta miroase a ulei de cocos) voi fi succint.Saptamana asta am ars-o Profesor Gavrilescu si am evadat in afara timpului si spatiului cu 2 ore petrecute la sud de bariera in iatacul din Berceni. Acolo, conform aranjamentului prealabil am fost intampinat de buna mea prietena Carmencitta si buna ei prietena (acum sper ca si a mea) Lia, cocotata pe tocuri si in lenjerie neagra care ii decupa frumos pielea pe fundalul incaperii intunecoase. Doua ore in compania acest doua cariatide voluptoase sunt exact recomandarea medicului sau farmacistului. Nu are rost sa le mai descriu, atata doar ca Lia este mult mai draguta si mai prietenoasa decat as fi dedus din topicul ei. Cu o diferenta de doar 2 zile intre zilele noastre de nastere, eu zic ca ne-am potrivit destul de bine si oricum am avut-o pe Carmen care sa sudeze podul de flori dintre noi. A urmat un rasfat bahic (si pepsic, tinand cont ca am amestecat vinul cu pepsi, ceea ce nu a facut decat sa sporeasca sentimentul de destrabal la sfarsit de liceu) in care ne-am jucat de-a balaurul cu 3 spinari in voie. Si pentru ca backgroundul de securist mi-o cere, codurile de procedura au fost ON cu ambele cetatence, un frumos dar scurt NP cu Lia si pe Doggo si pe Missio la care nu am mai rezistat si Barajul Bicaz a cedat presiunii, revarsandu-si puhoaiele in zagazurile cauciumbate din Valea Calda. Asa-mi trebuie daca am venit "statut" la amazoance, mai ales dupa ce (cheia de bolta a experientei) fetele m-au protzapit in picioare - una lucrandu-ma pe fatza si una pe spate, ambele in genunchi de ma simteam ca pe-un poster cu Conan Barbarul din anii `80. Ah da, si sa nu ignoram spectacolul de inceput oferit de Lia intre picioarele lui Carmen, oferindu-i cadou o doza sanatoasa de https://retete.unica...imbi-de-pisica/, serviciu intors de Carmen in timp ce Lia statea Lupoaica iar eu Traian in fata ei. Dupa prima etapa a amicalului am bonduit putin cu Lia, amandoi intinsi pe burta si lasand-o pe Carmen sa ne maseze dragastos, cum stim ca ii face placere. Toate bune si frumoase pana Carmen ne-a intors pe spate ca pe clatite si a inceput sa framante din nou aluatul care incet incet a prins viata. Lia a simtit que-ul si a revenit si ea mai aproape, condimentand cu french kiss, nip kiss si mai jos cate un pic (vorba Mezinului Montague Fantastik) pana cand cele doua prietene s-au dedicat trup si suflet unui BJ piperat, cu mare atentie din partea Carmencittei la zonele adiacente, unde se ascunde partea nevazuta a penisului, exercitandu-si farmecele intr-o miscare de "vino-ncoa" care a rechemat Batalionul 2 Infanterie Spermatozoizi de pe unde s-or fi ascuns ei, l-a repus in pozitie si l-a trimis in lupta pentru a recuceri buzele si limba primitoare ale Liei. Cel putin asta cred. In penumbra iatacului nu mai stiam cine ce imi face, si senzatiile intrau pur si simplu in overdrive. Destul cat sa o trimita pe Lia la baie pentru o reimprospatare in timp ce Carmen a continuat sa maseze si ultimul strop de vlaga din transheele mele. Si cum mai aveam juma de ora am mai stat la barfe si povesti ca o tzatza ce sunt, ne-am mai cunoscut, ne-am mai hahait. Admirabila oferta Carmencittei sa "mai dam o tura" dar eu am perspective mai realiste decat Ministrul Transportului cu privire la Metroul Otopeni in 2020 si am zis "hai totusi s-o lasam asa". Pupaturi inainte de dush, pupaturi dupa dush, pupaturi pe imbracare, pupaturi pe incaltare, pupaturi pe mers la usa, pupaturi pe descuiat, pupat Piata Concupiscentei si retras satisfacut, muls si feleguns spre Metrou Aparatorii Patriei. Si astfel, cu bateriile incarcate m-am putut intoarce la munca, contribuind astfel la Pilonul II si devenind eu insumi un mic "aparator al patriei" Cotizatia a fost conforma cu tariful specificat de fiecare domnisoara in topicul sau. Igiena impecabila, GFE-ul prin tavan, o experienta de pus la panoplia cu amintiri. Va pupa Jean si sa fiti iubiti. 7
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 2, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat August 2, 2018 Pe Lia si eu mi-as dori sa o intalnesc dar singurica ! 1
tripleti Reputație: 80 Postat August 3, 2018 Oras:here Oras:here Postat August 3, 2018 Pe Lia si eu mi-as dori sa o intalnesc dar singurica ! Si ce te impiedica?
