Sari la conținut

Lia 0740646061

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am revizitat-o de curând si eu pe Lia. Locatia este centrală pe calea Dudesti, foarte usor de ajuns, dar problema cu locurile de parcare. Este o milfa in adevaratul sens al cuvantului, are o atitudine foarte ok, mi-a plăcut experienta.

Este creolă, forme putin cam voluptoase, nu excelează la aspectul fizic, dar compensează prin implicare si atitudine. Am fost foarte placut impresionat de calitatea serviciilor Liei.

Plătit 150 lei o finalizare la sfarsit. A prestat un oral foarte bine si bun, iar la normal putin pe la spate si apoi am cerut in picioare tinand cont ca este inalta si merge bine din picioare.

Calificative:

Igiena: 10

Aspect: 8, cam voluptoasa

Oral: 9, neprotejat, nu am facut cu finalizare

Normal: 9 protejat

Atitudine: 10

Cotizatie: 150 ron o finalizare

De revenit: nu cred

Sa auzim numai de bine.

• Like 7
Link spre comentariu
Reputație: 10175
  • Oras:Wonderland

Am revizitat-o de curând si eu pe Lia. Locatia este centrală pe calea Dudesti, foarte usor de ajuns, dar problema cu locurile de parcare. Este o milfa in adevaratul sens al cuvantului, are o atitudine foarte ok, mi-a plăcut experienta.

Este creolă, forme putin cam voluptoase, nu excelează la aspectul fizic, dar compensează prin implicare si atitudine. Am fost foarte placut impresionat de calitatea serviciilor Liei.

Plătit 150 lei o finalizare la sfarsit. A prestat un oral foarte bine si bun, iar la normal putin pe la spate si apoi am cerut in picioare tinand cont ca este inalta si merge bine din picioare.

Calificative:

Igiena: 10

Aspect: 8, cam voluptoasa

Oral: 9, neprotejat, nu am facut cu finalizare

Normal: 9 protejat

Atitudine: 10

Cotizatie: 150 ron o finalizare

De revenit: nu cred

Sa auzim numai de bine.

Multumesc:*:*

Link spre comentariu
Reputație: 10175

nu sare carmen pe mine cand mai vin la tine? colega ta vrea s-o fut si pe ea

Nu locuim împreună, suntem disponibile doar pentru sex. Si nu cred ca ti-ar displace o partidă de sex cu ea . :* sa ai o zi bună, nu mai fi așa suparat.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...