lia Reputație: 10175 Postat August 3, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 3, 2018 Bună dimineața dragilor, vreau sa va anunț că începând de mâine revin la birou. Va pup, zi minunată sa aveți:*:*:* 2
shark864 Reputație: 4021 Postat August 3, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat August 3, 2018 Pe Lia si eu mi-as dori sa o intalnesc dar singurica ! Și eu îmi doresc să o cunosc,dar, pentru că nu știm niciodată când ne poate cădea o cărămidă în cap,prima dată mi-aș dori o experiență cu Lia și Carmen,pentru a ști că am trăit frumos și intens,iar dacă voi scăpa cu viață după această întâlnire voi avea timp suficient să mă răsfăț numai cu ea! 3
cinestie Reputație: -39 Postat August 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2018 Și eu îmi doresc să o cunosc,dar, pentru că nu știm niciodată când ne poate cădea o cărămidă în cap,prima dată mi-aș dori o experiență cu Lia și Carmen,pentru a ști că am trăit frumos și intens,iar dacă voi scăpa cu viață după această întâlnire voi avea timp suficient să mă răsfăț numai cu ea!eu cred ca scapi cu viata,intreaba-le daca vor un treesomme 3 14
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Și eu îmi doresc să o cunosc,dar, pentru că nu știm niciodată când ne poate cădea o cărămidă în cap,prima dată mi-aș dori o experiență cu Lia și Carmen,pentru a ști că am trăit frumos și intens,iar dacă voi scăpa cu viață după această întâlnire voi avea timp suficient să mă răsfăț numai cu ea!Nu am fost cu amandoua (deocamdata), doar cu fiecare in parte, dar nu cred ca o sa iesi intreg de la ele!ðŸ˜
lia Reputație: 10175 Postat August 4, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 4, 2018 Bună ziua domnilor, astăzi sunt disponibila pentru câteva ore. Zi bună:*:*:* 2
shark864 Reputație: 4021 Postat August 4, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat August 4, 2018 Nu am fost cu amandoua (deocamdata), doar cu fiecare in parte, dar nu cred ca o sa iesi intreg de la ele!Îți dai seama că m-am gândit la asta și,mai mult,am și spus,dar mai bine să mor frumos decât să trăiesc anost! PS. O asemenea moarte mă va priva de pomeni și parastase pentru că nevastă-mea nu-mi va mai face,cu siguranță!Dar poate îmi vor face altele pentru că am fost destul de "darnic" la viata mea! :laugh2 :laugh2 4
cooldream Reputație: 67 Postat August 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2018 Lia are unde din cele mai misto piersicute de pe aici. Buna de lins si de iubit. Iar ca atitudine e de 10+.Nu am atiut ca face show. Mi-ar placea sa te vad Lia lingand o alta piersicuta!🤪😜 1
lia Reputație: 10175 Postat August 6, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 6, 2018 Bună ziua băieți, astăzi sunt disponibila între orele 15-19.00.Zi bună ::*:*:* 1
kosmin09 Reputație: 88 Postat August 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2018 Buna, maine si poimaine cum ai programul?
crisxxx Reputație: 105 Postat August 7, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 7, 2018 Buna Lia. O programare pentru maine 8 august in jurul orei 13 se poate? Multumesc
cristixxx69 Reputație: 53 Postat August 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat August 7, 2018 Esti un “ must have”
lia Reputație: 10175 Postat August 7, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 7, 2018 Bună dimineața dragilor, astăzi sunt disponibila intre orele 12-19.00.Zi bună :*:*:* 1
geone Reputație: -476 Postat August 7, 2018 Oras:Abc Oras:Abc Postat August 7, 2018 spamez pana imi sterge contul pisicuts 1
lia Reputație: 10175 Postat August 8, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 8, 2018 Bună dimineața, astăzi sunt disponibila incepand cu ora 12.00. Să aveți o zi minunată:*:* 4
lia Reputație: 10175 Postat August 9, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 9, 2018 Bună ziua domnilor, astăzi sunt disponibila pentru programări până la ora 19.00. va doresc o zi minunată :*:*
podaru Reputație: 126 Postat August 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2018 Hy maine esti Lia?
lia Reputație: 10175 Postat August 10, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 10, 2018 Hy maine esti Lia?Bună, da sunt.:*:* 1
lia Reputație: 10175 Postat August 13, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Autor Postat August 13, 2018 Bună dimineața dragilor, astăzi sunt disponibila pentru programări intre orele 10-18.00.Va doresc un început de săptămână minunată 19
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum